|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Manolla
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:39 01. Jul 2009 |
|
|
S prvni reakce sem myslela ze jsem te blbe pochopila a ted vidim ze ne.
To co ty popisujes je uplne to stejne jako kdyz se psalo ,,Proc by kazdej mel delat v craftu vsechno,, muze treba pozadat nekoho jineho at se to pekne provaze.Vysledek: kazdej dela vsechno sam a nikoho nepotrebuje. Tim padem to dapadne jako s tim craftem. A nesnaz se me presvecovat, protoze je to pravda.Tech co si chteji hrat je pouha nicka...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:42 01. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Taky se to může otočit tak, že meteorit bude přístupnej jen na povrchu. (Což by mi možná i přišlo lepší).
Mannola: Máš pocit, že je to k věci?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 13:46 01. Jul 2009 |
|
|
kucik wrote: Mannola: Máš pocit, že je to k věci? Tohle dobre nechapu, jak k veci? Jestli chci aby se neco delo a ne ze jen tu budou dve strany co o sobe nebudou vedet ale pri kazdem setkani bude mezi nima jen boj,tak si myslim ze je to dost k veci...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:00 01. Jul 2009 |
|
|
Manolla wrote: kucik wrote: Mannola: Máš pocit, že je to k věci? Tohle dobre nechapu, jak k veci? Jestli chci aby se neco delo a ne ze jen tu budou dve strany co o sobe nebudou vedet ale pri kazdem setkani bude mezi nima jen boj,tak si myslim ze je to dost k veci... To vidim. Vlákno je o přechodu k meteoritu. Spolupráci podtemna a povrchu bych řešil jinde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:04 01. Jul 2009 |
|
|
Dobre,tak to vsechno smaz a bude pokoj. Prave ten prechod je to na co reaguji. Je taky dobre resit dusledky toho cinu a nepokladala sem za nutne zakladat jiny topic kde nebudou videt souvislosti. Predem se omlouvam...
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:09 01. Jul 2009 |
|
|
Súhlasím plne s Kucikom, ak tu niekto chce diskutovať o vzťahoch medzi podtemnom a povrchom, nech založí nový topic. Čo sa craftu týka, to potom asi nevieš, ako to chodí, Manolla, lebo ja napríklad všetky základné suroviny mám kupované od tých, čo ich robia a že im dávam pekne zarobiť, rovnako ako aj s mnohými craftermi robíme change - vymieňame si veci v rovnakej hodnote nákladov to obchod s podtemnákmi: pre dobrú postavu je nereálne, aby obchodovala s nejakým podtemnákom (ja vás týmto nesúdim, naopak som za vás rada  už sa teším, keď bude Kora v podtemne rovnako známa ako Bers na povrchu) to prechod: prešla som, myslím že to asi môžem tvrdiť, celý povrch a nenašla som okrem pár slabých hrobiek jediné miesto, kde sa podtemnák v noci nedostane .... zato prešla som aj celé dostupné podtemno a je to zdá sa len polka z celého podtemna .... druhá polka je zablokovaná, čo je nespravodlivé to suroviny: podtemnák sa v noci dostane ku všetkým surovinám - tak ako kovom z povrchu, rovnako bez problémov aj ku drevu, bylinkám, kamienkom a dušiam z povrchu. to Rejty: nemám ani páru, ako sa v toolsete robí, ale nie je problém sa to naučiť, len mi pošli, čo treba spraviť  a myslím že so scriptami problém nebudem mať, nakoľko som C++ programátorka ;D
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:16 01. Jul 2009 |
|
|
No hurá. To ses mohla přiznat dřív 
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:19 01. Jul 2009 |
|
|
K Jachyre: Kupodivu vim jak je to s craftem. Cti poradne, psala sem ze zaryty dobrak asi ne ale sou tu i jine skupiny,treba takova skupina zlodeju co ovladnou trh se surovinou je jen jeden priklad.Chce to holt mit aspon nakou predstavivost. Ale co,jak myslite vy kdyz uz myslite jen na sebe. Kde sou ty casi predwipove Thalie,kde to krasne fungovalo,myslim to deni na celem serveru,intriky a obchody s obou brehu.Timhle se to vsechno utne. No preju vam at se vam to takhle libi (jednostranost a jednoduchost)
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:26 01. Jul 2009 |
|
|
to Kucik: prečo? ;D aby som mala ešte menej času kde-tu kliknúť do hry na craft? ;D 2 deti, domácnosť, k tomu program čo vyvíjam pre jednu firmu .... a teraz pravdu?  popravde som myslela, že odmietnete môj návrh pomoci, ale keď som uvidela Rejtyho príspevok o tom, nech to niekto spraví, tak som si pomyslela, že za pokus nič nedám to Manolla: založ nový topic, tam o tom môžeme podiskutovať
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Temnastrana
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:30 01. Jul 2009 |
|
|
Jen dotaz: přístup ke všem surovinám dobře, ale proč z povrchu, nebylo by snad lehčí i rychlejší jen udělat v podtemnu obchvat města - já nevím tunel z magické stěny co vyústí za Charaxem? (těch tunelů je tu dost, myslím že bych klidně zvládl 1,2 udělat)
Nebo se to dá rozdělit, hlavní valoun prolít skrz povrch pod zem(dvě malá ložiska) a úlomky zůstali na povrchu(jedno malé ložisko)
Chápu, nelíbí se ti, že se k tomu prostě nedostane(výhoda jedné strany), ale proč mýt přístup z povrchu? My musíme pro něco chodit na povrch tak z povrchu budou pro něco chodit dolů.
_________________ Hignar Krvák - zákeřný válečník
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:36 01. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Temnastrana wrote: Jen dotaz: přístup ke všem surovinám dobře, ale proč z povrchu, nebylo by snad lehčí i rychlejší jen udělat v podtemnu obchvat města - já nevím tunel z magické stěny co vyústí za Charaxem? (těch tunelů je tu dost, myslím že bych klidně zvládl 1,2 udělat)
Nebo se to dá rozdělit, hlavní valoun prolít skrz povrch pod zem(dvě malá ložiska) a úlomky zůstali na povrchu(jedno malé ložisko)
Chápu, nelíbí se ti, že se k tomu prostě nedostane(výhoda jedné strany), ale proč mýt přístup z povrchu? My musíme pro něco chodit na povrch tak z povrchu budou pro něco chodit dolů. Přístup z povrchu nebude.. půjde se pro to dolu, stejně jako podtemnáci musej pro něco nahoru.. teda jesli to chápu dobře
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:37 01. Jul 2009 |
|
|
Ale samozrejme tak je to myslene, ze bude naky tunel k tym lokaciam z podtemna a nie ze bude dalsi vstup z povrchu. Ja sa v prvom rade musim pozriet na cele podtemno jak je to koncipovane a dohodneme sa s Rejtym, co tam treba urobit, ale urcite pomoc pri tvorbe lokacii uvitame. Je nas malo a prace vela. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:40 01. Jul 2009 |
|
|
Temnastrana wrote: ... Ty suroviny jsou teď rozdělené tak, že jeden druh surovin je jen na povrchu a dva jen v podtemnu. Vždycky tudíž bude na jedné straně o jeden víc. Samozřejmě ten tunel není problém udělat. Je to pár lokací. Jen jde o to, aby ho někdo udělal. Já třeba lokace pořádně dělat neumim a navíc mám v úkolníčku hromadu přednějších věcí. jachyra: On asi málokdo má volnej čas. Až na ty děti jsem na tom podobně a holt když dorazim domů před půlnocí a ještě mam sílu si sednout ke kompu, tak většinou něco píšu pro thalii.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:40 01. Jul 2009 |
|
|
Daanri wrote: Je nas malo a prace vela.  Opravím to - je nás hodně, ale těch, co něco dělají je málo. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CHýbajúci priechod k meteoru Posted: 14:43 01. Jul 2009 |
|
|
;D mne je jedno, odkiaľ bude tem prístup, či priechod z povrchu, alebo to bude povedzme priechod cez stoky po Charaxssom ;D ja som v podtemne jak doma, to tam poznám už spamäti .... priechod som spomínala preto, lebo o tom hovoril Rejty, že sa to plánovalo ale nedokončilo .. ak som to vtedy vôbec pochopila správne ;D Kľudne súhlasím s tebou, TemnaStrana, k magickým stenám sa dá dostať rýchlo, ak niekto pozná cestu  len dostať sa späť je trochu dlhšie, ale dá sa ..... a vyhovuje mi to i preto, že aspoň nebude veľká konkurencia a bude tam chodiť málo ľudí ;D tak ako to je teraz s rubínom a tieňovkou. *obchodnícky listuje v nejakom notese* A inak ešte jedna vec, tú som zatiaľ nespomínala, ale rovnako sú v podtemne okrem meteoru zablokované i kamienky - diamant, smaragd a zafír .... hádam ani nemusím hovoriť, že dva z nich sú najvyššie kamene  )) to Krata: no ono to vlastne v skutočnosti priechod z povrchu bude ;D len nie prechod cez 1 jaskyňu, ale zídeš povedzme železnými dolmi, prebehneš pol prvého podlažia a šup dole ;D trochu dlhšia prechádzka, tak na pár hodín .... ale už sa jej neviem dočkať .... to Kucik: jup ... keby som si aspoň v kľude mohla postať ;D keď som rodila, tak manžel musel hrať na Thalii ... hehe .... ale rada pomôžem, ak budem vedieť  Thalia je prekrásny svet a ak budem môcť priložiť ruku k dielu, budem len hrdá.
|
|
Top |
|