|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
bigbull666
|
Post subject: Kapacita serveru Posted: 13:50 04. Oct 2009 |
|
|
Zdravim, hraju tu jiz nejakej patek a zatim se mi to nestalo az dnes. A co ze se mi to vlastne stalo? Nemohl jsem se pripojit do hry, pac server uz byl plny. Tak jsem se chtel jenm optat, zda-li by bylo mozne max. kapacitu o kousek navysit...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 13:54 04. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkusmo jsem to zvednul. Snad to bude server zvladat. Nevim, jak se server pri tomhle zatizeni choval.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 13:55 04. Oct 2009 |
|
|
Tak to je skvela zprava ikdyz ne pro tebe Tohle sem tu jeste nikdy necetl ze by se nekdo nemohl lognout diky topstavu.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 13:57 04. Oct 2009 |
|
|
Budeme muset rozdat nějaký BANy! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 14:05 04. Oct 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
dneska mě to dost vylekalo když jsem viděl 39/40 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 14:38 04. Oct 2009 |
|
|
To je nic, já sem viděl 41/40.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 14:46 04. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Me by hlavne zajímalo, jak se server pod takovym zatížení choval. Jestli byli nejaky lagy a tak. Kor kdyz tam bylo i nekolik DM.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 14:53 04. Oct 2009 |
|
|
Byly, a strašný. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 16:04 04. Oct 2009 |
|
|
Ja ani manžel sme nemali vôbec žiadne.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 00:11 05. Oct 2009 |
|
|
tak to sou fakt skvělý zprávy, gratulace celýmu týmu a hlavně aktivním DMkům "thumbup"
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 00:37 05. Oct 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ty jo já nikdy s tutim žádné problém 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 01:22 05. Oct 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Já už na lagy nehraju a nebavěj mě Upřímně už sem něměl pěkně dlouho a tohle na to nemělo žádný vliv.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Kapacita serveru Posted: 07:34 05. Oct 2009 |
|
|
Velká gratulace ó nejmocnější z mocných, teď už jen držím palce aby to nový server utáhl. P.S. stejně si myslím, že tolik lidí tam bylo jenom proto, že se Pajulka stala DM adeptem 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|