|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneIceOne
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 22:02 15. Sep 2009 |
|
|
Quest for Glory 3...jak jsme umírali :ú, jo to byly časy- Q o G 1...asi si to zas zahraju 
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 22:16 15. Sep 2009 |
|
|
Hodně her co se mi líbilo tu bylo už jmenovaných, ale mě se ještě moc líbilo a dost často sem to hrával
Deus Ex Unreal Gothic 1 a 2 Age of Empires 2
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 10:04 16. Sep 2009 |
|
|
Heroes of might and magic III Diablo 2 + data BG 1,2 + data CS Q3 Half-life Tycoon Transport Solitare a hledání min 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 12:34 16. Sep 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
hh ja nevedela jak se zapina pc  ,pak sem poznala The Sims 2  ,Heroes a samozrejme Countre Strike  tot vse....mno v podstate sem nehrala nic 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 13:33 16. Sep 2009 |
|
|
Tak za mě je to rozhodně Heroes III a IV, takových hodin, co jsme se toho kdysi náhráli! a kdysi dávno prastarý Crystal  to asi nikdo nezná
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 15:18 16. Sep 2009 |
|
|
Já mám momentálně na notebooku GTA 2, Stronghold (Crusader), Worms Armagedon a NWN. A všechny si rád zahraju. Nejsou nejstarší, ale mám je rád. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 00:12 17. Sep 2009 |
|
|
No tak pridam aj ja svoju oblubenu trochu: Vacsina hier co zboznujem tu bola popisana, ale take naozaj stare hry a zaciatky za PC Wolfenstein, Doom za strielacky Civilization, Colonization za strategie (ak tie hodiny stravene pritom) Dungeon Master za RPG Simon The Sorcerer za adventury (to si este pamatam na zakladnej skole jak sme si vymienali informacie ako co prejst) Fifa, NHL za sporty s kamosom doma (znova dlhe hodiny stravene za tym a vzdy ked prisli jeho rodicia tak sme tvrdili, ze sme boli cely den vonku a akurat sme dosli predchvilou si trosku zahrat na kompe) Stare dobre casy 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 08:45 17. Sep 2009 |
|
|
Taky prispeju svou trochou do mlyna Takze Return to castle Wolfenstein, s tech uplne starych Flashback a Blackthorne, pripadne Another World to byli pecky, pak UFO Terror from the deep a UFO enemy unknown, taky jednoznacne Fallout 1,2 a Tactics...a kdyz zalovim v pameti a zavzpominam na PMD 3 tak Penetrator 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 12:08 17. Sep 2009 |
|
|
Ha vidis, UFO som totalne zabudol, to boli skvele pecky...normalne rozmyslam, ze si to zase zahram. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 12:48 17. Sep 2009 |
|
|
No vidíte, UFO...a to mi asociovalo i Jagged Alliance, na kterém mě frustrovalo, když jsem postavu nechal plavat přes řeku a zapomněl jí dát do ruky kudlu  , a v návaznosti na to se mi vybavila i výborná, osobitá Original War. To už zabýhám dost k dnešku. A ad Simon the Sorcerer - oj, další můj nenaplněný životní cíl - dohrát tuto hru.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 16:07 17. Sep 2009 |
|
|
Jo Jagged Aliance to si pamatuju a kdyz uz o tom mluvis nesmime zapomenout na Commandos 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 23:51 18. Sep 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 06:48 19. Sep 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 09:48 19. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Hacanus wrote: Jo Jagged Aliance to si pamatuju a kdyz uz o tom mluvis nesmime zapomenout na Commandos  Jo jednicky byli dobre vyvedeny. U obou her.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Oblíbené staré hry Posted: 10:51 19. Sep 2009 |
|
|
Srdicko mi busi steskem nad temahle peckama asi si stahnu DOSbox a smazu NWN  Ale tak Co se tyce mejch TOP her... Fallout 1,2, Diablo 1,2, XP, Baldurs Gate, SKVELA HRA pokud znate Planescape Torment a dalsi ze skvelych starych RPG je Rage of Mages oba dily  , dale nesmim opomenout prehistorik  , UGH a Golden Axe. Samozrejme i pecky jako Wolf 3D a Doom.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|