|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hassan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:31 03. Jul 2009 |
|
|
Tak ja prijedu +1 ale jen na patek a v sobotu musim pryc uz neco mam ale kvuli Vam vsem se tam teda ukazu na ten jeden den 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 15:18 03. Jul 2009 |
|
|
Hehe škoda že je to tak ďaleko ;D ale možno by sa i dalo, keby šiel niekto zo Slovenska s nami v aute, že by sa pláca za plyn + opotrebovanie rozdelilo na viac čísel ;D To by sme možno i došli .... ale inak asi nie ;D PS: ak by sa náhodou dačo zmenilo, tak môžu byť aj kovové zbrane? ;D ehm a tuším som tam nikde nevidela spomínaný luk + má sa ísť aj v kostýme? ;DDD
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 15:48 03. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jachyra wrote: PS: ak by sa náhodou dačo zmenilo, tak môžu byť aj kovové zbrane? ;D ehm a tuším som tam nikde nevidela spomínaný luk + má sa ísť aj v kostýme? ;DDD Já bych se rád z toho srazu vrátil 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 15:52 03. Jul 2009 |
|
|
;D nebooooj ... to sa pýtam ohľadom manžela hehe, ja bych brala drevenú zbraň - gytaru ;D a boja sa určite nezúčastnila ... ja bych hrala do podmazu, aby to malo šmrnc (hehe zahrala bych sa na DM, púšťala muziku a komentovala priebeh, počasie a tak ;D ) ale no, meč bych svoj nechala doma a zobrala luk .... nech sa potom skúsi niekto priblížiť ;D veď šípy by boli drevené .......... *odmlka*
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 19:48 03. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Krata wrote: hromada lidí které si v životě neviděl.. vyjde to?  Taky mě ale štvete, velkej sraz je jednou do roka a to nepojedete?! Výmluvy typu "nemám se tam jak dostat" neberem.. joo správnej přístup  já dodam info do tejdne až potkam bratra možna?jenže nevim nevim , bude oslava anrozenin kámošky 29 a haha neivm zda se to mlátičce bude líbit  i když by měla mít radst , že vypadnu a nebudu ubírat jídlo
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
malina
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:28 04. Jul 2009 |
|
|
Hassan wrote: Tak ja prijedu +1 ale jen na patek a v sobotu musim pryc uz neco mam ale kvuli Vam vsem se tam teda ukazu na ten jeden den  Tak +1 se teda taky hlásí a pojede beze zbraně. Jen by mě ještě zajímalo - když si jídlo vezmem s sebou, kolik máme poslat my za ten pátek a kus soboty? Ať mám kompletní info. 
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:49 04. Jul 2009 |
|
|
malina wrote: Hassan wrote: Tak ja prijedu +1 ale jen na patek a v sobotu musim pryc uz neco mam ale kvuli Vam vsem se tam teda ukazu na ten jeden den  Tak +1 se teda taky hlásí a pojede beze zbraně. Jen by mě ještě zajímalo - když si jídlo vezmem s sebou, kolik máme poslat my za ten pátek a kus soboty? Ať mám kompletní info.  Nic lasko to je jen kdo jde ke Krkovickovi na krkovicku 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 09:58 05. Jul 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
tak nevi jak sista, ale ja urcite nedorazim
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 11:35 05. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Kiri wrote: tak nevi jak sista, ale ja urcite nedorazim tady máte potvrzení  též nedorazím...promin rejty 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 11:44 05. Jul 2009 |
|
|
My sme sa zase s manželom rozprávali, že by sme nakoniec dorazili ;D len sa musím niekde dolistovať, čo všetko treba so sebou pobrať a kde poslať koľko korún .... a jucha ideme bez detí, svokrovci postrážia ;D jooo bude sa chlastaaaať .... voda ..... ;D
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:40 05. Jul 2009 |
|
|
Kiri wrote: tak nevi jak sista, ale ja urcite nedorazim Hluboce jsi mě zklamal Quote: My sme sa zase s manželom rozprávali, že by sme nakoniec dorazili ;D len sa musím niekde dolistovať, čo všetko treba so sebou pobrať a kde poslať koľko korún .... a jucha ideme bez detí, svokrovci postrážia ;D jooo bude sa chlastaaaať .... voda ..... ;D Hluboce jste mě potěšili
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 14:19 05. Jul 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 16:10 05. Jul 2009 |
|
|
Czech_Luthor wrote: A ty jsi mě taky zklamal
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 23:30 05. Jul 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Krato...nepreju te mit praci jakou mam
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 11:40 10. Jul 2009 |
|
|
Nazdar lidi, zatím mám peníze jen od JEDNOHO  člověka, to se pak Krkoun nakrkne a žádnej večer u Krkovičky nebude  .
Top |
|