|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 16:21 30. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
taky bych osoby na klavíru vyměnil za opačné pohlaví s méně ošacením 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 17:45 30. Jun 2009 |
|
|
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 17:56 30. Jun 2009 |
|
|
jachyra wrote: A nakoľko by podľa mňa mali byť odmeňovaní i DM za takéto náročné úlohy, tak ak sa raz stretneme real, tak vás určite pozývam na pivo ;D -toto si vravela v podakovani strana 56 za nas/tvoj porod. Tak miesto piva sem mozes hodit tu fotku 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:02 30. Jun 2009 |
|
|
jachyra wrote: Ja jen zadam pokud tu nekdo bude umistovat fotky intimnejsiho charakteru tak jedine a vyhradne zeny  Protoze ja uz mam v klavesnici nalitou stavu a nehodlam si ji jeste pozvracet 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:29 30. Jun 2009 |
|
|
 verejne to dať nemôžem, žiaľ ;D to by som bola ako nejaké zvieratko, ktoré sa na trhovisku vystavuje na predaj ;D kto bude na thalijovici na Slovensku v septembri (ak sa uskutoční), ten ma uvidí ;D
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:45 30. Jun 2009 |
|
|
Huh na Slovensku je to drahy tam se plati eurem a my mame ted dlbej kurz 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:46 30. Jun 2009 |
|
|
No ja si myslim, ze hlavne tym opacnym pohlavim natom kridle bolo myslene to, ze predsa zeny su lahsej vahy ako dvaja tipci, cize z toho dovodu to kridlo trpi menej, ale zas to tu nikto nepochopil. jachyra wrote: :mrgreen: verejne to dať nemôžem, žiaľ ;D to by som bola ako nejaké zvieratko, ktoré sa na trhovisku vystavuje na predaj ;D kto bude na thalijovici na Slovensku v septembri (ak sa uskutoční), ten ma uvidí ;D off topic ale uskutocni...uz vyberam chaty, ktore by prichadzali v uvahu, len ich musim obehnut a pofotit a pak dam na vyber 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:57 30. Jun 2009 |
|
|
Ked to bude mozne, tak nech sa tie chaty vyfotia sporo odene na klaviri 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 19:23 30. Jun 2009 |
|
|
;DDD to pochybujem, že je možné ... i keď nikto nikdy nevie .... hee ale k tým foto, ak ma raz manžel fest naštve, tak tu tú foto možno aj hodím ;D
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 19:42 30. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jedna fotka a všecho se zas otočí úplně jinam 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 20:10 30. Jun 2009 |
|
|
Tak kdyz tak posilejte fotky sem ICQ 215562950  Ale jen ty co stojej za to kluci nic neposilejte ale na pivo zajit muzem  Ovsem nezletile divky take ne (Pajule) pochopitelne a stare baby tez ne (Marii)...  Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 21:20 30. Jun 2009 |
|
|
Hassan wrote: Ovsem nezletile divky take ne (Pajule) pochopitelne a stare baby tez ne (Marii)...  Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle  Ked dostanes v hre nahodou DM kill, tak ver, ze to nebol omyl 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 21:42 30. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Hassan wrote: stare baby tez ne (Marii)...  Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle  to je hnusný 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 21:46 30. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
nebylo to moc hezké..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 22:21 30. Jun 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |