|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Mulo Zustavani po restartu Posted: 14:05 13. Jul 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Zdravim chtěl jsem se zeptat zda by mula mohla zustatvat po restatrtu u hrače ... dnes jsem tam uni mel hodne veci a i s vecma mi zmizela... veci jsem si k sobe nemohl naskladat pac jsme na to nemel misto takze me to docela mrzi děkuji za odpověď
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 14:11 13. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V dohledný době se to neplánuje. Bylo by potřeba rozšířit persistenci o dočasné kontejnery. Nedokážu říct, jestli se tohle bude kdy řešit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 15:45 13. Jul 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
to je skoda ...... docela to tu vadi na dobrosti serveru ... protoze lidi musi znva shanet surovyny a podobne
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 16:00 13. Jul 2009 |
|
|
Dobrost je docela zajímavé přídávné jméno  No nevím, ty muly zas tak důležité nejsou. Já sem si ji třeba ještě nikdy nepronajal (tím nechci říct že sou zbytečné). Myslím že jsou důležitější věci na dotáhnutí...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 16:35 13. Jul 2009 |
|
|
Od toho jsou prave trezory a persistentnii truhly v dilnach, aby sis tam mohl nechavat material.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 16:51 13. Jul 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: Od toho jsou prave trezory a persistentnii truhly v dilnach, aby sis tam mohl nechavat material. To ano .. tak mi dejte 50 K na trezor a do truhly ... tam to nekdo vezne a mate prd  aspon kdyby ez ta mula zmizi ze by se vecoi z ni premystili k majitely ... mimochodem mulu sis nepronajal kdyz uneses hode tak se mas ale kdyz ne tak je to nan ic tudiz potrebujes mulu 
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 17:28 13. Jul 2009 |
|
|
No já sem to popravdě nikdy moc nechápal. Řekl bych že konečné suroviny, teda aspoň pro postavy s malou silou, nic neváží (nebo jen velmi málo), nevím jak je na tom nějaké železo nebo tak. Účel mul je dle mého následující:
1) Koupím mulu 2) Naplním ji (kůže,ruda...) 3) Dotáhnu ji do města 4) Prodám kůže (nic neváží), materiál zpracuji (neváží nic, nebo jen velmi málo)
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 17:53 13. Jul 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Grunt wrote: No já sem to popravdě nikdy moc nechápal. Řekl bych že konečné suroviny, teda aspoň pro postavy s malou silou, nic neváží (nebo jen velmi málo), nevím jak je na tom nějaké železo nebo tak. Účel mul je dle mého následující:
1) Koupím mulu 2) Naplním ji (kůže,ruda...) 3) Dotáhnu ji do města 4) Prodám kůže (nic neváží), materiál zpracuji (neváží nic, nebo jen velmi málo) Eh udelam matros ..... jasne ... ale nevazi malo jak ty rikas 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 18:04 13. Jul 2009 |
|
|
Ty muly se proste v blizky budoucnosti za tyhle penize nebudou delat persistentni nebudou. Jsou pro to jak technicky, tak ekonomicky duvody. Vic se v tom nema smysl vrtat.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 18:12 13. Jul 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: Ty muly se proste v blizky budoucnosti za tyhle penize nebudou delat persistentni nebudou. Jsou pro to jak technicky, tak ekonomicky duvody. Vic se v tom nema smysl vrtat. Ja se vas jen ptam kde ma msebrat 50 K na truhlu kdyz jsem rad ze jsem rad na 5 lvlu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 18:15 13. Jul 2009 |
|
|
sendys wrote: kucik wrote: Ty muly se proste v blizky budoucnosti za tyhle penize nebudou delat persistentni nebudou. Jsou pro to jak technicky, tak ekonomicky duvody. Vic se v tom nema smysl vrtat. Ja se vas jen ptam kde ma msebrat 50 K na truhlu kdyz jsem rad ze jsem rad na 5 lvlu Muzes treba nekomu bohatsimu nabidnout protisluzby za to, ze si k nemu budes moct dat par veci. Zapoj fantasii.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 18:28 13. Jul 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: sendys wrote: kucik wrote: Ty muly se proste v blizky budoucnosti za tyhle penize nebudou delat persistentni nebudou. Jsou pro to jak technicky, tak ekonomicky duvody. Vic se v tom nema smysl vrtat. Ja se vas jen ptam kde ma msebrat 50 K na truhlu kdyz jsem rad ze jsem rad na 5 lvlu Muzes treba nekomu bohatsimu nabidnout protisluzby za to, ze si k nemu budes moct dat par veci. Zapoj fantasii. Ah ano ... to uz me taky napadlo ..  zatim jsem si to netrouf
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 21:05 18. Jul 2009 |
|
|
sendys wrote: Ja se vas jen ptam kde ma msebrat 50 K na truhlu kdyz jsem rad ze jsem rad na 5 lvlu A nechceš toho už na 5. levelu trochu moc ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Mulo Zustavani po restartu Posted: 11:48 19. Jul 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
monstera wrote: sendys wrote: Ja se vas jen ptam kde ma msebrat 50 K na truhlu kdyz jsem rad ze jsem rad na 5 lvlu A nechceš toho už na 5. levelu trochu moc ? A nenapadlo tě že jsme se na to zeptal atd ? = )
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|