|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 13:37 19. Sep 2009 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
to Krata: Máš češtinu? já mam zkušnost že když sem aktualizoval hru na tu poslední verzi s Purple dragon knightem tak to díky češtině ukazovalo skoro vše ohledně toho blbě já to musel řešit reinstalem a potom aktualizovat a teprve potom hodit češtinu
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 15:30 19. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ne, jeste jsem se k tomu nedostal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 12:35 27. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
To kucik: Problem s konem vyresen.Nyni muzu bezproblemu nasednot na mounta a zas sesednout....paleta s mount akcema se mi uz normalne zobrazuje.Jen to pri nasedani trosku lagne.
Jak sem to udelal?: Uinstal vseho co se tyce nwn ,celeje adresar nwn smazat. 1.Instalace Nwn a datadisku. 2.Instalace CEPu 2.1 dle navodu 3.Instalace patche 4.prekopirovani souboru Thalie 5.instalace Cestiny(pozor tady to prave blblo,kdyz nainstalujete cz driv je mozne ze vam to nadela paseku!) 6.nastaveni grafiky a td...posledni doladovaci upravy.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: prsten sily a zbroj Posted: 22:02 27. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Lag je zpusobenej velkou narocnosti na grafiku. Nasedani a sesedani z kone je dost komplikovana animace se spoustou polygonu a prakticky vsem to lagne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|