|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 11:34 23. Sep 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Daanri wrote: Postele by tam mali byt - pozor ale dvojposchodove, zajtra sa mam stretnut s panom prevadzkarom chaty (doteraz bol mimo) dohodnut to, hlavne mu budem musiet nahlasit asi trosku ine pocty ako som vravel na zaciatku, dufam, ze s tym nebude problem. Neviem vsak ako to je s oblieckami na tie postele, takze upresnim zajtra. Mobilne telefonne cislo na mna +421 911 485 598. Znavigujem kazdeho kto pride bez problemov, resp. ak chce niekto v piatok okuknut Zilinu rad prevediem.  Jistě že ji chci vidět tak by hodinová ukázka města přišla vhod,přeci tam nejedu jen chlastat to můžu tady taky 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 13:54 23. Sep 2009 |
|
|
No tak s nami to začína vyzerať čím ďalej horšie  sme už asi 2 týždne chorí a nie a nie vyzdravieť. Ostáva len dúfať, že sa do piatka dáme ako tak dokopy. Najhoršie je, že i deti sú choré a teda to vylučuje, že by sme tam ostali cez noc. Ale no, zázraky sa dejú, tak hádam sa to nejako spraví. Prinajhoršom by sme vás prišli pozrieť aspoň cez deň na pár hodín a deťom tak urobili zdravotný výlet. 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 16:11 23. Sep 2009 |
|
|
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 18:48 23. Sep 2009 |
|
|
Ja pridem urcite.Mal by som dorazit v piatok vecer...
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:40 23. Sep 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Tak se všem omlouvám. . . nedorazím, nic s tím bohužel nenadělám.
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 21:33 23. Sep 2009 |
|
|
Takze ako lidicky sa nam to dost skresalo a to som sa tak tesil  Zatial co viem, ze urcite dojdu je: Photter+1, Daanri, Hacanus, Radim, Kucik, Prometheus, Neithan, Marvin. Xaarth Mozna dojdu: Jachyra + manžel Cize nas zostava asi 10 ludi na istotu, co je dost problem. Okrem toho sa vyvrbila aj chata, dnes som sa bavil s panom prevadzkarom a nahlasil mu nove pocty ludi, kde som myslel este 13ludi, naco mi on zacal spekulovat s cenou a dat danu chatu pre 50ludi, ze jemu sa to neoplati. Hladam momentalne nahradu, kde su zatial v rieseni 2 nahradne chaty pre 10-15ludi. Rano budem mudrejsi, ale oplati sa nam to robit v taktomto pocte??? 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:00 23. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Se mnou jede jeste Xaarth.
Pokud jste uz na necem dohodnuty, tak je docela svinarna to rusit. I kdybysme meli zaplatit tech dohodnutejch 13 lidi. Myslim ze za nejakejch + 30% si na zadek nesednem. Vzhledem k tomu, kolik lidi s tim najisto pocita, tak jsem zasadne proti jakymukoliv odvolavani. Tak to bude holt komornejsi. No a?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:12 23. Sep 2009 |
|
|
Ja to rusit nechci, preto hladam nahradnu chatu aj keby to malo byt komornejsie. Len som cakal ze pride 20+ ludi ako tu vsetci vypisovali a nakoniec nas zostane dokopy 10.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:13 23. Sep 2009 |
|
|
jaký vodvolávání, si nedělejte prdel, jestli se tam prištrachám z varů a nebudu mít kde chrápat, ztropím výtržnost 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:16 23. Sep 2009 |
|
|
vezem spoustu zajímavejch věcí a kdo tam nebude, bude pozdějc litovat 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:17 23. Sep 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
no já bych jela,ale bratr je mimo a já mam závody 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:24 23. Sep 2009 |
|
|
komornější sraz vůbec nevadí, aspoň se dá pokecat a všichni se slyšej nabídku na prohlídku žiliny rádi přijmem, uvidíme, kdy dorazíme, ozvem se a když budete hodný, můžete si pohladit mojí motorku 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 22:41 23. Sep 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 23:05 23. Sep 2009 |
|
|
Nic nerusit aj keby to malo byt na garsonke... Tak sa tesim na Marva a Neitha a Kucika a... a tak...
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 23:10 23. Sep 2009 |
|
|
Nee nerušte to. My sa chystáme prísť aspoň na pár hodín pozrieť určite  teda, pokiaľ sa môj zdravotný stav aspoň trochu zlepší, lebo momentálne som na tom najhoršie z celej rodiny  ak sa nepolepší, budem musieť nasadiť silné lieky tfuj! Ale nezastaví ma nič pred tým na chvíľku doraziť, nech sa reku aspoň pozdravíme 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|