Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:52 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Par dotazu od noveho prichoziho.
PostPosted: 16:45 07. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

For Aster: Když tě jednou necrafter zabil (Sendt) RP stylem, tak z toho byly . . . nečekaně stížnosti, řeči že je neRP-hovado, desetiletej fracek, někdo kdo nepatří mezi hráče atd... Teď už fakt nevím co si představuješ, ale zdá se mi že se ti nelíbí absolutně nic.

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

Reply with quote  

PostPosted: 16:57 07. Jul 2009 
Šlechtic
 Profile

Ma jeste dotaz.Tyka se ohledne pribehu hrajicich postav...sou tu nekde uverejnene nebo je maj u sebe jen Dm?
hledal sem na foru a nic nenasel tak nevim.Myslim ze opravdu ty dobre pribehy by staly za uverejneni .Zvlast je to dobra inspirace pro ty co by si pribeh chtely napsat ale nevi jak na to.Tak aby mely neco z ceho by se mohly poucit jak ma pribeh vypadat.)
Sam osobne si velice rad prectu nakej pribeh,kor kdyz sem v praci a nudim se tak bud pisu vlastni pribehy co mne jen tak napadnou nebo si nakej prectu kdekoliv kde na neco takoveho narazim.

Dalsi otazka je ohledne souboru Cep2.1 musim ho stahovat pokud uy ho mam z originalu cd?

Ad predcozi posty"
Co se tyce potkavani postav ve hre je jen na dotycnem hraci jestli nakou potka nebo ne.Vzdyt i s npc si muzes dobre zahrat kdyz mas napady a fantasii.
Co se tyce kraftu tak to mas ve vetsine pripadech stejne nekdy i horsi.Spousta hracu manori matros a crafti a crafti a .... proste to tak je nekdo hra za uceem se pobavit jinej zas chce mit nejlepsi itemy a bejt super hrdina,dalsi chce zas bejt bohac.Kazdej ma jine cile a kazdej hra jinak,nikdo nemuze hrat tak jak si to predstavujes ty.
Co se tyce Rp hry tak na lvlu vubec nezalezi.muzes mit lvl + a hrat jako buh nebo muzes mit lvl 150 a zahrajes uplne prd protoye nemas spetku fantasie (pak je na tobe jestli mu pomuzes s rp nebo se na nej vybodnes) i stakovejma hracema sem se setkal.
citace :"Sice dostanes od kazdeho druheho na prdel, ale muze te tesit ze si mozna uzijes nejakych pribehu..." Tak tohle mi pride jako by se to stalo zrovna tobe.Uprimne kdyz dostanu na zadek tak to bude prave jeste lepsi protoze sem asi neco rekl co sem nemel a tim dotycneho vyprovokoval a z toho se da udelat skvelej RP zahul a pobavi se urco obe strany, jen budu rad kdyz to bude v RP roly a ne ze nabehne deset typu kosnou mne a odejdou.

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Reply with quote  

PostPosted: 17:01 07. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

tak tady máš odpověď na ty příběhy: viewforum.php?f=110

smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou

Reply with quote  

PostPosted: 17:03 07. Jul 2009 
Bůh
 Profile

K příběhum: je tu IC sekce kde se hráči vyblbnou, je tam celkem dost pěkných příběhu a i screene jesli se chceš podivat.. ale jsou i příběhy postav, které si DM skladují u sebe a pak na ně reagují přímo hráčum.. když ho nemaj tak o to můžou být ochuzeni, tyto příběhy se nezveřejnují protože to je vlastně OOC informace

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 17:07 07. Jul 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Pribehy postav maju a schvaluju DM. Najlepsie je konzultovat pripadny pribeh - historiu postavy a jej povod s hlavnym kronikarom DenGrassom (cez PM na fore, alebo inac ho nakontaktovat...), pripadne ak ho nezastihnes mozes aj so mnou alebo s DM Zorzom.

Pribehy sa na verejne forum neuverejnuju, odkladaju sa do specialnej casti fora dostupnej DM. Niektori hraci vsak pisu svoje pribehy v IC casti fora. Je to na kazdom co o svojej postave uverejni a co necha, aby sa postavy o nom dozvedeli v hre.

Ak ho (CEP) uz mas tak ho stahovat nemusis, resp. ak ti bude naky hak chybat tak ta nato upozorni hra pri prihlasovani sa na Thaliu.

Dalej ma len zaujala cast, ze aj s NPC mozes zahrat. Ano ta moznost tu je, avsak pozor pri hre za NPC ako postava aby si nevnucoval svetu naku svoju predstavu spravania danej NPC. Vacsinou za NPC hravaju prave DM, ktore poznaju povahu danych NPC a vedia ich chovanie.

Inac mas uplnu pravdu tym co pises, ale vzdy sa proste najdu hraci, ktori musi "prudit" a povazuju svoj styl hry za jediny spravny a snazia sa ho vnutit silou mocou vsetkym ostatnym okolo seba, pripadne sa nedokazu prisposobit realiam a pozadiu sveta. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 02:32 08. Jul 2009 
Šlechtic
 Profile

Tak a mam novej dotazek.)
Postahoval sem tedy soubory a udelal vsecko co mam tznm: patchnul sem nwn a pak nahral soubory tam kam patri (i kdyz tim si ted uplne jistej nejsem:D), no kazdopadne sem se dostal k tvorbe postavy.tu sem si vytvoril a dal hrat.
A ted pride kamen urazu!!!
Kdyz dam hrat tak jako by to prejde do nahravaci obrazovky,jenze ja mam naprostou tmu na monitoru a po nejake dobe to vyplivne ze vyprsel casovy limit a bzl sem dopojen....
muze mi nekdo prosim pekne poradit co by stim mohlo bejt?

Reply with quote  

PostPosted: 06:22 08. Jul 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
dal si sregistraci na webu : http://thalie.pilsfree.cz/registrace.htm ?
musi tam mit stejny nick, jako si dal ve hre pro multiplayer, a musi tam vyplnit CD klic.

Reply with quote  

PostPosted: 10:06 08. Jul 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tohle jsi četl?
http://thalie.pilsfree.cz/jak-se-pripojit-34.htm

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 14:01 08. Jul 2009 
Šlechtic
 Profile

supr uz vim kde sem udelal chybu.diky..

Reply with quote  

PostPosted: 17:16 09. Jul 2009 
Obyvatel
 Profile

Gorrgorroth wrote:
For Aster: Když tě jednou necrafter zabil (Sendt) RP stylem, tak z toho byly . . . nečekaně stížnosti, řeči že je neRP-hovado, desetiletej fracek, někdo kdo nepatří mezi hráče atd... Teď už fakt nevím co si představuješ, ale zdá se mi že se ti nelíbí absolutně nic.

Kdyz me zabil RP stylem tak si na tom hodne bidne o znalostech RP. Jedna veta do hvezdicek a podotykam ze jeste zkomolena a bum bac konec. Jestli tomuto rikas hezka RP vrazda tak pak uz fakt nevim co k tomu dodat. A pozdeji ty telly v ocistci a komunikace s jeho real bratrem jak se oni dva domluvili na tom aby me sejmul ... tak jako nezlob se ...

a jeste bych rad dodal ze po te RP vrazde me sam hrac informoval tellem ze to ani nemela byt RP vrazda, proste to byl kill.

Reply with quote  

PostPosted: 17:28 09. Jul 2009 
Pomocník
 Profile

Vražda může být provedena různým způsobem, ale stále bude RP. Ani si nedokážu představit neRP vraždu...

Reply with quote  

PostPosted: 10:36 10. Jul 2009 
Ďábel
 Profile

cmon wrote:
Vražda může být provedena různým způsobem, ale stále bude RP. Ani si nedokážu představit neRP vraždu...

A: Dobrý den
B: Vodstřel, právě mi vodtáhli auto a fakt nemám na nějaký kecy a pseudoRP náladu.
A: Promińte, asi vám nerozumím
B: Fajn, řek sis voto
B: zabil A

8)

Reply with quote  

PostPosted: 15:04 10. Jul 2009 
Pomocník
 Profile

:lol: no možná

Reply with quote  

PostPosted: 15:29 10. Jul 2009 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Venomeq:

Nevim kde presne jsi hral UO, ale at nejsi zklamany a nesnazis se dosahnout neceho, co tu moc nejde.

NWN je pekna hra, ale neni koncipovana jako opravdove MMORPG. Takze tu ani vlastnictvi domu, vezi, hradu a podobne neni tak skutecne jako v UO. Stejne tak tu zatim neni bezne (pokud bys byl napriklad z DP2), aby tu primo hracske postavy zastavaly rozhodujici ulohy ve svete (mocna slechta, kralove...). A tim se i politika mezi postavami dostava na malinko jinou uroven. Ale jsou tu ruzne gildy a je IMHO zabavnejsi do nejake vstoupit casem a hrat v ni.

Mimochodem i systemova uroven CvC (PvP) na Nwn mne kdysi po prechodu z UO hodne, hodne zklamala - tady ten boj samotny proste neni tak zabavny, je to mnohem vic o urovni a boj je casto otazka par vterin. Je zase videt, ze na to ta hra nebyla moc delana.

Presto - pokud te uz UO omrzela, a to co te tam bavilo byly prave ty amaterske shardy s vlastnim rp vyvojem, stale jde o velmi dobrou volbu (lepsi jsem nenasel). Thalie mi z NWN svetu osobne prijde jako rozumny mix mezi rp hrou a moznosti hrat pomerne svobodne a v klidu. Je tu co delat, objevovat, je tu kvalitni craft (jedna z veci nejspis lepsi nez ve vetsine UO svetu). Expovani neni jednoduche, ale neni to ani nic extra narocneho. Rekl bych, ze se ten shard docela povedl, jsou tu lidi co na nem hodne pracuji a stale ho vylepsuji a patri k navstevovanejsim a hranejsim na ceske NWN scene. Je celkem solidne udelane rp zazemi (knihovny, historie, realie), sice se nevyuzivaji az tak moc jak by mohly, ale zaklad tu je slusny a je to spis jen o case zucastnenych. DM jsou celkem v pohode, rozhodne patri k tomu lepsimu, co jsi mohl potkat na svetech UO i NWN.

Co je pro mne dulezite, je to tu jakz takz vyvazene mezi ruznyma povolanima a podobne, v zasade nenajdes pirilis pouzivanou kombinaci, ktera by vycnivala nejak desive nad ostatni (a pokud ano, tak je temer nehratelne ji dosahnout). Az na nejake ty socialni skilly (presvedcovani, zastrasovani...) a par malo vyuzivanych povolani tu je temer vse hratelne a pouzitelne (neni to tu ve fazi, kdy by 80% veci bylo rozdelanych a nehratelnych). Je to tu udelane tak, ze dost zalezi na vybaveni postavy a docela dlouho mas moznost shanet lepsi a lepsi vybavu. Pokud se spusti oblasti pro postavy level 30+, coz je zrejme v planu, je mozno tu hrat a rozvijet postavu dost dlouho, nez dosahnes stropu.

Takze vitej, pokud rad hrajes rp a zaroven nejsi fanatik, tak si tu nejspis dobre zahrajes.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 15:58 10. Jul 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tohle mě vcelku zajímá. Jelikož nemám prolezlejch moc herních systémů, zajímalo by mě, v čem vidí hráči výhody a nedostatky NWN.

Například ohledně té politiky by mě zajímalo proč to tak je. Zároveň by bylo asi hodně zajímavej průzkum, co je pro hráče zajímavé a co odrazující, jenom nevim, jak něco takového koncipovat a k tomu ještě nad širší základnou respondentů, než jen hráči jednoho serveru.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]