Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:49 30. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Batohy a bednicky
PostPosted: 13:21 14. Jun 2009 
Poutník
 Profile

Mam tu docela opravneny dotaz a prani.
Vcera me nejaky DM rekl ze nemuzu nosit vic jak jeden batoh a ja to na foru nikde nenasla ze to je zakazany.
Kdyz si to omezeni vysvetlim jako ze hrac si diky batohum udela velkou nosnost veci,tak to omezeni chapu a souhlasim stim ale kdyz si reknu proc nemuze postava nosit krabicku na sperky nebo batoh nemagicky bez snizeni vahy to myslim i u bednicek na sperky proc to nejde?
Hrac ma spoustu veci co u sebe taha jiz zminovane sperky svitky a hlave je spoustu veci na RP kort u zlaku je toho hodne at muzeme diky predmetum spestrit hru ale nedovedete si predstavit ten silenej bordel v invu. :?
Ptam se tedy je mozne udelat nejake ty krabicky na sperky bez snizeni vahy jen jako ulozny prostor na danou vec.
A reci typu proc mas tahat vice batohu ci bednicek ze to neni realne je hloupost.
1. Toto je hra kde se realita potlacuje
2. Kdyz muze postava tahnout plnej inventar kramu kuzi a ja nevim ceho vseho proc tu nekomu prijde nemozne ze postava ma vice jak jeden batoh?
Kdyz se clovek zamysli tak kazdy hrdina netahne jeden batoh a tam nema vsechny veci smichane v jeden obri bordel.
Ma treba vacek na drahe kameni ci krabicku na vzacne svitky a to vsechno si necha schovane v hlavnim batohu.
Proto se ptam a zadam o umozneni nemagickych bednicek ci batohu jen k ulechceni hry a udelani si poradku ve vecech kde mam neco na RP hru kde mam vzacnosti atd..
Nevim zda jsem tak posedla zenska uklidem ale proste mam rada poradek ve vecech :lol:

Post subject: Re: Batohy a bednicky
PostPosted: 13:24 14. Jun 2009 
Poutník
 Profile

Zadam lidi z tymu Thalie o vijadreni na muj dotaz a prani.
Muj nazor je si myslim pochopitelny a co na to reknnou ostatni hraci?
Stotoznite se stimto nazorem?

PostPosted: 13:37 14. Jun 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tohle je uz vazne unavne. Citajte forum a nespamujte ho kazdy tyzden tym istym.

Odpoved na tvoje "poziadavky" v tomto topicu:

viewtopic.php?f=11&t=3029&p=47227&hilit=batohy#p47227

Co sa tyka toho ze si nieco nenasla v pravidlach, citujem vetu z pravidiel na stranke:

Quote:
DM je na serveru Thalie nejvyšší autoritou. Znevážení této autority se může trestat až BANem IP adresy.
Rozhodnutí DM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
DM můze rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.

Dalsie topici na toto tema budu mazane a automaticky hadzane do kosa.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 13:57 14. Jun 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Buď ráda že sem ti dal šanci to rozdat v rodině, nebo prodat a mít z toho nějaké drobné, od teď na to kašlu, kdo má víc jak jednu z těchto věcí, bez keců a kamarádských rad BERU!

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

PostPosted: 14:03 14. Jun 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Neda mi to ale musis sa zastat Magrateli.

Za prve: ani ja necitam vsetky topici a naozaj by ma nenapadlo, ze PRAVIDLA budu uvedene v topicu s takym nazvom ako je ten co si uviedol.
Za druhe: hracka sa vobec nestazuje na DMko, ktore jej zakazalo batohy takze utocne reakcie a pripomienka pravidla "znevazenia DM autority" je imho zcestna, naopak hracka ZIADA aby boli pristupne batuzky bez magickych vlastnosti znizenia vahy, cisto len pre poriadok v inve a s tym by som ja tiez suhlasil. Tiez by som bol za zavedenie takychto batohov ci krabiciek.

K comu tu mame na fore topic priani ked su reakcie tymu okamzite taketo :roll: ...

Takze nazor mna ako DM:
SOM ZA BATUZKY A KRABICKY na rozne drobnosti

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

PostPosted: 14:05 14. Jun 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

už jsem to napsal do pravidel, a i přesto že to tam nebylo, na fóru to bylo. A hlavně jsem jí ve hře na to upozornil a vysvětlil, že to je i na fóru, a na jednání hračky si nestěžuju.

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

PostPosted: 14:16 14. Jun 2009 
Bůh
 Profile

pravda že ohrazovat se nečim, kde rozhodnutí je v koši a druhé v chybách je divné, já chyby třeba skoro vůbec nečtu a ani bych to nevěděl

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 14:31 14. Jun 2009 
Poutník
 Profile

Diky ze i nekdo tu pochopil muj dotaz a vidi ze si nestezuju ale jen se ciste ptam.
Sam DM moc dobre vedel ze ja mu sama psala ze chapu a souhlasim stim co rek a ze me dal sanci je jeste rozdat v rodine a ja mu na to napsala ze DM je zakon a ze stim souhlasim a neodporuju.Tedy nechapu proc tak reaguje. :|

PostPosted: 14:32 14. Jun 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tak ako pani nech sa vam paci, mozte to napisat do pravidiel.

Netreba citat vsetky topici, staci pouzivat funkciu hladat na fore.

Co sa tyka Marvine batoh, ked ich chces, nech sa paci otvorit toolset a mozes zacat robit. Bolo povedane, ze budu ked sa to spravne spravi, to neznamena, ze hned sa teraz vrhneme do toolu a budeme vyrabat to co ziadaju hraci.

Na tie batohy tu uz boli za posledny mesiac aspon 3 topici, kde sa to riesilo.

(E.Hubbard)

Today, we face.

PostPosted: 14:34 14. Jun 2009 
Poutník
 Profile

Take vim ze si na Thali lide vecinou v ruznych anketech dohodli co tu chteji ci nechteji a proto ja to tu napsala zda stim lidi souhlasi ze kdyz pujde o veci bez snizeni vahy ciste jen o prostor na urovnani veci bude snad mozne.
Tedy Danri priste si precti co pisu nez zacnes zurit a radeji si zamet svuj prach :wink:

PostPosted: 14:36 14. Jun 2009 
Poutník
 Profile

*jen se nad Danriho textem usmeje*Naco delat neco co tu jiz je moznost beden bez snizeny vahy jeste pred nekolika tydny slo zakoupit. :wink:

PostPosted: 14:39 14. Jun 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Hele ja nezurim, keby som zuril vyzeralo by to inac.

Ja som si velmi dobre precital co pises a nato som zareagoval. Ako vravim, za poslendy mesiac tu boli aspon 3topici kde sa riesili batohy, kde sa nieco zas dohodlo a stanovilo. Pak prides ty a ziadas aby nieco bolo tak a tak. Jednoducho som ta odkazal na dany topic kde sa to riesilo a mozes si to precitat a nemusis to citat ani cele, kedze to DenGrasse na konci pekne zhrnul.

Co sa tyka toho, ze si nieco nenasla v pravidlach, skopiroval som cast z pravidiel o DM, bez toho aby som na nieco narazal alebo utocil na teba.

Tym sa ohladne batohov na niecom dohodol a uz to bol kompromis, ze sa vobec dohodlo, ze budu po 1, totiz pokial viem batohy nemali byt vobec.

EDIT: Co sa tyka spamovania, davajte veci do jedneho topicu. Pokial ste na nieco zabudli je tu tlacitko edit. Dvojite a zbytocne topici budu mazane.

(E.Hubbard)

Today, we face.

PostPosted: 14:54 14. Jun 2009 
Bůh
 Profile

to je hezké že se něco dohodlo, ale pak přijde novej hráč a neuvidí to v pravidlech a nenapadne ho to..
Daanri wrote:
Tak ako pani nech sa vam paci, mozte to napisat do pravidiel.

To se tam mělo dát hned, jak se to rozhodlo a ne se o tom ted nesmyslně handrkovat

Jinak taky bych nebyl proti mít třeba jeden magickej batoh a dva normální.. jenom na urovnání invu, nechápu co je na to práce v toolu a ani proč se tim oháníš Daanri. Nikdo to nechce systémově ale jenom se na to člověk ptá, podle mě se ptá i na docela normální věc tak nechápu váš útočnej ton zpráv

Jak řikal Marvin, tohle je přání s stížnosti, tady se bud napíše že se to měnit nebude a nebo o tom diskutovat.. a ne typ zprávy "ježiš marja, zase to musim opkovat, jsi na hlavu padlá? tady je to napsaný.. a už neotravuj!"

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 15:16 14. Jun 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ale vzdyt prave preto, ze sa nato pytala som ju odkazal na ten topic kde je to cele prediskutovane a kde je zhrnute konecne rozhodnutie. Neviem co sa ako natom zda divne. Jedine co som tam napisal, ze je to unavne, ze kazdy tyzden pomaly furt niekto pise o tych batohoch.

No kdyz Krato nechapes co je natom prace v toolu tak to udelej a bude pokoj. :wink:

(E.Hubbard)

Today, we face.

PostPosted: 15:37 14. Jun 2009 
Bůh
 Profile

proč bych na odpovědi musel makat v toolu.. ona chce asi slyšet bud "ano, pouvažujem o tom" nebo "ne, nic nebude" proč do toho taháš tool :)
ale to už je off topic, každopádně se taky přimlouvám za více batohů.. někteří hráči maji rádi pořádek, aby v ivnu neměli hromadu ampulek z alchymie smíchanou s hromadou bylinek a do toho ještě nějaké RP předměty, taky bych si to radši narval do báglu, ne abych tomu snížil váhu ale abych v tom měl pořádek.

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]