|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Zpravy z tunelu Dhull Bhar Posted: 10:49 12. Jun 2008 |
|
|
Co se deje v tunelu Dhull Bhar...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zpravy z tunelu Dhull Bhar Posted: 10:50 12. Jun 2008 |
|
|
Posledni dobou se mnozi prepadeni v tunelu vedoucim mezi Hagolem a Charaxsem. Nikdo nevi, kdo ma tyto utoky na svedomi, nepritel vzdy utoci ze skrytu, utoky jsou rychle a smrtici. Jiz bylo nalezeno nekolik mrtvych duergarich a drowich vyprav... Nedoporucuje se cestovat tunelem bez ozbrojeneho doprovodu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Calime
|
Post subject: Re: Zpravy z tunelu Dhull Bhar Posted: 22:32 30. Oct 2008 |
|
|
Ještěří nekromant
Povídá se, že si na koboldí nory začal dělat právo mocný ještěří čaroděj, jenž panuje početnému klanu Temných ještěrů.
Zatím nebyl jeho vliv zaznamenán za hranicemi koboldí říše, ale všichni pochybují, že tyto chudé jeskyně budou ještěřímu mágovi stačit.
Hagolská rada svolala k poradě vůdce všech klanů a v Charaxssu se po dlouhé době rozpoutaly vzrušené debaty.
_________________ DeMus Universalis (universální DM)
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zpravy z tunelu Dhull Bhar Posted: 20:58 06. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Hosté
Po tunelu Dhul Bhar je poslední dobou vidět ksupinky troloků, sledují neskrývaně karavany ale neutočí, karavany ted dostávají větší doprovody a s většími zásilkami i mágy a kněžky či kněze!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zpravy z tunelu Dhull Bhar Posted: 23:40 06. Sep 2011 |
|
|
Přepad Karavany Karavan vezoucí vysoce střeženou zásilku z Hagolu do CHarxxassu byla přepadena a pobita. Na místě byla objevena jen mrtvá těla duergarů či jejich zuhelnatělé zbytky. Drowí doprovod karavany byl taktéž pobit. V tunelech byl v době útoku slyšet duergaří buben a šílený křik, výbuchy magie se nesly míle a míle až k oboum velkým městům.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|