|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Drobček
|
Post subject: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 07:23 12. Sep 2009 |
|
|
zdravit, vedieť mi poradiť ako urobit v toolseta vlastná modela štíta, ja to uz niekde čítať, len nevedieť spomenúť na aka stránka to byť, ísť mi o postup ako na to
vopreda ďakovať
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 07:32 12. Sep 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Otevřeš tool a dáš kreslit předměty. Vybereš jakýkoli štít a navolíš mu stejné vlastnosti jaké má ten tvuj dosavadní. A pak si pohraješ se vzhledem, na to jak chceš. No potom Uložíš modul a zapneš hru (singl) dáš si ten modul ve kterém jsi to vytvářel/a a vybereš postavu. Vezmeš si ten štít do invu, zmáčkneš esc a dáš uložit postavu. Pak si ji ve složce NWN/localvault najdeš a bude mít příponu 1.bic (například Nimue 1.bic) a tu pošleš DMku.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Drobček
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 07:41 12. Sep 2009 |
|
|
ja ale chcieť vyrobiť taká štíta čo nebyť v ponuka toolseta, mať fotka ale nevedieť postupa
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 09:08 12. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Potřebuješ Thalie_WB modul, je tam o dost více vzhledů, nevim proč neni veřejně stažitelnej... napiš si někomu z teamu na ICQ
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 09:38 12. Sep 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Drobček wrote: ja ale chcieť vyrobiť taká štíta čo nebyť v ponuka toolseta, mať fotka ale nevedieť postupa Jo a na foru se mužeš vyjadřovat normálně, ne jako ork. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 10:52 12. Sep 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Krata wrote: Potřebuješ Thalie_WB modul, je tam o dost více vzhledů, nevim proč neni veřejně stažitelnej... napiš si někomu z teamu na ICQ A co ho teda hodit ke stažení teda? Mě je to upřímně jedno tool set umím akorát pustit 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 11:25 12. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krato v tom toolu je hromada obrazku to jo ale co kdyz chce na stit importovat vlastni obrazek?je to nejak mozne nebo ne? myslim ze na tohle se ptal.Taky by mne to zajimalo pac bych si treba chtel urobit vlastni vzhled stitu)myslim tim obrazek nebo treba to jak tam sou ty prusvitne stity...asi na to je potreba nejakej programek ne?) Jinak btw nikde sem tam nenasel SAI(tu vidlicku velkou co ma tupej hrot a zadne ostri) jen dyku obycejnou a ani v exotickych neni...
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 11:58 12. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
SAI je v CEPovejch hacich. Pokud chces vlastni vzhled, tak 3DS a vytvorit vlastni texturu na stit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 12:51 12. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
To kucik : dekuju zrovinka sem si precetl tutorial na 3DS verzi 7 a v nejblizsi dobe to ozkousim. Snad se mi povede udelat neco kloudnyho.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 11:29 17. Sep 2009 |
|
|
Krata wrote: Potřebuješ Thalie_WB modul, je tam o dost více vzhledů, nevim proč neni veřejně stažitelnej... napiš si někomu z teamu na ICQ A bude někdy ten modul ke stažení? By stačil čistý s jednou lokací, bez scriptů a předmětů ze hry.....prostě jen základ. Na DH byl takový čistý modul, co obsahoval jen HAKy a TLK.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 12:04 17. Sep 2009 |
|
|
Modul je k dispozicii na stiahnutie pre WB pomocnikov a ludi, ktori maju zaujem pomahat pri tvorbe Thalie. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 12:38 17. Sep 2009 |
|
|
Taky bysme ho mohli uvolnit normálně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 22:32 17. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
souhlas, když si chce někdo udělat pěknou výbavu, má tam o dost více věcí..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 12:43 18. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Halvne tim ubyde prace pro dm ....takhle kazdej druhej musel pres icq otravovat nejakeho dm :Hele posli mi ten modul thalie.. nebo...ja chci aby moje zbroj vypadal takhle a takhle muzes to udelat sim te?. Takhle si to udela kazdej hrac sam pak jen posle prislusnemu dm a ten mu to hodi do hry( jen jednu vec bych udelal a to napsal k tomu manual jak si upravit zbroj vcetne bonusu a snizujcich vlastnosti tak jako to ma ve hre....on to dm sice kontroluje ale kdyz to kazdej druhej nebude mit tak se tim doba po kterou by to mohl hodit hraci do hry prodlouzi na hodne dlouhej cas.Tzn. Napsat ze vzhled si moho uupravit jak chteji ale vlastnosti musej nastavit dle puvodniho itemu ve hre na thalii)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pomoc v urobeni noveho stitu Posted: 13:14 18. Sep 2009 |
|
|
Přidáno do sekce ,,Ke stažení" na webu.
|
|
Top |
|