|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Persistence Posted: 15:41 25. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Muze mi nekdo rict, komu to pravidelne v dilnach vypisuje chybu TOO MANY INSTRUCTIONS?
Obcas to vidim ve vypisu, ale porad se k tomu nikdo ne a ne priznat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Persistence Posted: 13:09 20. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Sem to asi nepatri, ale jinde jsem to nenasel. Jak ta persistence funguje? To si pronajmu a kdyz tam dam veci tak je tam budu mit nez je zas vyndam? (i pres nekolik restartu)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Persistence Posted: 13:11 20. Sep 2009 |
|
|
Ano, je to zatim jediny zpusob, jak uchovavat predmety pres restart mimo inventar postavy. V soucasnosti jsou persistentni kontejnery v bankach a nekterych dilnach. Pronajmes, dostanes klic a muzes pouzivat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Persistence Posted: 18:57 20. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Muze mi nekdo rict, komu to pravidelne v dilnach vypisuje chybu TOO MANY INSTRUCTIONS?
Obcas to vidim ve vypisu, ale porad se k tomu nikdo ne a ne priznat. kuciku mne to vypisuje i kdyz beham treba mezi lokacema nebo oteviram dvere tak mi to tu hlasku hodi nebo taky hlasku Chyba scriptu( ci neco podobneho)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Persistence Posted: 19:36 20. Sep 2009 |
|
|
Tahle hlaska se vypise vsem na serveru. Ale pokud to pise neco o persistentni truhle, tak je puvodce nekdo, kdo si zrovna hraje s truhlou.
Mno, uz se mi nekdo ozval, takze to zkusim resit.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Persistence Posted: 21:53 20. Sep 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
me se to obcas objevi v dilnach a pripada mi, kdyz tam necham veci pod ten stovkovej limit tak mi nejaky stejne vzdycky zmizi
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Persistence Posted: 11:59 21. Sep 2009 |
|
|
Uz jsem si vzpomněl, že jsem na tohle před časem vymyslel ochranu. Tak jí zkusim co nejdřív aplikovat. 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|