|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 20:04 10. Jul 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 20:20 10. Jul 2009 |
|
|
kucik wrote: On pije Krusovice a rika tomu pivo. Chjo. Divnej narod. Krušovice nejsou pivo, ale Eurochcanky !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 22:20 10. Jul 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
kucik wrote: On pije Krusovice a rika tomu pivo. Chjo. Divnej narod. Souhlas 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 22:55 10. Jul 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Hh? Ano ano...toto mi je známe...tlácham-tláchaš-tláchame a moudrými řečičkame se tady máchame. Ja neviem čo za bylinky vy zbierate,ale ja si smad viem zahnať pekne,šikovne,obratne,bez rečí 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 00:23 11. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
berme to jako pochvalu, on nepije výkvět našeho zlatého moku a chutná mu.. no neni to pochvala našim sládkum?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 01:03 11. Jul 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 03:05 11. Jul 2009 |
|
|
k tématu topicu se nemínim vyjadrovat, ale apeluji na odpovedne osoby, aby nenechali podobne "relativne" dulezite topiky spamovat......dějova linie ponekud utika, prosim upozornujte, ci popripade banujte tyto lidi, kterym uz nestaci topik PODEKOVANI, kde maji 250 prispevku a maji potrebu se smajlikama vyjadrovat jak zde, tak kdekoliv jinde........
omlouvam se, ale opravdu me to rozciluje......
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 08:50 11. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
miniork wrote: Nehraju tu už asi dva roky, ale jak sem si prečet celej Váš topic flame, tak težce uvažuji že si nwn zas nainstaluji:) btw je tady jeste nekdo z tech "starejch známejch? *hlási se* tady tady 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 11:01 11. Jul 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
kdo je miniork? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 11:02 11. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já myslim ,že vim brácha , ale tak jistá si nejsem 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 11:59 11. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Omlouvam se, ze jsem taky prispel ke spamu.
Ale uz dost. Pouze kdo ma co k veci. Pak to nejak promazu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 12:00 11. Jul 2009 |
|
|
miniork wrote: Nehraju tu už asi dva roky, ale jak sem si prečet celej Váš topic flame, tak težce uvažuji že si nwn zas nainstaluji:) btw je tady jeste nekdo z tech "starejch známejch? Pokud jsi byl mezi zákazníky Lucie, najdeš zde ( možná ) její následovnici
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 12:05 11. Jul 2009 |
|
|
ripatko wrote: k tématu topicu se nemínim vyjadrovat, ale apeluji na odpovedne osoby, aby nenechali podobne "relativne" dulezite topiky spamovat......dějova linie ponekud utika, prosim upozornujte, ci popripade banujte tyto lidi, kterym uz nestaci topik PODEKOVANI, kde maji 250 prispevku a maji potrebu se smajlikama vyjadrovat jak zde, tak kdekoliv jinde........
omlouvam se, ale opravdu me to rozciluje...... Četl si tohle někdo vůbec?!!!!!!!!! Jestli chcete vzpomínat, založte si na to vlákno.
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
miniork
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 20:39 12. Jul 2009 |
|
|
tak koukam nikdo ze "stary" thalie tady už neni:( škoda no...
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 07:08 13. Jul 2009 |
|
|
miniork wrote: tak koukam nikdo ze "stary" thalie tady už neni:( škoda no... Ale jsou tu lide ze ,,stare,,Thalie...
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|