|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 18:22 11. Sep 2009 |
|
|
No mne vravel Rejty ze by ste mali dojst, tak som ta tam napisal. Tak dufam, ze dojdete.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 18:29 11. Sep 2009 |
|
|
Já říkal, že bych jel, ale ještě se musím domluvit s klukama...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 20:03 11. Sep 2009 |
|
|
Tak to domluv a nie ze nepojdete bo ma naserete panove. 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 20:25 11. Sep 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
mě taky naserete, já sem se odhodlal tam dojet, tak když už tak ať to tam stojí z to.
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 10:21 14. Sep 2009 |
|
|
Chtěl bych omluvit plzeňskou výpravu, že nedorazí. Takže si škrtněte Rejty, Groll, Sorrow, Pepa.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 10:25 14. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Krata a Jonny to taky nedaj
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 10:34 14. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Si děláte srandu? Koukejte hnout řití.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 11:31 14. Sep 2009 |
|
|
To ako nemyslite vazne???
Mozte uviest aspon dovody preco, ci len tak sa vam nechce?
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:52 14. Sep 2009 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 21:36 14. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
s jonnym máme oba novou práci, nedostává se nám financí ani času.. tim že by se nám nechtělo zvedat zadky to fakt neni, když jsme chyběli na minimum srazech ale plzenáci se nějak bojej odcestovat 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:47 14. Sep 2009 |
|
|
njn to bolo najskor kecov ze zorganizujte prijedeme a tedka nic...ono asi fakt bude nieco pravdy natom ze plzenakom je zatazko vytiahnut zadky z plzne  tak to tak vyzera ze nas zostalo 13 statocnych zatial...teda dufam ak zbytok neodriekne taktiez...skusim teda este pozriet mensiu chatu nech sa na tej velkej nenahaname 
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:52 14. Sep 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Mě je to fakt líto, ale musel bych bejt o 20cm vyšší, o tří roky starší, mít motorku (nebo auto) a mapu, do tý doby se nikam za hranice vydat nemůžu 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 23:07 14. Sep 2009 |
|
|
Daanri wrote: njn to bolo najskor kecov ze zorganizujte prijedeme a tedka nic...ono asi fakt bude nieco pravdy natom ze plzenakom je zatazko vytiahnut zadky z plzne  To se na mě, Daanri, klidně zlob, ale samotnej se tam vlakem nepotáhnu, když od nás nikdo nechce jet. Jinak nevím proč se to vztahuje jen na plzeňáky, hlásilo se v anketě 24 lidí a určitě většina z nich nebyla z Plzně.  Když se začalo řešit, jestli ten sraz pořádat, tak já osobně hlasoval pro ,,nevím".
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 23:25 14. Sep 2009 |
|
|
Czech_Luthor wrote: Mě je to fakt líto, ale musel bych bejt o 20cm vyšší, o tří roky starší, mít motorku (nebo auto) a mapu, do tý doby se nikam za hranice vydat nemůžu  Popravdě řečeno těch 20 cm roli nehraje  ....ty roky vicemeně taky ne (sám nejsem zrovna nejstarši  , na letnim srazu sem byl jako vždy a všude jediny nezletilý) motorka auto mapa, maš vlak a cestu si najdeš dopředu  .... Vem to tak...že mužeš vzit tu svoji na vylet na slovensko...určitě neodola  .... Jinak teda všeobecně...je to škoda že tolik lidi nakonec nedorazi...čekal sem že to bude vypadat zhruba stejně jak na tom letnim srazu...ale budem to tam holt za vas muset oživovat my mladici z valašska 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 00:06 15. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty wrote: To se na mě, Daanri, klidně zlob, ale samotnej se tam vlakem nepotáhnu, když od nás nikdo nechce jet. Davam na vedomi - a to i ostatnim - ze jedu urcite autem a rozhodne neplanuju jet sam, protoze na 500km bych se docela ukousal nudou, takze rad nekoho naberu. Idealne v Praze.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|