|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:24 07. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Salyr wrote: chtel bych podekovat Caironovi a vsem ostatnim zucastnenym DM a hlavne take vsem hracum az na Simira a Yumi za vcerejsi Q. moc sem si to uzil a mohl sem i vic kdyby furt neprudili ti dva demoni (kdy ze karatha vyhlasi jejich upaleni Tagar by si rad zamluvil prvni misto at ma peknej vyhled  ) taky me tam dostalo ze chudak Tagar delal pruzkumak a musel proslapavat pasti (DM je snad hazelo rovnou pod nohy  ;kdyz nad tim premyslim mohl dostat expy za odvahu: D ) diky Cairone a ostatni zucastneny DM byl to prvni muj Q a moc se mi to libilo kdy ze je dalsi? taky musim poděkovat bbyla fakt sranad jak se o ten kus padlé hvězdy málem zabili 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Dragorrr
|
Post subject: Jak jinak než poděkování Posted: 16:57 07. Jul 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jsem konečně našel tenhle topic (jinými slovy mě konečně napadlo použít vyhledávání).
Chci poděkovat za oba questy, se kterými jsem měl doposud čest:
První je trochu dozadu a je to quest, ve kterém se nám dostala do držení kouzelná miska. Neuvěřitelná škoda, že se proměnila v kupku sutin dřiv, než jsme o ní zjistili něco víc, ale už jenom ta samotná podstata mě neuvěřitelně pobavila (dát hráčům do rukou takový artefakt je super nápad). Stejně tak jsem vděčnej i za RP všech přítomných hráčů - Asshena, Simona a mnou tzv. Bělušky.
Druhý je naopak quest nedávný, ve kterém se jednalo o... meteoricka to byla?... rudu. To, že se lidi málem pobijí pro kousek nezpracovaného kovu pro craft, je něco, co mi vhánělo slzy do očí. Bohužel to nebyl quest, ve kterém by moje slabá postava mohla cokoliv udělat, ale rozhodně to stálo za čas, který jsem tam strávil v nečinnosti.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:22 08. Jul 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Chtěl bych poděkovat za rozsáhlou výpravu Dorenovi, Grombovi, Kimlimu (držel se), Ami (Pajky poprvé na akci nezařvala  ), Kermashánovi (sorry nevim jak se to píše  ) a nakonec Lensovi a Tagarovi, kteří nás opustili Tohle byl jeden z takticky nejpovedenějších tahů co sem hrál. Krásná práce, velká odměna, nový zkušenosti 
_________________ DM
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:34 08. Jul 2009 |
|
|
ravangorn wrote: Tohle byl jeden z takticky nejpovedenějších tahů co sem hrál. Krásná práce, velká odměna, nový zkušenosti  JoJo taky bych chtěl poděkovat Grombovi, Elvinovi, Dorenovi, Amarië Fánë Indil za výpravu. Ta se mi opravdu líbila nejvíce a to jen proto že nikdo nezemřel, zvládli jsme všechno krásně nakonec i nesmrtelné drowy  výborná spolupráce a složení skupiny. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:29 08. Jul 2009 |
|
|
ravangorn wrote: Chtěl bych poděkovat za rozsáhlou výpravu Dorenovi, Grombovi, Kimlimu (držel se), Ami (Pajky poprvé na akci nezařvala  ), Kermashánovi (sorry nevim jak se to píše  ) a nakonec Lensovi a Tagarovi, kteří nás opustili Tohle byl jeden z takticky nejpovedenějších tahů co sem hrál. Krásná práce, velká odměna, nový zkušenosti  jo tahle vyprava se mi taky libila pekny expi novy mista ale jen skoda ze me tlacil cas a ja musel odejit 
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:07 08. Jul 2009 |
|
|
Jo jo taky díkec, nejvíc sem končil z těch hlášek v podtemnu. A pánové ... nezapomeňte dneska na mně 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:37 08. Jul 2009 |
|
|
ravangorn wrote: Chtěl bych poděkovat za rozsáhlou výpravu Dorenovi, Grombovi, Kimlimu (držel se), Ami (Pajky poprvé na akci nezařvala  ), Kermashánovi (sorry nevim jak se to píše  ) a nakonec Lensovi a Tagarovi, kteří nás opustili Tohle byl jeden z takticky nejpovedenějších tahů co sem hrál. Krásná práce, velká odměna, nový zkušenosti  taky děkuju moooc  ti dám poprvé  ...jojo penez mraky  ale zabili sme 3000potvor  když sme odcházeli chyběli 4000xp a celou evjpravu sem měla všechno pěkně za 1 , takže dobrýý  do ted mi mrzí , že sem si nevyscreenovala tu sekyru co semjí tam furt viděla... a ještě dík směřuje krátovi!já sem se lekla jak tam na nás naběhli 
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:50 08. Jul 2009 |
|
|
Mně se ta sekyra taky dělala.... Grombo, Grombo...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:51 08. Jul 2009 |
|
|
Grunt wrote: Mně se ta sekyra taky dělala.... Grombo, Grombo... první reakce BERSERK!tak sem lapala po dechu , elvin mi uklidnil,,chyba grafiky." jo grombo byl hrooozně rychlej 
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:38 10. Jul 2009 |
|
|
Chtěli bychom poděkovat jistému DM za pěkně mrazivé dobrodružství.
Do hor se přistěhovali obrovští yettini a spolu se svými bratry vařili a opékali chudinky bílé medvědy. Brrr, bílí huňáči byli pomstěni a tihle yettiové se tam snad dlouho neukáží. Brzy podnikneme výpravu, abychom se přesvědčili. Esu, Lens a Otto
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:56 11. Jul 2009 |
|
|
chtel bych podekovat Berserkovi a tomu druhymu bohuzel si nepamatuju jmeno  ale ty uz budes vedet o kom se mluvi  za peknou hru a splneni meho herniho snu  (samozrejme sen Tagara)
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:23 12. Jul 2009 |
|
|
Chtel bych podekovat Miawill, Šermine i Nimue za vcerejsi malou vypravu, stalo to za to i kdyz v pul druhe rano sem uz malem mlatil celem do klavesnice jak mi padala hlava  Specielni podekovani jde pro Marii 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:12 15. Jul 2009 |
|
|
Díky všem, kteří se podílely na včerejší bitvě u Tartenu. Jedinečná atmosféra strachu, boje o přežití se nesmazatelně vryla Viktoriusovi do paměti. Můžete se těšit na nové písně o záchraně sličných pannen tartenského kraje  .
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:04 15. Jul 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Chci poděkovat Kucikovi za funkční persistenci  . Všechny bylinky se dají bez problémů zpracovat. Jedinej problém je, že se nestackujou s těma co mám u sebe. Ale rozhodně to Elvinovi uvolnilo inventář. Díky moc 
_________________ DM
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:12 20. Jul 2009 |
|
|
Chci poděkovat Žoržovi za hraní mrtvé kočky. Dále chci poděkovat za Gotriedovi za to, že nás špehuje. No a nakonec všem, které jsme dnes jakožto tieflingové naštvali, urazili, pobavili či vyděsili. Vybrané jedince samozřejmě po zásluze odpravíme... *z dáli se ozývá potutelný ženský smích* 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|