Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:56 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Nový systém přidělování xp za čas a rp
PostPosted: 22:03 26. Jul 2009 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Nechápu proč se tady dějí takové změny, nerozumím co se tím chce dosáhnout. Odrazuje to akorát hráče od RP hry a s takovou se to ubírá směrem ke creepeni. A ještě to je nefér vůči hráčum co mají nízký lvl o proti těm co mají vysoký.

Reply with quote  

Post subject: Re: Nový systém přidělování xp za čas a rp
PostPosted: 22:44 26. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Souhlasím s Atomem, já většinu lvlů co mám, jsem získal RPením (časovkama) a nejsem sám, třeba i taková Kora která už nemá za potvory exp. má lvly díky časovkám.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

Reply with quote  

PostPosted: 22:53 26. Jul 2009 
Velmistr
 Profile

Presne tak pridávam sa k tomu ... toto je proste úplné zamedzenie tomu, aby vôbec mali postavy nejakú tú šancu získať vyšší lvl ako tých 25-26, ktorý sa dá nahrabať neustálym obiehaním prahvozdu ...
a s tým, že sa takto všetci obrátia na creepenie, s tým súhlasím ... ja som si doteraz povedala, načo chodiť všetko psychopaticky zabíjať .. radšej si pekne zaRPím, nebudem vraždiace monštrum a síce pomalšie postúpim ako pri creepení, ale to nevadí.
Teraz ale je temer nereálna šanca postúpiť vyššie.

Prečo radšej jednoducho nezakážete vyšší lvl ako 30 už od základu a máte pokoj? a nie takto zbytočne znechucovať hráčov. Ani nejdem písať, koľko sa mi ich sťažovalo.

Len ešte pridám, že to nie je nespravodlivé voči nižším levelom, lebo tie získavajú aj časové xp aj xp za príšerky ... vyššie levely majú časové xp 1-2 .. a za príšerky a aj väčšiny bossov 1xp

Reply with quote  

PostPosted: 23:06 26. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

taky se pridam
jeste bych pochopila kdyby casove expy byli tim vyzsi,cim vyzsi je lvl....
na vysokych lvl nepujdou jak vycreepene xp tak casove :?: (tudiz nulovy bod)
tenhle system pridelovani xp "nuti" hrace creepit.....je tohle smyslem zmeny?
jsem jedna z hracu co hraji pro zabavu z rp a ne creepeni,myslela jsem ze kdyz to je rp svet,tak by hraci co maji rp jako prioritu meli byt spise vice cenni......
kdyz uz nemaji byt vysoke lvl,tak proc spise nesnizit pridel vycreepenych xp nez-li casovych?kdyz jsme ten rp svet
myslim ze ackoliv rozhodnuti jiz padlo,stale se da zvazit a pozmenit..........
(jen pro poradek...tohle neni znevazeni rozhodnuti clenu tymu thalie,nybrz prosba o znovuuvazeni nad rozhodnutim pro pridel casovych xp) :P

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Reply with quote  

PostPosted: 23:11 26. Jul 2009 
Bůh
 Profile

ATom wrote:
Nechápu proč se tady dějí takové změny, nerozumím co se tím chce dosáhnout. Odrazuje to akorát hráče od RP hry a s takovou se to ubírá směrem ke creepeni. A ještě to je nefér vůči hráčum co mají nízký lvl o proti těm co mají vysoký.

Odrazuje to hráče od RP? Kdysi tady žádnej systém na časové exp nebyli a taky ho lidi hráli, protože ho chtěli hrát.. uvědomte si že tohle je odměna za něco, co je na tomhle serveru podmínkou.. kdyby se časové nezaváděli tak po tom ani nevzdechnete

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 23:16 26. Jul 2009 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Krata wrote:
ATom wrote:

Odrazuje to hráče od RP? Kdysi tady žádnej systém na časové exp nebyli a taky ho lidi hráli, protože ho chtěli hrát.. uvědomte si že tohle je odměna za něco, co je na tomhle serveru podmínkou.. kdyby se časové nezaváděli tak po tom ani nevzdechnete

Tak to se potom nemělo zavádět nikdy a ne něco zavést a potom zpátky vzít. To je jak kdyby ti někdo dal auto a potom by ti ho stejně vzal. Taky bys nebyl rád, anebo byl? :)

Reply with quote  

PostPosted: 23:18 26. Jul 2009 
Poutník
 Profile

Rekl bych to asi tak, clovek se namlsal toho co bylo a bylo to pro nej dobre a ted kdyz ma o to prijit, tak se mu to nelibi... proste to tak je :)
Ale ona to zas az takova zasadni zmena prec neni, pokud se s nekym setkate, tak prec vam jdou vetsi XP, nezli kdyz jste sami, a takhle by to snad melo byt...
Vsak si toho mame vazit a je to pro nas prec jako odmena, ne samozdrejmnost.

Reply with quote  

PostPosted: 23:19 26. Jul 2009 
Měšťan
 Profile

Já s tím souhlasím. Časové se pořád projeví dost podstatně do vysokého lvlu. Postupem na epickou úroveň se postava stává opravdovým hrdinou. Je blbost stát se někým tlacháním. Epické lvly mají být stále pomalejší a odpovídat hraní postavy, jejím zásluhám a aktivitě, ne snaze vyždímat ze systému co nejvíc xp.

Reply with quote  

PostPosted: 23:23 26. Jul 2009 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Miky wrote:
Já s tím souhlasím. Časové se pořád projeví dost podstatně do vysokého lvlu. Postupem na epickou úroveň se postava stává opravdovým hrdinou. Je blbost stát se někým tlacháním. Epické lvly mají být stále pomalejší a odpovídat hraní postavy, jejím zásluhám a aktivitě, ne snaze vyždímat ze systému co nejvíc xp.

mysliš si že je už tak lehké dostat se třeba na 30 lvl? Máme k dispozici 40 lvlu zatím toho nikdo nedosáhl a ještě se to bude spomalovat. S takovou to zachvili člověka přestává bavit.

Reply with quote  

PostPosted: 23:25 26. Jul 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

souhlas pred wipem to vubec nebylo a kazdej s tim dokoazal zit a hral si furt to svoje ...casem mozna budou ty lokace aby se i epicove vyzili :wink:
a komu to uz ani v prahvozdu nedava tak je desnej creeper a mel by se stydet :mrgreen:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 23:44 26. Jul 2009 
Měšťan
 Profile

ATom wrote:
mysliš si že je už tak lehké dostat se třeba na 30 lvl? Máme k dispozici 40 lvlu zatím toho nikdo nedosáhl a ještě se to bude spomalovat. S takovou to zachvili člověka přestává bavit.

Hlavně myslím, že nemá být lehké dostat se na 30lv. Že jsou k dispozici neznamená, že musí být využité, ber to jako rezervu pro dlouhohrající RP hráče, kteří se podílí na chodu světa.

Reply with quote  

PostPosted: 23:52 26. Jul 2009 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Miky wrote:
ATom wrote:

Hlavně myslím, že nemá být lehké dostat se na 30lv. Že jsou k dispozici neznamená, že musí být využité, ber to jako rezervu pro dlouhohrající RP hráče, kteří se podílí na chodu světa.

Dlouho hrajících hráču tady vidím jen pár, tím myslím Berserka a možná ještě někoho, to je potom trochu smutné když jsou tady takoví jen třeba dva. Tak nejsíš je něco špatně vzhledem k počtu.

Reply with quote  

PostPosted: 00:17 27. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Ano časem budou nové lokace... = kdy?

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

Reply with quote  

PostPosted: 01:08 27. Jul 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

ATom wrote:

Já si to myslím, když tu má někdo ani ne az půl roku hraní 31. level a to skoro jen pomocí časových expů... Takže bylo něco špatně a byla nutná změna.

G14 wrote:
jeste bych pochopila kdyby casove expy byli tim vyzsi,cim vyzsi je lvl....

Jakože čím vyšší level, tím rychlejš by se expilo? To je vtip?

G14 wrote:
na vysokych lvl nepujdou jak vycreepene xp tak casove :?: (tudiz nulovy bod)

XP se nezastaví, jen jsou menší. V současné podobě není Thalie na levely 25+ stavěná.

G14 wrote:
jsem jedna z hracu co hraji pro zabavu z rp a ne creepeni,myslela jsem ze kdyz to je rp svet,tak by hraci co maji rp jako prioritu meli byt spise vice cenni......

Když hraješ pro zábavu, k čemu potřebuješ xp? Dělej něco pro svět, zapoj se do dění a DM tě jistě odmění.

Před wipem nebyly žádný časový expy a zdá se mi, že lidi hráli víc RP než teď...

Stejně má většina postav dost velkou část časových xp nasbíraných v craftu, tak tu neplkejte o neustálé RP hře. Zeptejte se sami sebe, čím se vaše postava podepsala na Thalii. Tím, že zabila nejvíc monster nebo craftí nejlepší věci?

G14 wrote:
myslim ze ackoliv rozhodnuti jiz padlo,stale se da zvazit a pozmenit..........

Rozhodnutí padlo a není důvod jej měnit. Takže je tato debata bezpředmětná!

Czech_Luthor wrote:
Ano časem budou nové lokace... = kdy?

Až je někdo udělá. Každý se může zapojit do WB prací a urychlit tak vývoj nových věcí.

Miky wrote:
Časové se pořád projeví dost podstatně do vysokého lvlu. Postupem na epickou úroveň se postava stává opravdovým hrdinou. Je blbost stát se někým tlacháním. Epické lvly mají být stále pomalejší a odpovídat hraní postavy, jejím zásluhám a aktivitě, ne snaze vyždímat ze systému co nejvíc xp.

Souhlasím. Hezky napsáno.

Reply with quote  

PostPosted: 01:14 27. Jul 2009 
Mistr
 Profile

To CzechL:A tyhle jakoby nenapadne vykriky nejsou taky moc na miste.
Jestli si myslis, ze team pro tvou potechu toho dela malo, tak se muzes ukazat :evil:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]