|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:34 20. Jul 2009 |
|
|
Děkuju anonymnímu správci (DenGrassemu?) debatujícíh lidiček a karathského vyvolávače za to, že reagují na světové dění. Velice mile mne překvapilo, že SKUTEČNĚ ivorští štamgasti rozebírali obsah mého nedávného questu. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:54 20. Jul 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
LDamian wrote: Chci poděkovat Žoržovi za hraní mrtvé kočky. Dále chci poděkovat za Gotriedovi za to, že nás špehuje. Tez vam vsem velky dik za spestreni hry 
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:48 20. Jul 2009 |
|
|
Chci timhle "podekovat" vsem zucastnenym hracum podtemna za skazeni celeho vecera...prepadeni bez jakehokoliv rp to je teda pekne...hlavne dyz je clovek chvilicku afk pak se vrati k pocitaci a uz je temer mrtvy bez moznosti udelat cokoliv....takze diky za stracene expy i "paradni " herni zazitek 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:03 21. Jul 2009 |
|
|
Ja ďakujem hlavne za možnosť, splniť si svoj sen, ktorý mám od prvého dňa hrania na Thalii = keď som stretla Bersiho Jednoducho a stručne, fakt ďakujem za možnosť vrátiť Bersimu devast  kľudne obetujem i nabudúce xp a pád pod lvl, ale toto fakt za to stálo Bersi, máš u mňa pivo na zraze ... Cairon ... ty tiež. A ešte jedno veľké fakt veľmi veľké poďakovanie spoluhráčom: Fallionovi, Asshen Shugarrovi, Kermanšáhovi Salífovi, Carcarothovi, dedovi Gotriedovi za skutočne úžasnú hru, pekný strategický postup, opatrné jednanie, ako skutočne IC má byť, pomalý postup, žiadne hŕŕ vpred  Nečakala som tak peknú bojovú výpravu, ale toto fakt za to stálo. Rada s vami kedykoľvek znova zahrám, ste úžasní hráči  to podtemnáci: skláňam pred vami, v živote som neverila, že uvidím také boosty 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:45 21. Jul 2009 |
|
|
Navzdory zakonceni cele vypravy kere mne fakt dojalo musim podekovat Kore, Fallovi, Carthymu, Gotriedovi i Karmimu za skvele rp pocas cele vypravy melo to napeti i atmosferu, ale kdybych byl vedel ze to podtemnaci takhle zmrsi tak bych si to byl asi dvakrat rozmyslel.
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:22 21. Jul 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Tez se pripojim s podekovanim Kore, Fallionovi, Asshen Shugarrovi, Kermanšáhovi Salífovi, Carcarothovi za dobrodruznou vypravu ve ktere nechybel smich ani napeti, opravdu sem si to s vami uzil a i pres ten konec to za to stalo Vzlastni dik Bersimu a dalsim, ze opet nezlamali....
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:10 21. Jul 2009 |
|
|
Já chci podekovat Koře, Fallionovi,Gotriedovi, Carcarrothovi, Asshenovi za výpravu do podtemna. Moje první zkušenost z podtemňáky, nic moc 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
darkpriest
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:25 21. Jul 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Aby tu neděkovala je hodná strana.  Chtěl bych poděkovat silám zla. Často se neloguji, ale včera byl celý večer parádní. Krásna výprava zakončená pronásledováním a zmasakrováním opovážlivců z povrchu v podtemnu. Což sem ani nečekal, že bude tak snadné vzlhledem k jejich počtu a ooc sem celkem počítal, že nám dají na frak  . Je mi líto ztrát povrchňanů co se týče xp  , ale na druhou stranu jsem rád, že jsme zachovaly image podtemna jako smrtelně nebezpečného místa přesto, že počet hráčů v podtemnu zkomírá..
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:45 21. Jul 2009 |
|
|
Hlavně, že ses mohl v afk běhat, to jsem ještě neviděl.  Pokud někdo jde do Podtemna a nepočítá s bojem, tak je to blázen a nebo neví, co Podtemno je... Měli jste viditelnou přesilu, okamžitý útok byl jasná volba, aby vaši mágové nestihli kouzlit. Naposledy když jsem potkal tvojí postavu, tak si se hned začal boostit, i když jsem na tebe mluvil, takže si nech řeči od cesty... Hlavně chci poděkovat všem z Podtemna za celovečerní hru, DM za možnost bojovat s nebezpečným soupeřem namísto nahánění jednotlivců a povrchu za adrenalinový souboj. 
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:57 21. Jul 2009 |
|
|
To DarkSidius: odskocil sem na wc na 2 minuty este sem to i psal ostatnim v parte asi za minutu sem uz slysel zvuky boje kdyz sem kouknul na monitor vidim kyselinovy dest a dva naboostene drowy jak na mne utoci, mam pulku zivotu a pomalu celej zbytek party v podsveti - toz bajecna situace, myslim tze by ses taky tesil byt v me pozici..a k tomu predchazejicimu stretu - mohl sem te sundat tam na miste misto toho sem te nechal byt a sel sem ven z jeskyne, nechapu souvis. BTW kdyz postava jen tak stoji a zacne se hejbat az kdyz ma pulku hp v prdeli to se ti divne nezdalo...nevadi mam pouceni na priste.
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:16 21. Jul 2009 |
|
|
Tak aby tu neděkovali jen hráči... Chtěl bych poděkovat Všem , kteří včera měli trpělivost a chápali že nemůžu být hned a všude. Jen pro představu byl jsem sám na 30 postav a bylo to OPRAVDU rušných sedum hodin v kuse. Jen pro zajímavost: Musel jsem stihnout změny šatů u třech postav , dokončit quest v Azurové věži co ucpal celé patro sumony , questík pro trpoše s upírkou a čerstvmi srdci , porod dvou nových tieflingů do světa , quest s proměnou postavy z impíka na kobolda , vyřešit Issabelu u krejčího bažině , vyřešit Kostivala a jeho problém se strážemi v obchodě , paladinovu modlitbu , vyčištění pěti lokací od masa a kůží po nějakém "skvělém hráči" co si jen honil skill stahování (koho nachytám , že tohle dělá , natrénuji si tenhle skill já na něm  ) no a jako bonbónek na konec poslat proti sobě dvě epické armády tak aby se potkali na stylovém bitevním poli...Ufff Tak ještě jednou díky za trpělivost , opravdu jsem se snažil být všude a snad někteří těch pár minut čekání vydrželi bez trvalého psychického traumatu 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:00 21. Jul 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Chci poděkovat povrchnákum za tu včerejší výpravu, ale bohužel jak tu někdo píše, opět druhá situace s Berserkerovou partou, opět smrt bez RP předtím, což je jediné čeho jsem litoval, jinak jsem opravdu rád, že se taková pěkná RP cesta do podtemna povedla, tudíž děkuju Asshenovi, dědovi Gotriedovi, Koře, Salífovi a Carcarothovi.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:09 21. Jul 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
TO DM Cairon: tak tomu rikam fofr kdybych vedela ze zvladas i nemozny,tak v tom Murgondu budu jeste ted a s krejcim si Isabell da treba i lahvinku vinecka nez ji ten ramenatej manik u dveri pusti ven 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:31 21. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud se chcete hádat a osočovat se ze špatné hry, tak jinde. Sem to opravdu nepatří.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:11 21. Jul 2009 |
|
|
kucik wrote: Pokud se chcete hádat a osočovat se ze špatné hry, tak jinde. Sem to opravdu nepatří. tento post cos napsal bude treba kuciku smazat, protozes nikomu nepodekoval. Dekuji vsem za pozornost 
|
|
Top |
|