Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:55 11. Aug 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Vyjimka nebo jen bezna realita?
PostPosted: 15:51 27. Jun 2009 
Nováček
 Profile

Ahojky vam vsem hm mate tu popravde docela hezky udelany svet tedy za ty 2 dny co jsem tu hral. Tedy nez jsem potkal jakesi DM a ten mi oznamil ze moje jmeno "Dolouzeslap pod Okapem" Neni dost RP a navic odporuje pravidlum. No znova sem si je precetl ale nejak mi to nesedi. Navic jsem docela hrdy na svoje krasne a originalni jmeno. V kazdem pripade sem si rikal ze smyslem kazde hry je relaxace a odreagovani po tezkem dni. Zda se ale ze tento virtualni svet se bere mnohem vazneji nez ten realny a lide co tu maji moc ji vyuzivaji spise nez k podpore zacinajicich hracu k ukazovani vlastni dulezitosti.(To byla prvni vec co se pise v pravidlech pro PJ u DrD) Hm dneska mam za sebou dalsi tezky pracovni den a tahle debata ve hre me vazne dorazila. Kdyz si hru zapnu nechci se s nekym dohadovat a nechat si kazyt den obvzlast co se tyka meho krasneho jmena.Tak vam tady preji prijemnou hru a vice velkych lidi s malim egem nez naopak. Jak se pujdu podivat zase nekam jinam. Odradit hrace 2hy den hrani je docela rekord. Proto prosim hned smazte i muj acc dekuji.Vsem ostanim preji prijemnou hru a DM alespon to jedno offline. :) Bude se vam dychat lepe. S uctou a pozdravem Dolouzeslap pod Okapem

Reply with quote  

Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita?
PostPosted: 16:10 27. Jun 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Tak sa hrdo hlasim k tvojej kritike na mna. To som s tebou pisal ja. Ano som pre svet opravdovou hrozbou. Som hold "maly Adolf" ako si mna nazval, a bezdovodne trestam porusenia pravidiel, miesto toho aby som ich odmenoval.

K situacii:
-tvoje meno sa mi zdalo divne a tvoje argumenty neobstali: vymyslel si si vlastnu dedinu, vlastnu horu Okap a vlastny kontinent ktory lezi mimo Thalie - myslim, ze nie som jediny komu sa to nezda, pretoze svet Thalie je svet uzavrety, podla pravidiel, ktore nedokazes resp. nechces dodrzovat.

Cely rozhovor mam nascreenovany, takze ak budes chciet a suhlasit, hodim to sem, nech si teda kazdy spravi nazor na mna i na teba sam.

EDIT: ak si chces pri hre relaxovat a nedohadovat sa s nikym, tak hraj podla pravidiel ;)
EDIT2: vzdy ma potesi, ked moju pracu, ktoru tu ako DM robim, hodnoti clovek co je na Thalii 2 dni a tym padom o mne vie uplne vsetko. Take hodnotenia si beriem k srdcu :wink:

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 16:16 27. Jun 2009 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

Sorry ale to meno mi pripada ako názov nejakej dediny v kombinácii s gramaticky chybne napísaným menom ňákej pseudo postavy :)
8) to je pohlad cez boje okuliare ano?
Ale tak či tak sa maj pekne a to ego si pekne zrež hlavne ty, keď si nedokázal obstáť v úplne normálnej konfrontácii s DM.
Nechať sa odradiť behom 2 hodin je docela rekord :D

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 16:27 27. Jun 2009 
Nováček
 Profile

To nebylo odrazeni to bylo spise znechuceni. A duvody sem uz psal nahore. Moje ego je v poradku do chvile nez na me nekdo zacne utocit a to obvzlast pokud si nejsem vedom toho ze neco delam spatne. S Uctou a pozdravem Namarvinaslap v Louzi.

Mimochodem ktere sem tim menem porusil?

Hráčské účty a postavy
Jméno postavy ve hře či její titul, stejně jako jméno účtu, nesmí být vulgární, nebo mít urážlivý charakter. Jména postav také nesmí být obecnými názvy, které by si ostatní mohli splést s NPC (například kostlivec, brouk, stráž).
Jméno postavy ve hře musí odpovídat zažitým zvyklostem pro RP (Postavy se jmény typu Arnold, WC13, 785, Maniak30 apod. budou nemilosrdně mazány).
Ze systémových důvodů je zakázáno vytvářet postavy beze jména. Vyvarujte se kopírování jmen velmi známých postav a hrdinů z počítačových her a filmů (Gandalf, Legolas, Minsk, Daelan apod.). S vymýšlením jmen pro vaše postavy vám může pomoci generátor, který je k dispozici při tvorbě postavy.
Můžete hrát jen s postavami, které byly vytvořeny na tomto serveru.
Hráč může požádat o smazání postav, které již nebude používat. Žádosti se zapisují na foru do příslušné sekce, nebo se sdělují DM.
Je zakazáno předávání věcí mezi postavami jednoho hrače, ať položením na zem, či za pomoci jiného hráče. Hříšníci budou potrestání sebráním věcí a opakovaných případech až smazáním postavy, ktera věc předávala.
Na Thalii mohou mit postavy pouze dvě povoláni. Je to z důvodu zamezení takzvaných powerbuildů.

Reply with quote  

PostPosted: 16:35 27. Jun 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Takze po suhlase su tu screeny z rozhovoru. Cenzurovany je rozhovor s Korou, ktory do tejto temy nepatri a je osobny.
Ukaz mi tu prosim, kde na teba utocim a ja ti potom ukazem v kolkych osoceniach utocis ty na mna ;).

Attachments:
Thalie Aa.JPG
Thalie Aa.JPG [ 297.17 KiB | Viewed 6574 times ]
Thalie Bb.JPG
Thalie Bb.JPG [ 321.4 KiB | Viewed 6554 times ]
Thalie Cc.JPG
Thalie Cc.JPG [ 328.33 KiB | Viewed 6544 times ]
Thalie D.jpg
Thalie D.jpg [ 350.05 KiB | Viewed 6539 times ]
Thalie Ee.JPG
Thalie Ee.JPG [ 310.62 KiB | Viewed 6533 times ]
Thalie Ff.JPG
Thalie Ff.JPG [ 335.23 KiB | Viewed 6555 times ]

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Reply with quote  

PostPosted: 16:37 27. Jun 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Dolouzeslap wrote:
Mimochodem ktere sem tim menem porusil?

Jméno postavy ve hře musí odpovídat zažitým zvyklostem pro RP

To je odpoved na tvoju otazku.

Reply with quote  

PostPosted: 16:43 27. Jun 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Dolouzeslap wrote:
Namarvinaslap v Louzi.

Uvedom si, ze stale som tu DM a s tvojimi detinskymi narazkami a snahou urazit ma tancujes na tenkom lade a nic tym neziskas.

Reply with quote  

PostPosted: 16:46 27. Jun 2009 
Nováček
 Profile

Tak ju co troska vzdelavani?

http://www.zbynekmlcoch.cz/info/ruzne/p ... odoby.html

Je az obdivuhodne v jak velke louzi stojim ze? :) A na spustu mich otazek ohledne tve osobnoti si mi ani neodpovedel. Ja se jen ptal. Na anglickem serveru by to proslo pac by tomu nikdo nerozumel. jen by to pro ne bylo exoticke. Mozna sem to mel napsat spanelsky. :)

Reply with quote  

PostPosted: 16:48 27. Jun 2009 
Nováček
 Profile

Ale no tak zase jsme u tvoji moci? Tak zacina hrou a konci timhle forem. Nevim jak jinak bys me mohl ohrozit ci ublizit mi. Tak mi prosimte nevyhrozuj. Zesmesnujes se tim sam.

Reply with quote  

PostPosted: 16:49 27. Jun 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Wou, tak teraz si ma dostal. Argumentovat na pravidla na Thalii odkazom na nieco co sa Thalie ani zdaleka netyka. Mas bod!

Jo a preco by som ti mal o sebe nieco vraviet? Ved si si na mna uz nazor spravil.

Zosmiesnujem ja? Tym, ze ti vravim aby si dodrzoval pravidla??

EDIT: k tomu menu, ano tym, ze by si svoje meno napisal v jazyku, ktory na thalii nie je, by si tomu pomohol ;)

Reply with quote  

PostPosted: 16:52 27. Jun 2009 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

TO Dolouzeslap: hej kamo,odporúčam ti kupovať si a pravidelne jesť jogurty od danone "Dobrá máma" Nikto nikdy nevie koľko odpovedí sa skrýva v obyčajnom jogurte :mrgreen:

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 16:56 27. Jun 2009 
Velmistr
 Profile

Myslím, že táto téma sa začína vymykať svojmu účelu ;) na jednej strane namyslený hráč, ktorý vie všetko a nič o Thalii .... a nevie pochopiť úplne jednoduchú vec - DM povie, že také meno nemôže byť ... dobre, vymyslím si iné ...
na druhej strane DM, ktoré je práveže jedno z najmiernejších v hre.

Ja plne súhlasím s Marvinovým prístupom, bo ak by ustúpil on, tak najbližšie by sme tu mali flame typu:
že je zlé, že sa odlogovávam pred smrťou? Však ja si tu chcem len oddýchnuť od roboty a keby mi umrela postava, tak by ma to deptalo ... tak mi dajte pokoj, veď je to v poriadku a čo vaše pravidlá, tie sú mi fuk. A DM, ty mi niečo hovoríš? Si adolfík, namyslený s veľkým egom a chceš sa na mne vyvršovať

:mrgreen: mám to pred očami ako živé

DM podá prst a hráč zoberie celú ruku. Sama som dakedy porušila pravidlá, dostala riadny zdrb, ale spamätala som sa a poučila. Ďakujem Rejty (čisto myslené v dobrom)

Reply with quote  

PostPosted: 17:00 27. Jun 2009 
Nováček
 Profile

Takze pokud by to bylo totez ale nikdo tomu nerozumel tak by to u tebe bylo v poradku? To pak neni o pravidlech ale o tobe. Nazor na tebe samozrejme mam diky tomu jak si se mi presentoval.

Skippe dobrej pokus to odlehcit ale sem vazne unaveny. Ale jinak diky. :)

O me samotneho uz tu v podstate nejde ja jsem skoncil tak jako tak. Ale proc nenechat Marvina at se presentuje take ostatnim on tu preci zustava. Vzdy odchazi ti co moc nemaji a zustavaji ti co ji maji. To neni RP to je zivot. :)

Reply with quote  

PostPosted: 17:02 27. Jun 2009 
Nováček
 ICQ  Profile

K tomu se dá říct asi jenom jedno: Zůstaň u singlu.

pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.

Reply with quote  

PostPosted: 17:04 27. Jun 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Dolouzeslap wrote:
Takze pokud by to bylo totez ale nikdo tomu nerozumel tak by to u tebe bylo v poradku? To pak neni o pravidlech ale o tobe.

To bolo ironia.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]