|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 00:11 01. Jul 2009 |
|
|
Ahoj, len by som sa úplne normálne (to pre tých, čo by chceli zase rýpať do craftu) chcela spýtať, kedy sa asi dorobí plánovaný priechod do podtemna do tej časti, kde je meteor, draix a pod ..... aby sa k tým surovinám mohli dostať aj hráči z povrchu. Ďakujem PS: dodala by som len jednu vec: povrchňan nemá možnosť vyrobiť v crafte ani jeden naj predmet : kovárina - nie je meteor platnierina - je pokazená + nie je meteor zlatníctvo - nie je meteor, nie sú dostupné ani smaragd, ani zafír kožušníctvo - nie sú najvyššie kamienky očarovanie - nie je v predaji najvyšší kamienok truhlárina - nie je meteor  dalo by sa s tým preto prosím niečo urobiť? Fakt ten priechod chýba
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 10:49 01. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jachyra wrote: očarovanie - nie je v predaji najvyšší kamienok
opravdu ne? jakej je v obchode nejvyssi? tusim, ze by jich melo byt 5 tedy: maly, stredni, velky , obrovsky, legendarni Vsechny by meli byt dostupne v karathe. Jinac na tu platenrinu se muzu mrknout, ale nic nezarucuju, s tim mym toolem je to ted dost nahnute.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 11:58 01. Jul 2009 |
|
|
Nee sú len 4 kamienky  odzačiatku ... tiež mi bolo divné, čo ich je tak málo ... bolo by super, ak by sa ten posledný pridal ;D chcem skúsiť byť prvá na 20 lvl v očarovaní ;D
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 12:35 01. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jachyra wrote: plánovaný priechod do podtemna do tej časti, kde je meteor Já teda o žádnym plánu dělat někam přechod nevim a tohle slyšim prvně. Nomis asi bude vědět rozložení surovin, ale mělo by to být tak, že polovina top craftových surovin je dostupná jen na povrchu a poovina zas jen v podtemnu. Pokud vím, tak meteor jsem viděl na povrchu. Nebudu říkat kde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 12:44 01. Jul 2009 |
|
|
No meteor nie je na povrchu - pýtala som sa prednedávnom Rejtyho a ten mi to povedal ... je prosto zablokovaný v podtemne  jedine ak som si nevšimla nejakej jaskynky ... A o tom priechode plánovanom mi tiež vravel Rejty, len som ho nechcela otravovať, keď má povinnosti a preto sa pýtam slušne tu na fóre.
Last edited by jachyra on 12:47 01. Jul 2009, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 12:46 01. Jul 2009 |
|
|
Hmm no ja som si taktiez myslel, ze je vsetko dostupne tak ako ma byt, aspon co sa tyka toho meteoru a o nakom prechode pocujem prvy krat. Pozriem sa nato a pripadne ten naky pruchod dodelam.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 12:48 01. Jul 2009 |
|
|
A k tým surovinám - pre podtemno sú dostupné všetky suroviny (v noci sa dostanú na povrchu kludne ku všetkým) ... ale meteor s kamienkami je zablokovaný za Charaxssom, do tej oblasti sa nedá dostať a čo viem, je to pekne velká oblasť. Inak ale bolo by to super, keby sa ten priechod dorobil, bo som neuveritelne zvedavá na tú povestnú Draix 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:08 01. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
je to fakt. meteor je dostupny jen z podtemna. neni pristup (propojeni) mezi casti draix a povrchem. Jedna se o samostatne izolovanou cast.
Jinac na ten kamen se mrknu a zkusim ti ho tam pridat.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:15 01. Jul 2009 |
|
|
No k tem surovinam, ja bych nerekla ze mame zrovna pristup ke vsem surovinam Ty co delaj drevarinu a hlavne kdo by chtel delat lektvary vi sve. Me spis stve,ze misto toho vyhrozovani ve hre a nebo skuhrani na foru se ani jeden pozemstan nepokusil o spojeni s podtemnem  (Viz ta posledni burza) Nerikam zaryte dobraky ale i v dnesni dobe existuji skupiny lidi co sou nekde uprostred a maji se nejlip.Tech moznosti sou spousty.... Myslim ze jde take o hratelnost i u toho craftu a ne jen o nake zavody kdo bude v com nejlepsi Jen nemyslet jen na sebe,ze? Takze ja sem docela proti,ne z toho duvodu ze bych chtela aby jedna skupina na tom byla lepe ale hlavne pro rozhejbani zivota na Thalii.Zkuste se nad tim kazdy zamyslet. Diky ps:povestny Draix? 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:22 01. Jul 2009 |
|
|
Manolla wrote: No k tem surovinam, ja bych nerekla ze mame zrovna pristup ke vsem surovinam Ty co delaj drevarinu a hlavne kdo by chtel delat lektvary vi sve. Me spis stve,ze misto toho vyhrozovani ve hre a nebo skuhrani na foru se ani jeden pozemstan nepokusil o spojeni s podtemnem  (Viz ta posledni burza) Nerikam zaryte dobraky ale i v dnesni dobe existuji skupiny lidi co sou nekde uprostred a maji se nejlip.Tech moznosti sou spousty.... Myslim ze jde take o hratelnost i u toho craftu a ne jen o nake zavody kdo bude v com nejlepsi Jen nemyslet jen na sebe,ze? Takze ja sem docela proti,ne z toho duvodu ze bych chtela aby jedna skupina na tom byla lepe ale hlavne pro rozhejbani zivota na Thalii.Zkuste se nad tim kazdy zamyslet. Diky ps:povestny Draix?  No v tom pripade by to vyvracalo celu povodnu koncepciu craftu a to tu, aby nebol craft takto priamo zavisly na hracoch, pretoze ked nie su hraci nie je craft ako to vidime zatial v tomto pripade.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:23 01. Jul 2009 |
|
|
Jezis, tak prvni kdo to nepochopil 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:26 01. Jul 2009 |
|
|
Co sa na tom nedalo pochopit? Dat nejaku surovinu pristupnu len jednej strane a vznikne tym obchod medzi stranami? Bol v tom snad nejaky skryty vyznam v tom ked si vravela, ze si proti tomu, aby boli suroviny dostupne vsetkym?
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:30 01. Jul 2009 |
|
|
Myslela sem to tak, dejte vsem vsechno a ty brehy mezi podtemnem a povrchem se jeste rozsiri a uz nebude zadna interakce a nikdo nebude potrebovat druheho.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:34 01. Jul 2009 |
|
|
Skor zastavam koncepciu "potreby jeden druheho" v oblasti RP a vojny, nez obchodu so surovinami. Avsak nevidim ziadny problem ani v tom, ked to bude pristupne i povrchu (bude to len v podtemne s prechodom). Co tak nejake embargo? Strazte doly, bojujte o doly atd ..moznosti na hru su vzdy.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:37 01. Jul 2009 |
|
|
V dohledný době se neplánuje na tom dělat. Tak si ten přechod udělejte, Daanri nebo já vám řekneme, jaký lokace je třeba udělat a budete ho mít... Výmluvy typu nevím jak na to, neberu. Všechno se dá vysvětlit a existují na to návody a tutorialy.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|