photter wrote:
hele chlapi, s tim věčným dohadováním jestli je to jeden nebo dva účty - každej je správce svýho účtu a svejch hesel a jestli se chová tak, že je někdo zneužije, není to chyba týmu ale jen jeho vlastní
a pokud někdo zneužije vaše účty nebo hesla a udělá vám tu vostudu a průser, tak ste mu ty hesla neměli dávat popřípadě se chovat tak, aby je nemohl zneužít
takže bych očekával, že wolf sem napíše něco ve smyslu "sorry, sem vůl, že sem si nedal pozor na hesla, udělám si novej účet a ten bude jen můj a můžete mě speciálně hlídat"
věčně se ohánět tím "já to nebyl" nikam nevede a popravdě to nikoho nezajímá - jestli si to páchal sám nebo někdo jinej z tvýho účtu je pro tým v podstatě šumafuck
tož tak
Tak to rozhodně očekáváš špatně. Samozřžejmně díky, že mi zrušíte Ban na muj účet, ale pokud je to takový problém, tak vůbec na Th hrát nemusím. Popravdě nikomu jsem má hesla nedával ... Podle mě je to blbost, aby si někdo bral moje heslo a email - sám tomu nerozumím a nechápu to.
Pro Kucika: Samozřejmně děkuji pokud se mi BAN zruší a jistě počkám, jen jsem chtěl vedět, jestli se to řeší nebo jestli se na to nezpomnělo, takže děkuji.