|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 08:49 05. Sep 2009 |
|
|
Nešlo by, prosím, snížit množství zapletení, které Ettercapové kouzlí? Ideálně jen jednou, protože v současné situaci vypadá můj boj s nimi takto: Zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, dojdou jim zapletení, dojdou ke mě, já jim jednu fláknu a chcípnou... Jít pro železo je tak docela o nervy. Myslím, že jedno zapletení by bohatě postačilo. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 08:55 05. Sep 2009 |
|
|
Sobik wrote: Nešlo by, prosím, snížit množství zapletení, které Ettercapové kouzlí? Ideálně jen jednou, protože v současné situaci vypadá můj boj s nimi takto: Zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, dojdou jim zapletení, dojdou ke mě, já jim jednu fláknu a chcípnou... Jít pro železo je tak docela o nervy. Myslím, že jedno zapletení by bohatě postačilo.  Vem si kuši nebo luk, a když tě zapletou tak střílej 
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 09:09 05. Sep 2009 |
|
|
monstera wrote: Sobik wrote: Nešlo by, prosím, snížit množství zapletení, které Ettercapové kouzlí? Ideálně jen jednou, protože v současné situaci vypadá můj boj s nimi takto: Zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, dojdou jim zapletení, dojdou ke mě, já jim jednu fláknu a chcípnou... Jít pro železo je tak docela o nervy. Myslím, že jedno zapletení by bohatě postačilo.  Vem si kuši nebo luk, a když tě zapletou tak střílej  To už dělám, ale nemá to tak valnej účinek, jako rána sekerou. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 09:24 05. Sep 2009 |
|
|
A co treba lektvary na volnost pohybu, vydrzi docela dlouho a alchymisti aspon budou mit naky zakazniky:)
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 09:35 05. Sep 2009 |
|
|
Nebo nehrnout všechno sám, najít si někoho k sobě a bavit se s jinýma postavama.
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 09:45 05. Sep 2009 |
|
|
Hihi a máš to... Jemu prostě vadí, že dvojčata si to prostřílej sami a nějaký zapletení jim nevadí A nestěžuj si pořád, nemáš proč...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 10:21 05. Sep 2009 |
|
|
Nešlo. Že zrovna tvá postava má tento problém, není ještě důvod pro přenastavování celé lokace. Zde v topicu je několik dobrých rad, které můžeš využít.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 11:23 05. Sep 2009 |
|
|
Sobik wrote: monstera wrote: Sobik wrote: Nešlo by, prosím, snížit množství zapletení, které Ettercapové kouzlí? Ideálně jen jednou, protože v současné situaci vypadá můj boj s nimi takto: Zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, zakouzlí zapletení, já stojím se sekerou na místě, dojdou jim zapletení, dojdou ke mě, já jim jednu fláknu a chcípnou... Jít pro železo je tak docela o nervy. Myslím, že jedno zapletení by bohatě postačilo.  Vem si kuši nebo luk, a když tě zapletou tak střílej  To už dělám, ale nemá to tak valnej účinek, jako rána sekerou.  pořiď si kvalitní střelivo - třeba velmistrovsý s kyselnou....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 11:27 05. Sep 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: Nešlo. Že zrovna tvá postava má tento problém, není ještě důvod pro přenastavování celé lokace. Zde v topicu je několik dobrých rad, které můžeš využít. On není problém v tom, že bych s tím měl nějaké vážné problémy a umíral kvůli tomu, ale je to prostě hodně otravné.  skarbi wrote: Nebo nehrnout všechno sám, najít si někoho k sobě a bavit se s jinýma postavama. Už se stalo, ale ty neuměj kouzlit.  Jinak díky všem za tipy, určitě je vyzkouším. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 12:25 06. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zapleteni ma podruzne efekty a v nekterejch pripadech je dost uciny, aby kouzlili tech zapleteni nekolik. Takze ne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 22:28 09. Sep 2009 |
|
|
Me spis stve ze jakmile mě zapletou tak okamzite zrusim vsechny akce a dalsi zapleteni opet totez... takze klikat jak vocas poraaad 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 22:40 09. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a neni to o tom? Jmenuje se to zapletení a používá se pavučina, vlastně to plní účel 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 17:54 09. Dec 2009 |
|
|
No když na mě pavouk hodí pavučinu a ta mě chytí, jak je možné že mi dává zákeřné útoky, ikdyž na něj útočím mečem?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Ettercapové a jejich zapletení Posted: 19:14 09. Dec 2009 |
|
|
-RoF- wrote: No když na mě pavouk hodí pavučinu a ta mě chytí, jak je možné že mi dává zákeřné útoky, ikdyž na něj útočím mečem? Aha hehe tak si odpovím sám http://nwn.wikia.com/wiki/Entangle
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|