|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 15:48 29. Jun 2009 |
|
|
Poznejte své DMNo dobrá, taktéž tedy přiložím skromný portrét: Attachment:
Lord Caversham & Pan Syn.jpg [ 138.84 KiB | Viewed 5164 times ]
Ano, mé milé fanynky, všechna děvčata odvedle i z daleka, která se po pohledu na vyfotografovaného pána napravo odevšad sbíhají a nyní klopí oči k monitorům - právě já, Žorž Matlafousek, jsem z těch dvou zobrazených ten decentní, fešný, elegantní, mimikou se skvěle projevující, světlovlasý!...pán nalevo.  A ano, pravý licous sem si vyrobil a přilepil opačně - to bylo, ehm, součástí scénického fórku. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:12 29. Jun 2009 |
|
|
Tady bych tě ani nepoznal. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 19:19 29. Jun 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 19:27 29. Jun 2009 |
|
|
Zorzi tak to je presne pre teba  pane vasnosto 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 19:36 29. Jun 2009 |
|
|
Skipp wrote: :D  človeče,nezlob se, ale je to fakt ohavné,ako si si probúh mohol zalepiť bokombradu naopak  chlape a to si hral v nejakej opere? Spievas,hráš? Ja som na takéto veci celkom,tak davaj davaj  Úplně obyčejnej převážně školní dramaťák, v němž hraju zpravidla vždycky otce, strejce či děda hlavní postavy. Tudíž vlastně bývám původce všeho...taky Thal, ač bez trůnu.  A můj ctěný herecký vzor jest Lubomír Lipský - taky ho zaškatulkovali na staříky už ve dvaceti. Co se týče hry, tak konkrétně teď to byla řekněme volná variace na téma Ideální manžel od Oscara Wilda. PS. Víš, Skippe, kotleta naopak se přihodila tak, že mi ji můj nezvedený pan syn utrhl a na prknech jsem to pak popletl a nasadil ji špatně - improvizovali jsme asi takovýto dialog, když už mě syn Goring moc provokoval:
Caversham: "Vážený pane, to už hraničí. Víš co ty si?" Goring: "Ne, otče. Zkus se vyjádřit." C: "Klacek, pane synu! A já jsem Včelí úl..." G *ksichtí se do publika* C: "Víš co se stane, pane synu, když klacek moc dlouho rejpe do včelího úlu?" *soptí* G.: "Hmm...rozpadne se?"
A s těmito slovy mi strhl pravý licous. Tak se to mělo... jojo, na hraní vždycky rád vzpomínám. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 20:36 29. Jun 2009 |
|
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 12:38 30. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 12:58 30. Jun 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Chudinka křídlo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 13:00 30. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
kucik wrote: Chudinka křídlo. ani né...u nás na krásných hodinách sboru klavír trpí víc..  když ta H třída  .... na víc skoro v každym filmu dke je křídlo tak tam po něm třeba i chodí  například (Žhavé výstřeli 1 ) 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 13:04 30. Jun 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pajule wrote: ani né...u nás na krásných hodinách sboru klavír trpí víc..  když ta H třída  .... na víc skoro v každym filmu dke je křídlo tak tam po něm třeba i chodí  například (Žhavé výstřely 1 )  Ale je rozdíl, když si na něj lehne polonahá svlečna a když na něm ležej dva týpci. to přece musí chápat každej 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 13:53 30. Jun 2009 |
|
|
kucik wrote: Pajule wrote: ani né...u nás na krásných hodinách sboru klavír trpí víc..  když ta H třída  .... na víc skoro v každym filmu dke je křídlo tak tam po něm třeba i chodí  například (Žhavé výstřely 1 )  Ale je rozdíl, když si na něj lehne polonahá svlečna a když na něm ležej dva týpci. to přece musí chápat každej  Ma pravdu ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 14:33 30. Jun 2009 |
|
|
Marvin wrote: kucik wrote: Pajule wrote: ani né...u nás na krásných hodinách sboru klavír trpí víc..  když ta H třída  .... na víc skoro v každym filmu dke je křídlo tak tam po něm třeba i chodí  například (Žhavé výstřely 1 )  Ale je rozdíl, když si na něj lehne polonahá svlečna a když na něm ležej dva týpci. to přece musí chápat každej  Ma pravdu ...  a zase myslí jenomna sebe 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 15:19 30. Jun 2009 |
|
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 15:22 30. Jun 2009 |
|
|
Skipp wrote: myslim ze nemusel na nikoho myslet,automaticky snim suhlasim aj ja  marii pomoc  přidej se ke mně ......to je strašný tady 
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 16:14 30. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|