|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:15 10. Jul 2009 |
|
|
Nevadí když ti to s Durduin zaplatíme na místě? Do banky to mam několik mil a na kouzelnou skříňku jsem zapomněl heslo. Pokud ty peníze nedostaneš, můžeš si vzít na nás zbraň dle vlastního výběru 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 01:47 12. Jul 2009 |
|
|
Ahoj s litosti oznamuju, ze prijet letos nemuzu. cca pred 14-ti dny se se mnou rozesla mlada po 8-mi letech a je ted kolem toho velkej humbuk, tak mam hafo veci co este udelat a obavam se ze to nestihnu a to nemluvim o rozpoctu... Tak snad priste no. Kazdopadne si to poradne uzijte  Jirka
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:37 13. Jul 2009 |
|
|
tao kan wrote: Nevadí když ti to s Durduin zaplatíme na místě? Do banky to mam několik mil a na kouzelnou skříňku jsem zapomněl heslo. Pokud ty peníze nedostaneš, můžeš si vzít na nás zbraň dle vlastního výběru  Vadí. Pošli to na účet. Já ani Jaara vás neznáme. Jak to potom máme od vás vymáhat? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 23:13 13. Jul 2009 |
|
|
Ono by to nevadilo, pokud by se to s Krkounem nemuselo domlouvat předem. Bohužel, když by pak někdo kdo řek že přijede třeba nedorazil a nezaplatil, tak to někdo musí zaplatit za něj..
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 12:18 14. Jul 2009 |
|
|
Cus, chcem zaplatit dnes ale nechapem tomuto:
Příspěvky posílejte na účet číslo 0-1837911003/0800 s variabilním symbolem uvedeným v údajích po přihlášení a konstantním symbolem 554.
-co je ten variabilny symbol? Resp. kde ho najdem? Nechapem tym udajom po prihlaseni.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 12:48 14. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 12:54 14. Jul 2009 |
|
|
Ahaaa, to som robil ale nevsimol som si toho cisla za menom a prehliedal som len udaje pod tym kde je IP a tak, tak som bol zmateny  . Dik.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 15:34 14. Jul 2009 |
|
|
Prachy odeslány za mě i Kráťu, tak snad dojdou 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 17:10 14. Jul 2009 |
|
|
Taktiez za mna a Neithana 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 17:20 14. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ode mě prachy taky odešly.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 08:55 16. Jul 2009 |
|
|
Už to odchází na účet za mě a Durduin, snad to menší zpoždění nevadí 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:06 16. Jul 2009 |
|
|
Tak sem se zas na chvilku probral a odeslal ořišky v nominální hodnotě 150 Kč  Už se na všechny zůčastněné těším.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:14 16. Jul 2009 |
|
|
Sorrow wrote: Letos jde pesky, loni prej pichnul. ty jo ted mi davaj auto do kupy  , pravdepodobne to bude posledni spanila jizda stare dobré felicie se zaseknutym elektrickym stahovanim oken. Pojedu od Brna kdyby chtel nekdo stahnout a zazit dobrodruzstvi nevidane  . Loni sem diky zbrklemu odbocovani jel na ono misto dvakrat dele nez sem musel a na zaver cesty tesne pred mistem "M" pichnul.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 14:37 18. Jul 2009 |
|
|
Inak ako s tými korunami - s tou večerou - dajú sa ešte poslať koruny? ;D a ako sa vlastne majú poslať do čiech?
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 16:09 18. Jul 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
jachyra wrote: Inak ako s tými korunami - s tou večerou - dajú sa ešte poslať koruny? ;D a ako sa vlastne majú poslať do čiech? Pošli 150 euro 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|