|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 12:25 26. Sep 2009 |
|
|
V popisu zbraní je uvedeno: Název Váha Dvouruční Feat Dmg Síla Trpasličí sekyra 15 N exotické 1k10 6 Moje postava má sílu 10 a feat exotické zbraně. Po zakoupení trpasličí sekery nebyly žádné postihy hlášeny, ale druhý den po novém nalogování je při použití této sekery postih snížení útoku a snížení zranění. Proč ??? Postava je sice čaroděj, ale v popisu Zacházení se zbraní ( čaroděj ) je uvedeno, že sice všichni čarodějové začínají s touto odborností, ale mohou se také naučit zacházet s jinou zbraní - což jsem splnil tím, že jsem si vzal feat exotické zbraně. Nevidím tedy žádný důvod pro postihy. Monstera - Elena Ospod
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 13:43 26. Sep 2009 |
|
|
Poškození. Nic jiného mě nanapadá. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 15:20 26. Sep 2009 |
|
|
Sobik wrote: Poškození. Nic jiného mě nanapadá.  Nově koupená sekyra ??? nesmysl
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 11:03 27. Sep 2009 |
|
|
mam pocit, že na webu je chybně napsanej požadavek na sílu a místo 6 by tam mělo bejt 16, tak jak to je např u srovnatelné zbrani bastardu
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 11:20 27. Sep 2009 |
|
|
pepa48 wrote: mam pocit, že na webu je chybně napsanej požadavek na sílu a místo 6 by tam mělo bejt 16, tak jak to je např u srovnatelné zbrani bastardu V tom případě je za chybu odpovědný štáb a já požaduji provedení úprav, které odstraní následky tohoto omylu. Strategii volby faetů jsem podřídil požadavku získání co nejúčinější zbraně na blízko při síle 10. V tom případě požaduji změnu faetu na smrtící, odebrání této sekery a navrácení pořizovací ceny- zakoupena u kováře v Ivory
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 11:22 27. Sep 2009 |
|
|
Už si pýtam povolenie, či to môžem urobiť 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 14:20 27. Sep 2009 |
|
|
jachyra wrote: Už si pýtam povolenie, či to môžem urobiť  to je na dlouhý lokte, vyřeším to delevelem - mockrát chcípnu, abych se dostal o 2 lvl dolu a nahodil to znova NEEEE, ono to je o 3 lvl a na to už nemám nervy. Zakládám novou postavu.....
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 00:35 28. Sep 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
v klidu, jesli to je naši chybou, napravíme
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: trpasličí sekera a postih snížení útoku a snížení zranění Posted: 11:19 28. Sep 2009 |
|
|
Krata wrote: v klidu, jesli to je naši chybou, napravíme Napraveno na nové postavě, díky
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|