|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:10 11. Jul 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
nak postradam, stare postavy...stim mi nikdo nepomuze...
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:46 11. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Kiri wrote: nak postradam, stare postavy...stim mi nikdo nepomuze... dyt víme 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:16 12. Jul 2009 |
|
|
Možnost osvobodit vězně orků v zelených vršcích. Je to to druhé patro, jsou tam v klecích, ale ty klece nejde otevřít...
Bylo by pěkné, kdyby ty klece měly dveře od kterých by šel sehnat klíč (nějaký ork bachař). Po otevření by stačilo, kdyby třeba ti vězni říkali díky, dál už to zvládnem - nebo tak něco.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:05 12. Jul 2009 |
|
|
LDamian wrote: Možnost osvobodit vězně orků v zelených vršcích. Je to to druhé patro, jsou tam v klecích, ale ty klece nejde otevřít...
Bylo by pěkné, kdyby ty klece měly dveře od kterých by šel sehnat klíč (nějaký ork bachař). Po otevření by stačilo, kdyby třeba ti vězni říkali díky, dál už to zvládnem - nebo tak něco. to je aj u trolů  a ještě někde ,ale ted si nevzpomínam kde
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:17 12. Jul 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
LDamian wrote: Možnost osvobodit vězně orků v zelených vršcích. Je to to druhé patro, jsou tam v klecích, ale ty klece nejde otevřít...
Bylo by pěkné, kdyby ty klece měly dveře od kterých by šel sehnat klíč (nějaký ork bachař). Po otevření by stačilo, kdyby třeba ti vězni říkali díky, dál už to zvládnem - nebo tak něco. a nebo mit u sebe hodneho DM ktery si s tebou zahraje krasne rp a ty jeste budes mit vlastniho otroka nee kazdemu se to vsak podari to mi verte,jeste ze me uz jo ps-nevim proc je chces osvobozovat,kdyz je muzes treba upalit 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:52 12. Jul 2009 |
|
|
dokonceni pouste.... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:35 12. Jul 2009 |
|
|
Kiri wrote: dokonceni pouste....  No ja zopakujem zas moju typicku odpoved: Pracuje sa natom, jestli to chces urychlit tak pomoz. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:51 12. Jul 2009 |
|
|
G14 wrote: ps-nevim proc je chces osvobozovat,kdyz je muzes treba upalit  Nehci... prostě to mám napsané v přesvědčení... ale abys bylo spokojené G14, budu se na ně přitom hrozně zle mračit...
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 06:19 13. Jul 2009 |
|
|
Daanri wrote: Kiri wrote: dokonceni pouste....  No ja zopakujem zas moju typicku odpoved: Pracuje sa natom, jestli to chces urychlit tak pomoz.  jop uz sem nekolikrat zadal o pristup do sekce rady pro zac. WB/DM (nepamatuju si za tri roky co tam vsecko je...) bez toho asi tezko muzuý neco vymejslet, coz?
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:53 13. Jul 2009 |
|
|
Daanri wrote: Kiri wrote: dokonceni pouste....  No ja zopakujem zas moju typicku odpoved: Pracuje sa natom, jestli to chces urychlit tak pomoz.  též bych pomohla , sice bych možná rozmlátila půlku věcí kolem sebe ,ale aspon něco by bylo potom hotovo 
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:26 13. Jul 2009 |
|
|
Chybí topic "Omluvy" - hráči, kteří si uvědomí svou chybu tak budou moci napsat veřejnou omluvu u a zbytečně neflejmovat viz nedávný incident u krále  ...Chtěl bych pak porovnat s topicem "Poděkování" (brát s rezervou)
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:33 13. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Teď nevim, jestli jsem to neměl chápat ironicky, ale to je jedno. Osobně nevidim důvod k nějakýmu veřejnýmu sypání popele na hlavu. Pokud si někdo myslí, že něco udělal špatně, nebo vim já, tak na to třeba bude víc myslet a příště se bude víc snažit. Nevim proč takový věci rozpitvávat.
Pokud se cejtí nějak špatně, tak se klidně může dotyčnýmu omluvit přímo.
Mno a kdyžtak takovej topic může založit každej, pokud má tu potřebu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:48 13. Jul 2009 |
|
|
Kiri > pristup do rad pro bodouci WB mas a pokial viem tak uz hodne davno, myslim, ze si ho dostal, ked sme sa dohodli na tej vezi do Alansijskych, ale nak stale som sa jej nedockal Pajule > kazdy s ochotou pomoct je vitany, avsak casto to skonci prave pri tej ochote, ked niekto zisti kolko casu toolset zabera a ze miesto toho moze jednoducho hrat tak sa nato vacsinou vykasle 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:09 13. Jul 2009 |
|
|
kucik wrote: Teď nevim, jestli jsem to neměl chápat ironicky Ber to tak. Nevím jak kdo, ale mě ten flejm kde je evidentní chyba hráče docela znechutil den...
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:15 13. Jul 2009 |
|
|
to se dá pochopit, jenom mi neni jasný, jak tomu pomůže topic omluvy. nemyslím, že by se ten hráč chtěl za něco omlouvat, aspoň mi to u jeho příspěvků nevyplývá...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|