|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
melvik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:29 03. Aug 2009 |
|
|
Skvělé, taky si myslím, že by to Sorr lépe nenapsal  ehm .. ja určitě ne 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:43 03. Aug 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:45 03. Aug 2009 |
|
|
Perfektní, dokonalé, poetické, prozaické, lyrické i epické - už víme, kdo opět vyhraje příští rok 
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:51 03. Aug 2009 |
|
|
Super! Místo kronikáře je takřka jisté! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:56 03. Aug 2009 |
|
|
Díky  . Jinak Járo, ta fotka jak do mě letíš hlavou při zápase je opravdu epická...co to je za útok? 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 21:27 03. Aug 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Beuhlavý útok, postava si hodí na úspěšné odbourání inteligence a použije nejtvrdší zbran v dosahu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 21:33 03. Aug 2009 |
|
|
To je tajná šaolinská technika železné hlavy  Škoda jen, že jsem ji nikdy netrénoval 
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 21:34 03. Aug 2009 |
|
|
Krata wrote: ... postava si hodí na úspěšné odbourání inteligence ... Ale je to asi buglý, u Jaary se to nevrátilo zpátky do normálu 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 00:29 04. Aug 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Marvin wrote: tao kan wrote: report už píšu vy "vyděrači" !  V tuto chvilu si pochvalujem, ze som zamerne zvolil taktiku nevyhrat  tiez som nechcel vyhrat a preto som kratu porazil len raz...
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 00:31 04. Aug 2009 |
|
|
Ty Neithanko náš sa ani len neohlasuj  ja som ťa vyzvala na súboj, rovnako i Helma a Bersa ... a vy zbabelci ste nemali odvahu a vyhovárali sa, že s dievčatami nebojujete tststs 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 01:15 04. Aug 2009 |
|
|
ja teda normalne zeny velmi rad bijem, ale tak mala si tam manzela s velkym zeleznym mecom.. co ti poviem 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 01:21 04. Aug 2009 |
|
|
Ten veľký železný meč bol môj .... ten menší bol manželov  ale štít k nemu nechal doma. 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 01:39 04. Aug 2009 |
|
|
ked mi niekto zarazi mec do ***e** tak neriesim kde si nechal stit 
|
|
Top |
|
malina
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:51 07. Aug 2009 |
|
|
[quote="Rejty"] Zúčastnění- ... Hassan + Lucka... Můžu si opravit jméno? Sice občas slyším i na jiná, ale doma mi říkají "Jani". Jinak i když jsme odjeli dřív, díky všem, bylo to s váma moc prima a doufám, že příště tam budeme moct být celou dobu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:55 07. Aug 2009 |
|
|
Opravím, omlouvám se...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|