|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:28 08. Sep 2009 |
|
|
Díky marii a její postavě Miawill a především jejímu panterovi, který doprovodil Alici s balíčkem do Tartenu a cestou stihli i všelijaké škádlení. Škoda že jen tan chlap zmizel, Alice mu chtěla v proměně ukázat jazykové rodeo kočičím jazýčkem A pak taky dík žárlivému Bertíkovi 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:29 08. Sep 2009 |
|
|
Jojo..byla to legrace......  ..Taky dekuju za fajn hru a doufam,ze se mi podari priste dovest Berta k nepricetnosti:P:D
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:58 08. Sep 2009 |
|
|
nj Bertold měl včera nějakou špatnou náladu  zavřeli mu přístav, takže se nedostane ke svému mistrovi, pak mu křachlo pár lektvaru v alch. dilně a nakonec ten panter, keryho bude ještě dlouho podezřívat že to je nějakej vlezlej druid no nakonec si schladil žáhu na obrech a žedlíkem medoviny 
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:53 10. Sep 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
SMEKÁM před Caironkem...fakt to nemá chybu...zvlášt ta ami psychyka..taky díky tej hnusnejzlej armádě  já je tak nemam ráda  hh je sranda...fakt veliká už m de z toho hlava kolem
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Last edited by Pajule on 20:51 11. Sep 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:23 11. Sep 2009 |
|
|
Pajule wrote: SMRKÁM před Caironkem... Děkuji ... tak mi opravdu ještě nikdo nepoděkoval...vypustit nudle z nosu...opravdu originální děkovačka 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:08 11. Sep 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:43 11. Sep 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jo taky moc děkuju, takhle nas... naštvanýho Falla jsem ještě nezažil  Ten kdyby moh, už Amarii dávno ubil k smrti, stejně jako půlku jednotky, ale vztahy se rychle vracej do normálu, jen mu čim dál tim víc vaděj ty ušatý potvory Co naděláme, Jorgu díky, aspon s tebou je prča hlavně OOC i IC, když Fall a Jorg spolu tak supr peckově vycházej. A děkuju Caironovi za tu jeho krásnou srandu, kdy sprdnul Amarii div si nesedla na zadek, málem sem u toho smíchy umřel. 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:48 13. Sep 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Opět a jak jinak děkuji Caironovi za včerejší pokračování Q. A před úlomky toho co jsem měl možnost spatřit opravdu smekám. Díky  Ještě přidávám.... To co předvedl Cairon se nedá popsat.Pro mě to byl nejlepší Quest krásně promyšlený,napínavý,místy sem měl i strach (golem ve věži...král podsvětí).Je skvělé,že tu máme DM jako je on. Jedním slovem prostě dokonalé edit: nic proti ostatním DM jste taky skvělý 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:33 15. Sep 2009 |
|
|
Děkuji Terk za nejkrásnější herní zážitek, co jsem na Thalii kdy zažil. To co se dnes přihodilo jsem nevěřil že zažiju a pochybuji že vůbec usnu jak jsem štastný a nadšený. DĚKUJI TERKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:50 20. Sep 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
díky Caironovi za setkání v hostinci za přítomností všech vládnoucích frakcí v karathě  . Bylo to naprosto parádní, bylo supr vidět jak jsou pro sebe všechyn ty frakce důležité ale i přesto jsou vůči sobě silně nevraživé...
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:10 22. Sep 2009 |
|
|
K tomu se taky musím připojit ! Díky Caironovi za TO jak moc se mu daří oživovat svět a jak moc se věnuje jako DM hře !
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:18 24. Sep 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
mela bych podekovat hraci Alviara za peknou rp hru.....takze diky 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:50 25. Sep 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Myslim že schrnu za všechny že děkujem Caironovy za to že DMkuje pořadně a že zatim každy qest dodělal teda myslim  ja osobně sem sním žadnej Qest nezažil ale když je potřeba zabava ci vyřešit nějaky problem je po ruce (tim nechci urazit ostatni DM samo ze vim ze urco mate hodne prace) ale cairon se važně snaži hru oživit vlastní napaditosti a přemyšlí přitom ma vše připravené a co vím tak zatim nebylo pozna zda by něco neotesaně rychle připravoval vzdavam ti chvalu protože se divim že to takhle vydržiš a přeju ti hodně zdaru a štěstí a dalších skvělích akciček at už malích či velkých  *uklonil se* zažil jsem hodně akci mimo thalii ted mylsil jako RP a malo ktery GM dokazalo vymyšlet skvělý Qesty  mužeš bejt hrdej na svoji praci 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:17 25. Sep 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům, DMkům a WBkům kteří mi za hraní na Thalii kdy zkřížili cestu. Nějak přestávám mít čas na hraní, ubývá i nadšení (ne kvůli hráčům, či někomu z Thalie). Takže se tu všichni mějte a přeju pěknou zábavu na Thalii a já mizím . . . ČUS!
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:00 25. Sep 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Gorrgorroth wrote: Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům, DMkům a WBkům kteří mi za hraní na Thalii kdy zkřížili cestu. Nějak přestávám mít čas na hraní, ubývá i nadšení (ne kvůli hráčům, či někomu z Thalie). Takže se tu všichni mějte a přeju pěknou zábavu na Thalii a já mizím . . . ČUS! doufaám , věřím , přeji si...  aby ses jednoho dne vrátil , nebo kouknul....Ale tak hooodně štěstí  a íky za všechny ty vejpravy hlavně El,Oss,rigrin..zvlášt ta vejprava do podtemna  mc hezký , budeš tu chybět...jo a ještě jedno Vař čaj! 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|