|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Dolouzeslap
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:05 27. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
No abyste nerekly ze se tu jen tak placa tak jeden dobrej napad nakonec aby se predchazelo podobnym problemum do budoucna. At tedy Marvim prida do pravidel seznam jim povolenych jmen a kazdy hned bude vedet jetly tu ma smysl vubec zacinat. Jejda nemel by mit kakovehle konstruktivni napady prave DM? 
|
|
Top |
|
Dolouzeslap
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:06 27. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
No abyste nerekly ze se tu jen tak placa tak jeden dobrej napad nakonec aby se predchazelo podobnym problemum do budoucna. At tedy Marvim prida do pravidel seznam jim povolenych jmen a kazdy hned bude vedet jetly tu ma smysl vubec zacinat. Jejda nemel by mit kakovehle konstruktivni napady prave DM? 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:08 27. Jun 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
keď si taky unaveny tak hybaj papať tie jogurtiky a vybodni sa na celú thaliu...šak ťa to už samého nebaví,dobre to víš  Taký dospelák by si už mal založiť rodinu a makať v práci a nie tu sa zašívať. 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:08 27. Jun 2009 |
|
|
Nechapem uz o co ti ide. Nikto nema s menami na Thalii problem, je tu len jeden hrac, ty, ktory nechape uz dane jednoduche pravidla. Sam si to sem postol tie pravidla a ja som ti vybral jedno, ktore si prave porusil. Co je na tom nepochopitelne? A mne sa hlavne a skor jedna o to, ze tvoja postava pochadza z neznameho "dalekeho kraje" kde je dedina pod horou Okap. Ale na co to pisat stale dokola, aj tak napises v dalsom prispevku aky som krutovladca.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:09 27. Jun 2009 |
|
|
Podle mě to jméno neporušuje pravidla. Je dost neobvyklé a rozhodně originální, ale každý má jiný přístup ke hře a svoji fantazii a někdo miluje Prachetta  . Na Thálii je několik podobných jmen a taky je zajímavé, že se neozval jiný DM, když ho viděl ve hře. V každém případě by minulost postavy neměla vybočovat z reálií bez souhlasu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:13 27. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak co sem viděl tak se mi spíš zdálo, že ty jsi urážel Marvina. Thalie má svoje RP pravidla které se musí dodržovat když tu chceš hrát, nikdo s tim nemá problém. Kdybych tohle jméno viděl já, udělal bych to samé co Marvin a ne, nejsem magor a nežiju hrou... jen dodržuju ve světe pravidla, což je moje dobrovolná práce DM. Hora Okap tu neni ani indiani, pokud se ti to nelíbí tak můžeš odejít. Můžeš si založit ale jinou postavu která k Thalii sedí. Nikdo ti nevyhrožuje, jen ti jsou vysvětlována pravidla.. znevažování autoriti DM je taky proti pravidlum Pravidla z jiného serveru tu nikoho nezajímají a je ubohé se jima ohánět. Uvědom si prosimtě co robíš, seš tu chvíli a děláš ze sebe znalce, máš narážky na lidi, které ani neznáš. Arogantní seš spíš ty protože nedodržuješ pravidla, neposloucháš DM a k tomu pořád tlučeš rukama okolo sebe. Quote: No abyste nerekly ze se tu jen tak placa tak jeden dobrej napad nakonec aby se predchazelo podobnym problemum do budoucna. At tedy Marvim prida do pravidel seznam jim povolenych jmen a kazdy hned bude vedet jetly tu ma smysl vubec zacinat. Jejda nemel by mit kakovehle konstruktivni napady prave DM?  Nezdá se ti že to přeháníš?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Dolouzeslap
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:15 27. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Pravda napsal si to jedno prave to jedno pravidlo do ktereho se da zabalit vsecko a hlavne ta moc vid? To co je tak obecne ze si snim kazdy kdo ma tu moc muze delat co chce. Tys na me vystartoval se jmenem ja ti odpovedel jednou vetou to ti nestacilo. Ale tam byl ten pravy pocatek. Tys napsal me ne ja tobe a nestacilo ti to rict jednou vetou tak sem se pokusil te potesit.Nejdriv. Nez jsem poznal jaky jsi. A neboj uz sem psat nebudu je to stejne znechucujici jako ten rozhovor predtim. Njn hral sem uz ruzne hry a ruzne po svete a musim rici ze to co se deje ted tady je ciste cesko-slovenska specialita. At uz si vzpomenes na jakoukoliv hru.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:19 27. Jun 2009 |
|
|
Co ty mas stale za problem s tou mocou? Hold uz som raz DM, ktory ma povinosti i pravomoci, tak sa s tym zmier.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:20 27. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ted si mě skoro rozesmál.. DM ti řekne at si změníš jméno, ty mu začneš řikat že je arogantní a že mu moc stoupla do hlavy, a nakonec ho ještě div neseřveš.. co si to zlé DM dovolilo?! Co mi má co šahat na moji postavičku, i když vlastně vůbec nesouhlasí s pravidlama a realiema?!?! Off Topic: Marv : Krata 2 : 0 Dlaší flame už bude o mě! 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:27 27. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Teda, to je oživení na foru... promin DoLoužeŠlápe, ale už přeháníš... Každý tu má normální jméno, opravdu zkus někdy poslouchat a ne jen prosazovat svou... Nikdo tady nemachruje se svojí mocí, jen dodržuje pravidla. Jdi na CoD dej si cheat na koukání přes zeď a ani ti nebudou řikat, aby jsi si odlognul... rovnou tě zabanujou. Thalie je a vždy bude RP světem, to že zrovna TY tvrdíš, že jsou tady DMs ubozí arogantní pitomci s Hitlerovím syndromem moci, tak to je tvoje chyba. Bohužel, proč nikdo nemá problém s mým jménem? Protože je to jméno který s elfovi sedí. Proč tu nikdo nemá problém se jménem Kora Meynolds, Tariel Reynolds, Okor, Koro, atd.? Protože sedět pro danou rasu, jsou normální. RP = vžití se do své postavy, Chápat její chování jako chování člověka v reálném světě. Ale jsme ve fantasy, jsou tu věci které jsou povolené ale v rámci určitých mezí. Taky ti malej pulčík jednou ranou pěstí nerozpůlí skálu napůl... Nebo jo? RP = hraní své postavy, hraní podle jejích zažitých zásad, příběhu atd. v rámci pravidel určitého serveru. Když někdo řekne, že se nemůžeš jmenovat DoLoužeŠláp, tak bohužel nemůžeš. Když nemůžeš bejt z Okapu, bohužel nemůžeš... To by tu pak běhala tuna lidí z Prahy s fotbalovou Spartou na krku nebo Černoši z New Yorku ve vytahanejch kalhotech, s rozkrokem u kolen, s čepicí s rovnym kšilnem, nebo taky punkeři s barevnými kohouty na hlavě, roztrhanejch jeanovejch hadrech s nápisem na zádech "Punks not Dead!!!" Děkuju, Czech_Luthor. *uteče z podia a sedne do první řady*
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:46 27. Jun 2009 |
|
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:53 27. Jun 2009 |
|
|
boDka .... skippko môj ;D ... bo!!!!D!!!!ka 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 17:54 27. Jun 2009 |
|
|
Dolouzeslap wrote: Mozna sem to mel napsat spanelsky.  Třeba. Varianta Aregajal Patada debajo Canelón nezní zase tak hrozně. Na Thalii existuje cosi jako institut schvalování životopisu postavy (dosud zavedeno pro ty kdož chtějí získat bonus XP za životopis, ale doporučeno pro všechny). Kdybys toho využil, mohl sis tohle extempore ušetřit, protože smyslem schvalování je i probrat s hráčem jeho nápady a myšlenky, které může do hry vnést. Je třeba tak ovšem učinit předtím, než začne hrát a vytvoří si postavu. Vnášení nových, nezvyklých prvků do světa nebývá komunitou obvykle hodnoceno nijak kladně, neboť způsobuje nejistotu. Proto je lepší situaci předem prodiskutovat a nechat s odsouhlasit. Jak správně říká Miky, to jméno není přímo proti striktním pravidlům, porušuje však zažité zvyklosti světa, protože zatímco ty jsi s ním navýsost spokojený a skvěle relaxuješ, většině ostatních, kteří tě potkají ve hře, to zkazí zážitek z ní. Já sám jsem tvou postavu potkal a první co mě napadlo, bylo "zase nějaký malý děcko nebo protivšemusebouřící puberťák". Ani jsem ti nic nepsal, řekl jsem si, že si jistě nejaký DM všimne a jsem rád, že se tak stalo. A pokud existovala kdy nějaká (byť velmi malá) šance na to, abys postavu obhájil, například hezkým příběhem, po tvých projevech urážení DM jsi ji zcela pohřbil. Dolouzeslap pod Okapem není ani indiánské, ani lidově-jednoduché jméno. tato jména totiž nikdy nebyla tak dlouhá a komplikovaná, neboť je lidé, kteří je vymysleli, obvykle nedokázali ani vyslovit. Je to typické jméno Pratchettovské (resp. obecně z humorné fantasy), bohužel, na taková tady nejsme zařízení. Skousnutelné by bylo (jak už psal Marvin), např. Franta Doloužešláp, to je asi maximum, co zdejší zvyky unesou. Zdejší DM a jiní členové týmu mají povinnosti bdít nad chodem světa a mimo jiné korigovat i odchylky, které nastanou. Neléčí si tady své ego a pokud vím, nejvíc je baví, když mohou vymýšlet pro hráče příběhy a bavit se spolu s nimi. Nikdo nedělá rád policajta a proto nemůžeme tolerovat chování, které jsi předvedl. Za arogantní chování k DM ti nyní uděluji výstrahu, v případě opakování bude následovat dočasný BAN na fórum. Pokud s tím (nebo s DM Marvinem) máš nějaký problém, spory s členy Týmu řeší hlavní DM Rejty.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 18:01 27. Jun 2009 |
|
|
jachyra wrote: boDka .... skippko môj ;D ... bo!!!!D!!!!ka  ale pani učiteľka, ja som myslel slovo "botka" v českom jazyku ako druhý stupeň zdrobneniny pre slovo "bota" čo znamená po našom "bačkora" -bota -bačkora -botka - bačkorka -botečka -bačkorečka
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita? Posted: 18:02 27. Jun 2009 |
|
|
Výýýýhorovky ;D ty si vždy nájdeš, ako sa vyhnúť trestu čo? *máva žiackou knižkou* ale huš! toto je vážna téma .... nespamuj 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|