Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:05 12. Aug 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Vyjimka nebo jen bezna realita?
PostPosted: 18:06 27. Jun 2009 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

toto je vážna téma? :? Podla mňa to je dosť stará pesnička na tomto fóre a každý ju už pozná...
to už ovela vážnejšie bolo keď som sa dozvedel že pochádzam z melmaku :mrgreen:

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 18:22 27. Jun 2009 
Rytíř
 Profile

myslim ze Miky a DenGrasse to napsali uz driv nez sem stacila ja.
je to zjevne vysvetleno...
Tohle jmeno se mi libi,ocividne se da i rp okecat a urcite sem videla uz spouzty jeste podivnejsich a prinejmensim stejne podobnych jmen postav ktere hrali... snad nemusim psat priklady,je jich vic nez dost
ale proste kdyz DM rekne ze se musi zmenit,tak ho hold s troskou pripadne domluvy pozmen...
jinak muj osobni nazor je ze to jmeno je originalni a pokud je Okap hora co ji tva postava tak nazyva i kdyz se ta hora tak na Thalii nejmenuje,tak by to melo byt v poradku a je to zajimavejsi a spestreni hry pro ostatni hrace...pokud proste nema oficialni jmeno ale kazdy mu rika Dolouzeslape,protoze si tva postava rada zaskace v kazde louzi,tak to vidim taky jako zabavne a originalni....vse se da rp okecat ale pokud se te DM opta -proc to tak je?tak je za dosti ucineni vysvetlit vse do podrobna a po te pockat na schvaleni protoze ver ze DM nemohou tusit ze jsi zkuseny hrac,ktery vi co dela a presne bude hrat rp kvuli svemu "jmenu"....
myslim ze se da vzdy domluvit na kompromisu a ten DM Marvin jak je videt chtel udelat... :wink:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Reply with quote  

PostPosted: 18:42 27. Jun 2009 
Bůh
 Profile

Marvin wrote:
Dolouzeslap wrote:
Takze pokud by to bylo totez ale nikdo tomu nerozumel tak by to u tebe bylo v poradku? To pak neni o pravidlech ale o tobe.

To bolo ironia.

né každý ironii chápe ;) je to ozkoušený :D

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 22:04 27. Jun 2009 
Šlechtic
 Profile

Skipp wrote:
keď si taky unaveny tak hybaj papať tie jogurtiky a vybodni sa na celú thaliu...šak ťa to už samého nebaví,dobre to víš :) Taký dospelák by si už mal založiť rodinu a makať v práci a nie tu sa zašívať. :?

:shock: Mne je 27 a zasivam sa tu rad... :lol:

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.

Reply with quote  

PostPosted: 23:28 27. Jun 2009 
Bůh
 Profile

Prometheus wrote:
Skipp wrote:
keď si taky unaveny tak hybaj papať tie jogurtiky a vybodni sa na celú thaliu...šak ťa to už samého nebaví,dobre to víš :) Taký dospelák by si už mal založiť rodinu a makať v práci a nie tu sa zašívať. :?

a že tě neni vidět :D

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 08:39 28. Jun 2009 
Nováček
 Profile

No tak ju tak naposledy.
1) Me jmeno je Dolouzeslap pod Okapem a ne DoLouzeSlap
2) Jak se nekdo ptal je mi 33
3) Pro skipa rodinu a decka a tak uz mam
4) Podle RP dokud se nekomu sam neprestavim nevi nebo spis ma delat ze nevi jak se jmenuji.
5) Marvinovi nestacilo vysvetleni jednou vetou proto sem narychlo vymyslel rp vysvetleni sveho jmena abych ho potesil i presto ze bylo proti vasim pravidlum. No a co podle nej sem je uz stejne porusil na dalsi vymejsleni nebyl proste cas. Pak uz ani chut.
6) To jmeno se ke me moc hodi no nejsem zrovna ted v pekne louzi?
7) Taky sem ho zadal aby smazal muj acc podle pravidel to DM delat muze on mi trvdi ze ne? Sou spatne pravidla nebo nebo DM?
8) Ban na forum? Proc ne myslim a proc ne i na hru. Po tom vsem co se tu stalo fakt nemam chut tu byt.
9) Spousta lidi me tu soudi za ruzne veci jako je urazeni DM hm v tom rozhovoru ve hre sem ho neurazel jen sem se ho ptal na spoustu veci ohledne jeho osobnosti protoze na me tak pusobil.
10)Pokud me nekdo tedy chce soudit necht si laskave nejdriv presne zjisti za co a to vcetne (. a ?) dekuji.
Mejte se tu vsichni lepe nez ja ty 2 dny.
S pozdravem Dolouzeslap pod Okapem.

Reply with quote  

PostPosted: 09:56 28. Jun 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ju tak naposledny:

Tvoje meno a historia resp. povod tvojej postavy je nezlucitelne s realiami Thalie. Tym Thalie ako tvorcovia tohto sveta, vymysleli tento svet, vymysleli nake pozadie tohto sveta, vymysleli nake realie a nastavili urcity "setting" ako sa proste veci na Thalii maju. Ked chces hrat na nakom svete tak sa mas prisposobit tomu svetu, nebude sa svet prisposobovat tebe.

To aky mas vek, ci mas rodinu atd atd. je mi uplne jedno. Co je podstatne je spravanie daneho cloveka. Podla skusenosti sa niekedy 15rocny sprava lepsie ako 50rocny.

Co sa tyka tvojho vystupovania voci DM v hre, tak pardon ale je to v tych screenoch dost jednoznacne. Dany DM ta napomenul a varoval, ze tvoje meno je zle a nezlucitelne s realiami a mas si vytvorit ine meno. Nech je Marvinova osobnost akakolvek, vystupoval voci tebe ferovo a tak isto ako voci kazdemu.

Co sa tyka mazania postav a dalsich veci okolo toho, no ked nevies ako to tu chodi, tak to prosimta nesud. Na Thalii DM nema pravomoc mazat postavy. Mazanie postavy vyzaduje pristup na server do databazi a ten ma len par ludi. Okrem toho sa postavy na Thalii nemazu.

Co sa tyka BANu na forum, tak jednoznacny za arogantne vystupovanie a napadanie DM, ale kedze odchadzas tak je naozaj bezpredmetny.

Comu vsak naozaj nerozumiem, je ze ked odchadzas naco tu vypisujes vsetky tie veci?

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 10:58 28. Jun 2009 
Bůh
 Profile

Dolouzeslap wrote:
10)Pokud me nekdo tedy chce soudit necht si laskave nejdriv presne zjisti za co a to vcetne (. a ?) dekuji.

To samé můžem napsat tobě, soudíš Thalii a DM na ni aniž by si je poznal mebo se snažil pochopit proč...

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 11:10 28. Jun 2009 
Šlechtic
 Profile

Pajule wrote:
Prometheus wrote:
Skipp wrote:

a že tě neni vidět :D

Len taka mala kriza, to sa spravi...

Ja nechapem v com je problem.Spravim si postavicku a hram.V hre ma oslovi DM s tym ze meno mojej postavy je nevhodne.Vysvetli mi v com je problem.OK, spravim tu postavicku este raz a dam si pri tvorbe mena viac zalezat.Ked som vymyslal meno pre svoju postavu asi hodinu som sa prechadzal po izbe, vypil som jedna a pol kavy a stiahol asi tak 4-5 cigariet :lol:
Pokial by sa mi uz podarilo za ten cas dostat postavu na nejaky level bola by moznost dohodnut sa s DM aby na novovytvorenu postavu nahodil dany pocet XP?
Pokial ma clovek seriozny zaujem tu hrat tak myslim ze by to nemusel byt taky problem a nemusela by vzniknut takato vymena nazorov.

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.

Reply with quote  

PostPosted: 19:03 28. Jun 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Prestoze jmeno postavy postava vi az po jejim predstaveni, hrac jej vidi pri kazdem zmacknuti <TAB> a je tedy uplne jedno, ze se postava nepredstavuje jmenem ,,Polibte mi vsichni analni otvor" ikdyz ji sviti nad hlavou. Hrace to muze obtezovat i tak.

Prometheus wrote:
...

Nejcastejsi problem je ten, ze nekteri lide nejsou schopni akceptovat, ze prave ten jejich nazor neni nejspravnejsi. Vetsina lidi to vezme tak, ze zkratka takoveto jmeno do tohoto sveta nepatri a udelaji si jinou postavu. Nekteri ovsem v presvedceni o vlastni neomylnosti odmitaji radu druheho a radeji tropi sceny. S tim nic nenadelas.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]