|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Pawera
|
Post subject: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 13:10 26. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ztratil sem všechny věci z invu nevite někdo co s tím?? Zustaly mi jen peníze a expy jinak nic
_________________ Pawking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 13:26 26. Jun 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud mi řekneš kdy se to stalo, nebo jak, a hlavně pokud napíšeš účet a postavu, tak jí můžu vylovit ze zálohy.
Neni mi ale jasný, jak se ti to teda stalo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pawera
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 09:39 01. Jul 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Stalo se mi to asi před dvěma týdny a stalo se to postavě Morgrag Santr na ůčtu pawkin
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 09:47 01. Jul 2009 |
|
|
Ale já z toho popisu fakt vim prd. Stalo se to při loginu, nebo během hry? Po restartu? Po pádu? Nebo jak?
,,Asi před dvěma týdny" Je taky dost mizerný určení času.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pawera
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 09:06 02. Jul 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
No stalo se to po pádu přesný čas si nepamatuju, jak se to stalo tak sem se asi týden nemoh připojit k Thalii protože byla offline a ani na stránky Thalie to nešlo potom jak msem se připojil tak už sem nic nemněl.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 10:09 02. Jul 2009 |
|
|
Aha a neměl jsi třeba novou postavu? Zkusim teda zalovit v zálohách.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 10:47 02. Jul 2009 |
|
|
Nahrál jsem ti tam teda postavu ze zálohy, ale byl to trochu boj poznat, když tam máš čtyři stejný.
|
|
Top |
|
Pawera
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 17:44 03. Jul 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
dělal sem jenom relevel to se může ne?
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 17:46 03. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Pawera wrote: dělal sem jenom relevel to se může ne? na tohle se da treba i pozadat DM.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Pawera
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 17:50 03. Jul 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
jo ja vim ale de to i když si sam, vyhodiš všechny věci do skříně v hospodě třeba potom vytvoříš postavu ze stejnym jménem a objevíš se tam kde ses odlognul vezmeš věci a si stejny jak předtím akorát máš jiné vlastnosti. Jo a ty věci tam pořád nemam. Když sem se naposledy odlognul tak jsem mněl všechno potom tam nebylo nic a nic tam pořád není tak nevim.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 17:57 03. Jul 2009 |
|
|
Jo jako přehazovat si věci z jedné postavy na druhou jo? Upřímně jsem zvědav co ti na to tady poví 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 18:39 03. Jul 2009 |
|
|
Ne, prehazovat veci mezi postavama se nesmi.
A uprimne me docela stve, ze ze me delas blbce, abych hledal chybu, proc se ti ztratily veci z inventare, kdyz jsi si je sam proti pravidlum nekam vyskladal. Mohl jsem delat neco uzitecnejsiho. Priste se ti na to vykaslu. Vyres si to s DM.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Stráta všech věcí z inventáře Posted: 19:04 03. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Přehazovat se nesmí.. jesli chceš relvl tak si napiš DM a ten to posoudí, jinak porušuješ pravidla
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|