|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 23:24 07. Jun 2009 |
|
|
Servíruje se nějakej smrdutej ork, kterej se bude v okolí vyskytovat. Je docela tuhej a nikdo ho prej nemá rád, protože všem ubližuje!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 15:40 08. Jun 2009 |
|
|
Quote: Lidi, neštvěte mě. Peníze se budou posílat předem! No jo no jo....dyt řikam... Quote: ale jesli bude nějak třeba ... to znamena že neni problem poslat... 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 16:03 08. Jun 2009 |
|
|
Uff ja nevim jestli prijedem pac je to jeste dost daleko ale dal bych vedet...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:07 08. Jun 2009 |
|
|
zase na úterskym potoce ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:17 08. Jun 2009 |
|
|
Kde jinde? Zatím ještě nevyschnul... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 19:56 08. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hmm já možná dorazim , ale všechno záleží nejprv na bratovi a pak na tom zda se to nekreje s táborem a mistrákem 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:56 08. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jááá možná přijedu, ale fakt jenom možná... bohužel, letos nejspíš nebude elf Fallion 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:57 08. Jun 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Ja by som tiez prisiel, ale bezo zbrani - som pacifista takze ma do aktivit nutit nemozete.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:21 09. Jun 2009 |
|
|
Chjo, já se z toho vážně zvojtím, slušně napsáno. Dosti mě to se*e, od slušnosti odprostěně-sprostěně napsáno. Přesně tak, zase nemůžu. Opět se to kryje s tím samým co loni - s kamarádáma máme na tenhle tejden (27. 7. až 2.8.) vždy takový setkání koňmo ve Středočeský pahorkatině. Farma zamluvená a zvířata k propůjčení, všechno zaplaceno - z tohohle opravdu nemohu vycouvat, i kdybych chtěl. Rozumím, obětovat Suzi Quatro je hodno pochválení, ale já tuhle akcičku vážně nezruším. Jo, měl jsem hlasovat kdysi pro jiný datum, ale to nejspíš bylo před maturitou a na fórum jsem radši nezavítal, abych tady neuvíz na dýl. Takže si ani nemůžu stěžovat, páč jsem nepřispěl k jinýmu času. Chjo. Takže si to užijte jako obvykle, věrní thalijští. PS. Věřte mi, já vážně nejsem takovej zbabělec a nebojím se dostat dřevěnou sekerou od nějakýho trpoše do holeně - i když to tak po mým věčným odříkání oučasti může vyhlížet! Už jsem psal, že mě to štve?
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 15:14 09. Jun 2009 |
|
|
Pokud se nestane něco neočekávanýho, tak tradičně dorazim s Kráťou
|
|
Top |
|
Hejkal
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 22:10 10. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Je fakt ze mne este neznate, ale to se rychle napravi. Kdyz budu mit cas tak jedu taky:). //Pro plzensky skautiky, kteri u vas jiste sou: sem to ja Hejkal z 27.oddilu Jizní Kříž  .
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 11:41 14. Jun 2009 |
|
|
jakto, že ještě nejsem na seznamu?  smz jedu jako vždy
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 09:13 15. Jun 2009 |
|
|
Ahoj všem, tak s Durduin asi dorazíme. Ale 100% to ještě není.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 09:54 15. Jun 2009 |
|
|
Ked sa nic nepototo tak dorazim
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:14 15. Jun 2009 |
|
|
Ja bych jel taky ale s tou dopravou je to horsi... Jede nejaky dobrak z Prahy, ze bych ho zneuzil a svez se s nim?
|
|
Top |
|