Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:10 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Hráč sendys
PostPosted: 14:53 07. Oct 2009 
Velmistr
 ICQ  Profile

Zdravím vás.
No uf, dnes mi někdo vyrazil velmi dech. Jako voják Karathské armády Jorg kontroluje lidi. Jel jsem lesem, před Tartenem a vidím tam Arnorma IIfirina. Jorg se za ním rozjede a zavolá na něj. Prohlídne si ho a řekne mu že muže pokračovat. Najednou dostanu tell. Zbytek na fotkách. Prosím o vyřešení situace, protože tenhle hráč mi nekazí hru poprvé. A jak jsem si projížděl screeny, tak tam narážím na to že nadával i mému brachovi.

Attachments:
Urážky 2.JPG
Urážky 2.JPG [ 42.15 KiB | Viewed 3949 times ]
Urážky.JPG
Urážky.JPG [ 57.62 KiB | Viewed 3928 times ]

Post subject: Re: Hráč sendys
PostPosted: 14:57 07. Oct 2009 
Velmistr
 Profile

:mrgreen: jemine! no ja poviem jedno - hráč Sendys je .. no .. jak to slušne povedať .... prosto problémový.
Je veľmi známy svojím obťažovaním po telli a sprostými reakciami - či po telli alebo v hre. Minimálne už traja máme screeny, kde bol fakt nepríjemný ;) ja ho radšej už vždy, keď sa ozve, posielam tahet, nech dá pokoj.

PS: skôr by som team chcela poprosiť o BAN pre tohto hráča, nakoľko (Kratovi boli posielané screeny) ako som spomínala, už traja hráči boli týmto chalanom obťažovaní po telli a zároveň je to problémový hráč. Moju kamarátku vyvolával, nech príde po jeho telo a oživí ho .... a to fakt nekončím s tým, čo on stvára.
Nakoľko ale voči tomuto hráčovi nedokážem byť nestranná, poprosím ostatných z TEAMU aby to vyriešili.

Last edited by jachyra on 15:00 07. Oct 2009, edited 1 time in total.

PostPosted: 14:58 07. Oct 2009 
Bůh
 Profile

hmmm jo toho znam a dobře ;) ..ale já ho neřešim :) asi by bylo dobré naspat na forum tučným písmem , že se ty kapuce prostě kontrolujou :D ... hodně nováčků nezná karathskej zákoník, ale tohle jde mimo to...Sendys si toho dovoluje mylsim už moc

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 15:30 07. Oct 2009 
Ďábel
 Profile

Pajule wrote:
hmmm jo toho znam a dobře ;) ..ale já ho neřešim :) asi by bylo dobré naspat na forum tučným písmem , že se ty kapuce prostě kontrolujou :D ... hodně nováčků nezná karathskej zákoník, ale tohle jde mimo to...Sendys si toho dovoluje mylsim už moc

Pardon možná za spam, ale k tomuto bych měl návrh, který sice otráví WB, ale zase je k prospěchu hry.

Nebylo by možné udělat v každém městě/vesnici, ceduli s názvem "vyhlášky"? Ty by měli možnost upravovat jen DM a dávat tam různé věci co se daného místa týká (zákazy, omezení, doporučení) - samozřejmě stručně a věcně.

Například v Ivoře by byla cedule a tam...
-zákaz nošení červených nosů
-nedoporučujeme v noci se zdržovat pod okny hospodských pokojů, sem tam z nich někdo něco vyleje.
-omezení vstupu draků (kdo má pořád odklízet ty lejna)
...a podobně :roll:

Nástěnky sou sice fajn, ale sou věčně zaspamované.
U vyhlášek by bylo jen pár věci, ono něco hledat na foru je taky těžké, hlavně dál do minulosti.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 15:37 07. Oct 2009 
Bůh
 Profile

Sendys: to vypadá na poslední kapku, a vypadá to dokonce na BANááán :)

Otravováni po tellu je taky v pravidlech, pokud to někomu vadí tak to nedělej..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 15:42 07. Oct 2009 
Urozený
 Profile

Jaké je znění Karathské vyhlášky?
Můžete mi to sem někdo hodit nebo mi poslat link?
Díky moc.

PostPosted: 15:46 07. Oct 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Připojuji se k potrestání tohoto hráče...
Tady je screen, sice strašího data, ale podobného ražení

Attachments:
Arnormo.JPG
Arnormo.JPG [ 235.85 KiB | Viewed 3923 times ]

PostPosted: 16:07 07. Oct 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

SEZNAM ČASTÝCH PROHŘEŠKŮ wrote:
Obtěžování jiných hráčů křikem nebo tellem
* Je nutno doložit screenem, pokud danou situaci neviděl DM (pokud se jedná o křik).
Obvyklý trest:
- DM kill, nebo stržení levelu. V opakovaných případech trest daleko vyšší.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 16:08 07. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Ano zasloužim se trest ale sory ze vyjizdim Jorg drazdi nejen me a Esu tebe pokud vim uz jsme neotravoval hodne dlouho a tamto byl jen jsem chtel pomoc :)
Jorgu vyjel sem po tobe pač ses otravnej pul hodiny stojiš i když je hrač afk tak stale *kouka mu pod kapuci* myslim zeto je otravovani az dost a docela i RP kdyz neodpovida tak asi bude AFK :) a moje RP v tellu nema co delat ty ze me zastavis kdyz pospicham ke vsemu mimo mesto a prudis tak se nediv na vic kdyz jsme po 12 hodinach nocni nejsem sam kdo je po nocni nevrlej a myslim ze na tebe pri tomhle by byl asi kazdej i kdyz si to treba neprizna :) potrestejte me jak chcete uz sepo tellu moc nebavim takze mi to je uprime jedno treba mi ten tel zakazte pokud jsm slysel dobre kapuce ve meste pokud je videt oblicej a clovek nenapise do emote ze si ji aha do obliceje je videt jasne podle pravidel ze to je kdo to je nevim jak je to v noci ale tak je to ve dne Krato tebe jsem si zadal pac si rozumnej clovk a da se steou mluvim narozdil napriklad od kory že :) jak jsem rikal ekolikrat nemam problem s potrestaniám a ze jeden se muze ubrecet ze ho nekdo serval po tellu tak to nic neznamena kora na me pry uz taky neco vytahla ale jak bylo pozna nedala si tam vse ze mila zlata :)))) mimochodem jorgu moje RP ??? 5 let praxe je mylsim vic nez tvuj rozum az ty zacnes hrat RP tak do me nadavej ano ? semnou si moc RP nezazil a rikas mi tohle eh mam pocit ze ses dole oproti me

PostPosted: 16:10 07. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

kucik wrote:
SEZNAM ČASTÝCH PROHŘEŠKŮ wrote:
Obtěžování jiných hráčů křikem nebo tellem
* Je nutno doložit screenem, pokud danou situaci neviděl DM (pokud se jedná o křik).
Obvyklý trest:
- DM kill, nebo stržení levelu. V opakovaných případech trest daleko vyšší.

Ano kuciku nebudu se tomu branit trest pro me beru klidne ten nejvyzsi co si navrh ted coz je asi to strzeni lvlu ze ? nemam proti tomu vyhrady a řikam ze si to zaslouzim ale za nejktery RP coi se tu predvadi i starsi hraci by se mely davat i bany :)

PostPosted: 16:15 07. Oct 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Hráč uznává chybu, přijímá trest a tím bych to skončil. Pokud se bude něco podobného opakovat, sáhne se k dalšímu stržení levelu, nebo dočasnému BANu.

Jakmile se tu začne řešit, kdo hraje jaké RP, zamykám diskuzi.

Poslední příspěvek sendyse jsem smazal. Nechci, aby se to tu zvrhlo ve vyříkávání osobních nesympatii.

Prosim ať to tu další nerozebírají.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 16:16 07. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

kucik wrote:
Hráč uznává chybu, přijímá trest a tím bych to skončil. Pokud se bude něco podobného opakovat, sáhne se k dalšímu stržení levelu, nebo dočasnému BANu.

Jakmile se tu začne řešit, kdo hraje jaké RP, zamykám diskuzi.

Děkuji že si to vyřešil tak rychle :) nema mnaladu se hadat s dalsima a dalsima

PostPosted: 16:21 07. Oct 2009 
Bůh
 Profile

škoda , že taky nemam screen :P :mrgreen: :wink:

jinak poučka : Když nemáš na to logovat do hry , tak prostě neloguj ;) ...Svou náladou pak možná zkazíš hru víc lidem v tvojem okolí...

tudíš jestli seš po noční?jdi si lehnout , protože svět žije a postavy kolem tebe naprosto nezajímá a ani neví co se děje tobě v realným živote.Vim , že tohle je tvrdý a , že každej má svý problémy , ale pak můžeš ublížit někomu kdo si to nezaslouží...

Nashledanou :)

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 16:29 07. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Pajule wrote:
škoda , že taky nemam screen :P :mrgreen: :wink:

jinak poučka : Když nemáš na to logovat do hry , tak prostě neloguj ;) ...Svou náladou pak možná zkazíš hru víc lidem v tvojem okolí...

tudíš jestli seš po noční?jdi si lehnout , protože svět žije a postavy kolem tebe naprosto nezajímá a ani neví co se děje tobě v realným živote.Vim , že tohle je tvrdý a , že každej má svý problémi , ale pka můžeš ublížit někomu kdo si to nezaslouží...

Nashledanou :)

Pajulko tobe je mam pocit 14 nebo 15 vid ??? chodis jeste do skoly a asi si nikdy nezazila praci rukama az to zazijes prosim napis a nemyslim to ze zdvihnes nachvilku cihlu a pak ji odlozis ale myslim treba ve svarovne :)) nestarej se o me a pokud vim ano mam pocit otravoval jsme vsechny po tellu kdyz jsme zde zacinal a polovina z vas nebyla tak pristupna ani tak myla jak bych cekal jak budete na novacka nemam vam za zly ze jste ani neporadily je mi jasny ze i vy ste si musely pomco samy ale pokud chces resit tohle na tebe jsem nikdy nebyl hnusnej pokud vim ano otravoval jsmete s otazkama a ted s pitomim Q ale to je asi tak vse

PostPosted: 16:32 07. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

a jeste neco paju neprenašim to tam kam nemam jen po tellu a tam mam pocit nikomu ublizit nemuzu

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]