|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Posted: 19:11 09. Sep 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Mno, tak pro vas vsecky tu  kdyz se chcete prat tak hura, taky si stouchnu  . Pokud si dobre pamatuju tak sem se poucil na tolik, ze jakmile vidim neco jinak nez by melo byt, tak zacnu uvazovat v zajmu preziti postavy. Podobne veci se stavaji co pamatuju. Jednoduche ponauceni: Pokud v tu chvili nejsem ve skupine s minimalnim poctem 3 a vice osob, ktere maji alespon o nekolik lvlu vic nez ja, je lepsi si zajit na jidlo do vsi a nic hrdinskyho nekoumat. Hrdina, at je jaky chce, je vecinou chatra - zalezi na ktery DM se zrovna narazi (pokdu neco o postave vy, nebo ne). Taky se mi stalo, ze se mi povedlo udelat dobry dojem. Ovsem nelze vto verit porat. Stale je lepsi zivy srabota, nez opravdu mrtvy hrdina.
Inu, kazdy dela chyby, jen se znich ponaucit.  Takze je lepsi, hledat chybu u sebe, opravit.....atd
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 19:17 09. Sep 2007 |
|
|
Kiri wrote: Pokud si dobre pamatuju tak sem se poucil na tolik, ze jakmile vidim neco jinak nez by melo byt, tak zacnu uvazovat v zajmu preziti postavy.
Tak to s prichazejicim dynamickym spawnem budete stale uvazovat o prezizi, nebude to stale stejne jako je ted. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 19:18 09. Sep 2007 |
|
|
hh tak to som pak zvedavej na koho sa budute stazovat ked teraz uz nebude davat DM silnejsie prisery do miest kde su aj slabsie ale budu sa tam objavovat nahodne a nebude to stale to iste? 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Prvni Flame :) Posted: 19:20 09. Sep 2007 |
|
|
no jinak pres tu skrumaz minotauru se blbe poznava ze mel jinej napis nez vostatni, to sem poznal az kdyz mi dal super vylepceny srazeni  ale to je fuk
... ale ooolaaalaaaa muj prvni Flame a hned tak pekne horiii 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 19:23 09. Sep 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
to Berserk : a vitaj u nas v DM blackliste 
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 19:25 09. Sep 2007 |
|
|
Sylme na rozdiel od teba Berserk komunikuje normalne a zbytocne nerype...a nieco ako DM blacklist neexistuje. To je len dalsi blby vymysel par dotycnych, ktory si vynucuju pozornost a povazuju sa za az moc dolezitych....
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 19:26 09. Sep 2007 |
|
|
No tak si dam asii zase smrtici odbornost a budu si craftit luky, pac nic jinyho do kupy nedam...chudak Daniel...armadu si zacnu platit, ale netusim z ceho....jeden luk mi zaplati jednoho berserka tak na pul dne...zacnu jist japka, ryby mi snad upece krkovicka. No a kdyz se budu hodit k Domobrane, kde prej i plati, tak mozna preziju do smrti starim. To sou vyhlidky 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 19:28 09. Sep 2007 |
|
|
Daanri wrote: Sylme na rozdiel od teba Berserk komunikuje normalne a zbytocne nerype...a nieco ako DM blacklist neexistuje. To je len dalsi blby vymysel par dotycnych, ktory si vynucuju pozornost a povazuju sa za az moc dolezitych....
ne ze bych se chtel zviditelnovat: Sylm, Theo, Kiri ???
to Daanri, ber to pls krapet s nadsazkou...jop malem bych zapomenul new acc: Berserk...za chvili pribyde Aznar a Seth 
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 19:29 09. Sep 2007, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 19:28 09. Sep 2007 |
|
|
Pokial ten vas ultra dynamicky system nebude spawnovat prisery ku prechodom alebo zhlukovat vsetky na jednu kopu tak to zvalim asi na DM. 
Last edited by Sylmael on 19:33 09. Sep 2007, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 19:29 09. Sep 2007 |
|
|
OMG daanri to musis reagovat na kazdu volovinu? To bola sranda len tak pre berserka. Skus niekedy aj ty pocuvat a vyjadri sa az na samom konci ked ti vychladne v hlave.
edit : Si asi vsetko beries priamo na ako keby na seba. Ty niesi cely team. Ked niekto nadava neznamena to ze na teba je to stale mierene. Pozri na rejtyho sa kludne vyjadril a je pokoj.
Ok idem makat na niecom lepsom nez tu virit luft.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 19:33 09. Sep 2007 |
|
|
Ja som uplne kludny sylme...si bud isty ze rozculeneho si ma este nezazil  to by vyzeralo uuuuuplne inac tym si bud isty. Svoje osobne pocity do hry ucite netaham ako si ty bohuzial myslis.
edit: ja sa vyjadril k tomu k comu som sa vyjadrit mal a holt na teba budem reagovat vzdy...proste ma bavi odpovedat na tvoje rypave pripomienky ako som ti uz kedysi pisal...cize pokial ty budes rypat do Thalie atd. tak ja budem rypat do teba.
jj chod si radsej delat na inych podla teba asi lepsich svetoch... 
Last edited by Daanri on 19:39 09. Sep 2007, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 19:39 09. Sep 2007 |
|
|
Kebyze sik bul taky klud ta i by si sebe zavrel totu papulu.

|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: :-) Posted: 20:01 09. Sep 2007 |
|
|
Quote: ... v tomdle pripade sice roha vzit slo, ale hned pri prvnim kontaktu s tim naskillovanym hejzlem mi vyrazil zbran pak u vychodu i druhou zbran...no prece je tam nenecham lezet ne....
No to promin ale pak se nediv nekdy musis sklopit hlavu a neco i obetovat okud ne tak pak muzes i chcipnout  Coz se ti vlastne i stalo.....
Last edited by Hassan on 20:08 09. Sep 2007, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Posted: 20:05 09. Sep 2007 |
|
|
to:Sylmael,Daanri
Tak ted uz tomu nerozumim oco teda jde jestli mate mezi sebou naky osobni potreby do sebe zduchat tak si to piste do PM a nebo ICQ ja myslim ze je zbytecny to resit tady!Me osobne je uplne jedno co mezi vama je naopak me stve ze to musite tahat sem mezi ostatni... 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 20:09 09. Sep 2007 |
|
|
Jo s tymhle mas pravdu  se ospravedlnujem vsetkym ze to sem taham...nabuduce to budem smerovat cez PM a nie sem aby to musel kazdy citat...este raz pardon. 
|
|
Top |
|