|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Lektvar Posted: 13:43 18. Aug 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Vychlastal jsem lektvar chmug-náhodná proměna
Po vypršení jeho účinku se postava nevrátila do původní podoby,ale jako duše z podsvětí.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 14:12 18. Aug 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nepochopil jsem druhou větu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 15:24 18. Aug 2009 |
|
|
kucik wrote: Nepochopil jsem druhou větu. No když ten lektvar odezněl,proměnil jsem se zpět ale vypadám jako kdybych hebnul.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 15:35 18. Aug 2009 |
|
|
A když jsi ho vypil, tak jsi byl v podsvětí?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 15:37 18. Aug 2009 |
|
|
kucik wrote: A když jsi ho vypil, tak jsi byl v podsvětí? Ne tak to nemyslím.Vypil jsem ho,proměnil se a když vyprchal proměnil jsem se zpět ale vypadám jako duše v podsvětí když hebneš.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 16:44 18. Aug 2009 |
|
|
Jasně, ale když jsi ho vypil, tak jsi byl živej, nebo v podsvětí. Neexistuje totiž jinej rozumnej důvod, proč by ti to vrátilo vzhled z podsvětí.
Nebo nebyls v podsvětí, když jsi se lognul?
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 18:14 18. Aug 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Jasně, ale když jsi ho vypil, tak jsi byl živej, nebo v podsvětí. Neexistuje totiž jinej rozumnej důvod, proč by ti to vrátilo vzhled z podsvětí.
Nebo nebyls v podsvětí, když jsi se lognul? poku to má z lektvaru chmug, a v proměně se odlogl a logl se až po restartu, tak mu ta podoba asi zůstala (mě se kdysi stalo něco podobného)
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 21:13 18. Aug 2009 |
|
|
Takže celkové rezimé Po třech dnech se mi podařilo hebnout Ale to co se stalo mě rozsekalo a nejen mě.Vzhled postavy se totálně změnil z člověka na asi gnóma  .Tak sem zkusil opět lektvar chmug s nadějí že se to dá do pořádku a sem opět ducháček. Pomooooooooooooccccc  Attachment:
Proměna.jpg [ 613.41 KiB | Viewed 3221 times ]
Attachment:
Stará postava.jpg [ 615.82 KiB | Viewed 3220 times ]
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 14:17 30. Aug 2009 |
|
|
beham po světě jako duch, přetrvá to i po restartu. Nejspíš to bude tim, ze jsem se v pekle proměnil na tentsera, vylezl ven prez rohatyho, promena skoncila a me to vratilo vzhled ducha.
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lektvar Posted: 14:20 30. Aug 2009 |
|
|
Napis DM
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|