|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
venomeq
|
Post subject: CD klic Posted: 16:43 14. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ahoj chci se optat jak je mozne ze mi to nebere cd klic kterej mam z originalni hry? V cera sem se snim jeste pripojil. A pritom hraci sou tam stejny jako kdyz sem byl loglej ja ,nikdo novej tam neni co sem kukal do statusu.....Sehnat novej klic kterej facha je fakt utrpeni.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CD klic Posted: 17:04 14. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Co znamená pojem ,,nebere klíč"?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: CD klic Posted: 17:11 14. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
presneji mi ti pise pri pripojeni na server ze :Tvuj CD klic uz se na tomto serveru pouziva. coz mi pride trosku divne pac sem nic nemenil a vcera sem hral normalne...Tatkovi se to stalo to same a musel prekopat vsechny cd klice pro hru plus znova z toho vygenerovat thalia klic...Nevim proc to takhle dela
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CD klic Posted: 17:47 14. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Našel jsem nějakou chybu v registracích, která to nejspíš umožňovala. Dotyčnému hráči jsem změnil klíč. Kdyžtak ať mi napíše.
Až se odpojí, tak by ti to mělo jít.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: CD klic Posted: 17:54 14. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ok dekuji pro jistotu sem si napsal o novej klic pres email tak snad ho dostanu..
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|