|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Freddy
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:53 01. Oct 2009 |
|
|
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:24 01. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na to Noha prisla az ted? Proflaknutej kopec. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Alenin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:59 01. Oct 2009 |
|
|
Sobik wrote: Tretas wrote: Řešení všeho druhu  Já to znám trošku jinak.  jooo to je o dost lehci 
_________________ Perum Mert - Pulčík, barbar, jenž si o sobě myslí bůh ví jak není silnej - bohužel opak je spíše pravdou.... Vurk - Půlork, moc nemluví, umí jen par frází ktere opakuje porad dokola... nejčastěji řika žblept "vurk" Hedeia Amalle - černošská paladinka, je ze stejného kláštera jako Edwin Guy
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:30 02. Oct 2009 |
|
|
kucik wrote: Na to Noha prisla az ted? Proflaknutej kopec.  Já to znám pouze z "vyprávění o jakémsi kopci kde se něco takového děje " viděl jsem to až ted prvně . 
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:59 02. Oct 2009 |
|
|
Budoucnost Ivory? 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:20 02. Oct 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no chtěli jsme udělat Q kdy Ivory budou ohrožovat přemnožení, vyzbrojení jezevci v čele s jezevčim knězem a novim jezevčim bohem.. ale tim že jste to prokecli nic nebude! 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:59 04. Oct 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:05 04. Oct 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Neithan1 wrote: http://www.youtube.com/watch?v=ws-hhvT4FYc
tak.. jednorozci proste su buzeranti. mazeeec :
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:31 06. Oct 2009 |
|
|
Rozdělení druhů metalu, doufám že to nikoho neurazí, je to trošku sprostší PS: jo taky sem metalista, ale sranda je to fajn.  Quote: Situace: V hradu hlidanem drakem je uveznena krasna princezna. Jak to dopadne, kdyz tam dorazi ruzni metalisti coby rytiri.
Power metal: Metalista prijede na bilem jednorozci, unikne drakovi, zachrani princeznu a pak se s ni miluje v kouzelnem lese.
Thrash metal: Metalista prijede, bojuje s drakem, zachrani princeznu a osuka ji.
Heavy metal: Metalista prijede na harleyi, zabije draka, da si par piv a osuka princeznu.
Folk metal: Metalista prijede s prateli, kteri hraji na akordeony, violy, fletny a spoustu dalsich podivnych nastroju, drak usne (z vseho toho tancovani). Pak vsichni odjedou.....bez princezny.
Viking metal: Metalista pripluje na lodi, zabije draka svoji velkou sekyrou, stahne ho z kuze a sni. Znasilni princeznu k smrti, ukradne jeji veci a pred odjezdem zapali hrad.
Death metal: Metalista prijede, zabije draka, osuka princeznu, zabije ji a odjede.
Black metal: Metalista dorazi o pulnoci, zabije draka a nabodne ho na kul pred hradem. Potom osuka princeznu do zadku, vypije jeji krev behem ritualu pred tim, nez ji zabije. Pak ji nabodne na kul vedle draka.
Gore metal: Metalista prijede, zabije draka a rozhazi jeho vnitrnosti pred hradem, osuka princeznu a zabije ji. Potom ji znova osuka, rozpare bricho a sni jeji vnitrnosti. Potom to, co zbyde, osuka jeste jednou, spali mrtvolu a jeste jednou osuka.
Doom metal: Metalista prijede, spatri jak je drak obrovsky, pomysli si, ze ho nemuze nikdy premoct, potom propadne depresim a spacha sebevrazdu. Drak ho sni a princeznu si da jako dezert. A to je konec smutneho pribehu.
Progressive metal: Metalista prijede s kytarou a zahraje 26 minutove solo. Drakon se z nudy zabije sam. Metalista dorazi do princezniny loznice, zahraje dalsi solo s pouzitim vsech technik a melodii, ktere se naucil v poslednim roce na konzervatori. Princezna utece a vyda se hledat heavy metalistu.
Glam metal: Metalista prijede, drak se zacne smat, kdyz uvidi jeho zjev a necha ho projit dovnitr. Pote, co vejde do hradu, ukradne princezne make up a zacne natirat hrad nadhernou ruzovou barvou.
Nu metal: Metalista dorazi v Honde Civic a pokusi se bojovat s drakem. Jenze uhori, kdyz jeho debilni pytlovite obleceni chytne plamenem.
REDNECK METAL: (kabati...), kdy draka vozerou, poblejou a pak jdou pro vidle a kydat hnuj
NS Black metal: Přijede tankem Tiger, draka uhajluje k smrti a princeznu zplynuje, neboť nebyla arijského původu.
White metal: Nějací divní poutníci přijdou s další částí Ježíšova kříže. Drak kříž během okamžiku změní na popel a tak na něj pošlou křížovou výpravu.
Atmospheric metal: Ještě dřív, než se k drakovi dostanou, chcípnou únavou z neustálého tahání jejich nástrojů.
Speed metal: Metalisti přijedou a začnou si dělat z draka srandu. Ten se rozbrečí a zemře žalem. Pak si začnou dělat srandu i z princezny a ta se přidá k jejich skupině jako ženský vokál a jdou si dělat srandu z někoho dalšího.
Industrial metal: Postaví vedle hradu továrnu a všichni se udusí jejími zplodinami. Hrad se začne rozpadat a tím je nádherné dílo Glam metalisty nenávratně zničeno.
Symphonic metal: Dorazí celý orchestr a vytvoří z hradu veliké mraveniště. Drak tedy má zásoby na zimu.
Gothic metal: Přijede, draka zkrotí a jde se s princeznou kochat pohledem na půlnoční hřbitov
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:41 06. Oct 2009 |
|
|
Attachments: |

haha.jpg [ 86.69 KiB | Viewed 2817 times ]
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:44 07. Oct 2009 |
|
|
-RoF- wrote: Rozdělení druhů metalu, doufám že to nikoho neurazí, je to trošku sprostší PS: jo taky sem metalista, ale sranda je to fajn.  Ještě jsou známy dvě verze speedmetalisty pánové: 1) Metalista rychle přijede, rychle a jednoduše zabije draka, rychle a jednoduše ošuká princeznu. A tak to opakuje na dalších třiceti hradech. 2) Metalista se uhoní k smrti ještě dřív než dorazí k hradu. PS: Omlouvám se za vulgarismy  snad si o mě nebudete myslet, že jsem sprostá.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:47 07. Oct 2009 |
|
|
Modrovousice wrote: PS: Omlouvám se za vulgarismy  snad si o mě nebudete myslet, že jsem sprostá. Ale jo si sprostá  , to nezapřeš....jinak je to taky pěkné  Tož a toto znáte chalani a cérky? Tuto sů vindůsy pro moráváky. Hej
Attachments: |

moravske-vindousy2.jpg [ 52.08 KiB | Viewed 2858 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:24 07. Oct 2009 |
|
|
Ale kušuj Rofíku. V Ivory si mojí postavičku (servírku) celkem chválí. Jen prská, když někdo dělá na zahrádce bordel. A aby to nebylo off topic tak... Jde nadržený medvídek lesem a hledá cokoliv aby... no víte co. A potká ježka! "chvilenka napětí" Ježeček se hnedle zkoulí do kuličky. Medvěd ho popadne do pracek a pořád ho otáčí a povídá: Kde ji máš? Kde ji máš? Ježeček: Neřeknu! Neřeknu! Medvěd: Čims to řek?! Čims to řek?! Hehe... no ... ale ani jedno vulgární slovíčko  a na jiný vtip jsem si vzpomenout nemohla. PS: Omlouvám se štamgastům hostince U Krkovičky za menší dovolenou obsluhy venku. Brzy se ovšem zase vrátí  . A v pěkném oblečku, aby jí to v práci slušelo.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:29 11. Oct 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:13 12. Oct 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|