Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 15:51 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Prestizko na vraha
PostPosted: 02:11 08. Oct 2009 
Šlechtic
 Profile

Ahoj chcu se optat jak to je stimhle prestizem na vraha.
To ceho sem byl svedkem vcera mne dosti znechutilo.
Ano Q pro prestizko na vraha klidne....ale aspon solidni rp Q a ne ze nabehnou 2 15lvl postavy na ivorskej hrbitov a killnou cloveka co ma lvl 2 bez jakyhokoliv hovoru...Zaprve mi to pride jako hnusne PK co se jede na pvp serverech a za druhe hodit mu po tellu sry to je proste pro Q je dost ubohy...jak se asi cejti ten druhej hrac?myslite ze dobre? navic kdyz ho jeste voberou vo vsecky prachy co zezacatku ma?
Sry ale tohle mne vazne dost dozralo...Q klidne pro prestizko vraha ale Q takovej aby mel hlavu a patu a kdyz uz teda ma lvl 15 tak at jde poradne RP stylem kosnout nekoho na stejnym lvlu.
(lvly postav sou jen priklad,nevedel sem jaky oni mely lvly, ale je sakra velkej rozdil kdyz de postava s lvl 5 proti lvl 2)

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Post subject: Re: Prestizko na vraha
PostPosted: 02:18 08. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

vrazda bez jakehokoliv rp by mela byt dle meho trestna.....
to ze nekdo ma Q neni duvod zabijet na potkani bez rp....
hmm,okradani malickych lvl vyzsimi lvl je pri nejmensim ubohost,nedivim se ze se vztekas.....

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

PostPosted: 07:05 08. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Já chci jen říct, že vlastně nevíte jak to bylo, myslím tím kromě DM a hráčů nikdo neví, proč ten Q na vraha proběhl takhle. Já neřeknu kdyby tě zabily na nějakém už 10lvl, o vše tě obraly a ještě tě nechali projít. Na druhém lvl, ale ztratíš maximálně 20 - 30 expů při ressu a 100 - 150 expů při přechodu tušim. Vim, je to hnusný, ale stalo se to, tak to prostě je.

(p.s já jim ten Q nedělal :mrgreen: )

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

PostPosted: 07:37 08. Oct 2009 
Velmistr
 ICQ  Profile

Ale pořád musíš brát v potaz že ten hráč přišel o expy naprosto zbytečně, že se u toho nebavil.
Jistě 100 XP není moc, ale pořád to jsou třeba tři jezevci, u kterých jen díky špatným hodům mohl zemřít.

Prostě zabít pokud k tomu není extra důvod bez nějakého RP není moc ideální.

PS: Já to udělal jednou, důvod k tomu byl, ale uvědomil jsem si že to radši dělat nebudu, protože to vůči těm druhým je vždy nehezké.

PostPosted: 08:01 08. Oct 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Pokud to byl Q řízený DM, řekl bych, že to DM by mělo odejít.
Pokud chce DM provádět takovýto Q, nechť si na to udělá svoji postavičku určenou k zabití, a neničí hráče, kteří s Q nemají nic společného !

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 10:07 08. Oct 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Je jedno, jestli postavu zabili na prvním, nebo třicátém levelu a jestli přišel o hodně, nebo málo xp. Jde o princip a tohle je podle mého názoru prasárna.
Ivorský hřbitov mi navíc přijde dost pod dohledem stráží než aby si tam mohl někdo bez okolků zabíjet.

Přijde mi úplně putna, jestli měli ti dva hráči nějakou DM předehru a že jí oběť neznala. Já jí taky neznám.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 10:23 08. Oct 2009 
Obyvatel
 Profile

monstera wrote:
Pokud to byl Q řízený DM, řekl bych, že to DM by mělo odejít.
Pokud chce DM provádět takovýto Q, nechť si na to udělá svoji postavičku určenou k zabití, a neničí hráče, kteří s Q nemají nic společného !

Souhlasím.

PostPosted: 11:29 08. Oct 2009 
Měšťan
 Profile

Czech_Luthor wrote:
Já chci jen říct, že vlastně nevíte jak to bylo, myslím tím kromě DM a hráčů nikdo neví, proč ten Q na vraha proběhl takhle. Já neřeknu kdyby tě zabily na nějakém už 10lvl, o vše tě obraly a ještě tě nechali projít. Na druhém lvl, ale ztratíš maximálně 20 - 30 expů při ressu a 100 - 150 expů při přechodu tušim.

Na to, ze si Dm adept bych od tebe ocekaval smysluplnejsi odpoved.
ja ho chapu, on tu zacne, je malej lvl a nekdo ho jen tak zabije, von se tedy vubec asi nebavi. A hra ho akorat nakrkne.

PostPosted: 11:45 08. Oct 2009 
Velmistr
 Profile

EDIT: trochu upravené, nakoľko som sa neskôr dozvedela bližšie podrobnosti, ale toto nechám:

Ja napr tiež, hrala som na thalii prvý krát v živote a to 2 hodiny a čapol ma Berseker s Artom .. nebudem rozoberať, čo sa dialo, ale fakt som sa bavila, i keď mi postava na konci umrela. A áno, bola to práve Kora a tá mu to neskôr pekne vrátila :D síce po tom chcípla, ale stačiť jej to bohato stačí, ja nie som náročná :mrgreen:
Ale bolo to pekne uhrané, nie že by ma chytili .. RYP ho zabili, okradli, odrezali hlavu a dosť. Boli ešte i natolko slušný, že Art počkal, kým som, po prechode cez rohatého, si prišla s postavou po zbroj, ktorá tam ostala.

Last edited by jachyra on 16:14 08. Oct 2009, edited 1 time in total.

PostPosted: 12:32 08. Oct 2009 
Nováček
 Profile

No vzhledem k tomu, že jsem jeden z viníků, měl bych se k tomuto vyjádřit.
Takže to vememe popořadě: Dvě LOWLEVEL (tedy zadny lev15 apod.) postavy šmejdili po kořisti pro svou mistrovou, aby je shledala hodnými výcviku na vraha.
Zašli do hrobky a objevili dobrodruha, který bojoval s nemrtvými. Vrazi se tedy zavřeli v místnosti, kde čekali na svou oběť. V tom ale uslyšeli i druhou postavu, ohromného orka, ale protože už měli napnuté tětivy, rozhodli se necouvnout. V tom se otevřely dveře a vyletěly šípy. Jeden z vrahů dveře zavřel. Dveře se ale otevřely znovu a tedy znovu vyletěly šípy..

Abych to shrnul, nebyl jsem z toho jak to proběhlo také nadšený, ale zkuste si hrát vraha a ještě k tomu před utokem (když vás nesmějí vidět, jinak jste mrtví, protože nedáte zákeřňák) něco povídat dvěma postavám o kterých vůbec nemáte ponětí jak silné jsou. Já bych třeba do hrobky creepit nešel, zabila by mně první kostra.
Takže ano, chápu vaše rozhořčení (těch dvou zabitých), umřít rukou hráče nechce nikdo, ale já bez toho nemůžu díky pravidlům Thalie levelovat (mistr pro vrahy prostě není). Navíc si musíte uvědomit, že narozdíl od vás, my dva riskovali permku.

PS: A prosím do Cairona se mi nenavážejte, lepší DM jsem tu zatím nepotkal (bez urážky k ostatním)

Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..

PostPosted: 12:46 08. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Danseur wrote:
Takže to vememe popořadě: Dvě LOWLEVEL (tedy zadny lev15 apod.) postavy šmejdili po kořisti pro svou mistrovou, aby je shledala hodnými výcviku na vraha.
Zašli do hrobky a objevili dobrodruha, který bojoval s nemrtvými. Vrazi se tedy zavřeli v místnosti, kde čekali na svou oběť. V tom ale uslyšeli i druhou postavu, ohromného orka, ale protože už měli napnuté tětivy, rozhodli se necouvnout. V tom se otevřely dveře a vyletěly šípy. Jeden z vrahů dveře zavřel. Dveře se ale otevřely znovu a tedy znovu vyletěly šípy..

Abych to shrnul, nebyl jsem z toho jak to proběhlo také nadšený, ale zkuste si hrát vraha a ještě k tomu před utokem (když vás nesmějí vidět, jinak jste mrtví, protože nedáte zákeřňák) něco povídat dvěma postavám o kterých vůbec nemáte ponětí jak silné jsou. Já bych třeba do hrobky creepit nešel, zabila by mně první kostra.
Takže ano, chápu vaše rozhořčení (těch dvou zabitých), umřít rukou hráče nechce nikdo, ale já bez toho nemůžu díky pravidlům Thalie levelovat (mistr pro vrahy prostě není). Navíc si musíte uvědomit, že narozdíl od vás, my dva riskovali permku.

PS: A prosím do Cairona se mi nenavážejte, lepší DM jsem tu zatím nepotkal (bez urážky k ostatním)

Ano carion je skvele DM proti nemu nemam nic až na par jeho nazoru pravda ale sory je jasne že lvl na hrbitove je tak maly ze kdyz jdem ve dvouch je jasne ze jsme radi ze to tom zvladame coz asi pochopi i maly ditě a pokud vy ne tak nevim ja kto muzete hrat je t osprostost jeste k tomu kdyz se DM s omluvou ze to bylo o Qestu ani neuraci ozvat vcera se mi to carion snazil vysvetlit ale měl uplně špatnou teorii kterou popira i kucik jak tak ted ctuke vcemu pac bag(za jeho drujhou postavu) okrad vruga pokud vim o penize nez ho podrizl ke vsemu s pastma a 10x lepsim vybavenim nez maj protivnici je to pak k potlesku a Fallione když se tě clovek zepta mohl bys odpovedet normalne jelikoz si DM a aspon trochu informaci simohl pustit

PostPosted: 12:50 08. Oct 2009 
Šlechtic
 Profile

Czech_Luthor wrote:
Já chci jen říct, že vlastně nevíte jak to bylo, myslím tím kromě DM a hráčů nikdo neví, proč ten Q na vraha proběhl takhle. Já neřeknu kdyby tě zabily na nějakém už 10lvl, o vše tě obraly a ještě tě nechali projít. Na druhém lvl, ale ztratíš maximálně 20 - 30 expů při ressu a 100 - 150 expů při přechodu tušim. Vim, je to hnusný, ale stalo se to, tak to prostě je.

Falle osobne nic proti ale tohle je kec.Schvalne jak by ti bylo kdybys prisel na RP server jako novacek zacal hrat a po par dnech kdyz uz mas aspon tech 2K natebe bezeslova nekdo zautoci s vyssim lvlem,zabil te,vobral o tezce nasetreny prachy a nic by u toho ani nerekl.Bavilo by te to???
Myslim ze ne.Jde jen o to ze to fakt nebylo ve stylu RP a ten hrac se vubec nepobavil,spis ho to nastvalo a hru mu to znechutilo a btw kdyz po tellu dostne hlasku ze slo o Q tim vic ho to nasere a potazmo co si pomysli o DM.
Osobne sem rozumnej clovek a proto se ptam na foru,ale ne vsichni sou takovy ,taky by se mohlo stat ze tim nekoho nastve tak ze logne silnejsi char a brutalne pojede toho cloveka tak aby se cejtil stejne.A to uz pak kazi hru nejen jemu ale i ostatnim lidem.

PostPosted: 13:02 08. Oct 2009 
Šlechtic
 Profile

Danseur wrote:

...něco povídat dvěma postavám o kterých vůbec nemáte ponětí jak silné jsou. Já bych třeba do hrobky creepit nešel, zabila by mně první kostra.....

Zahrat se to da vzdycky nejak staci mit chut a predstavivost.....to co tu rikas proste bylo vyhodne v tom ze ste se nemusely obtezovat osobniho kontaktu...takze pro vas velice lehke.
Co se tyce lvlu postav...nakrasno se to da poznat dle itemu,mista kam chodej creepit a td...to znamena kdyz uz chces hrat vraha trosku ty postavy sleduj,sleduj jejich zvyklosti,kam chodej creepit a tak...vo tom to je.Kazdej dokaze campit na ivorskym hrbitove a cekat na obet...na ivorskej hrbitov co vim chodej jedine lowka(lvl od 2-4) protoze pro ostatni to neni moc vyhodny.Ano ja tam parkrat zalezu s paladinem kuly sve rp hre ale to je jednou za cas.
Btw zavreni v mistnosti....jasne pribehnout zkontrolovat zda tam nekdo je,jakmile tam nekdo je ok odbehnete date si dislike pripravite se a cekate az pudou zpatky...pekna RP hra fakt ze jo...jednoduse ste to udelaly tak aby ste to mely jednoduchy a pritom ste se pobavily nehleda na ty druhe hrace.
Co se tyce Cairona ano ma pekne Q a je to rozumny clovek nic proti nemu nemam ale v tomhle mne vazne sklamal.

PostPosted: 13:17 08. Oct 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Aha, takže původně se psalo o zabití jednoho lowlevela (2.lvl) dvěma 15ti na Ivorském hřbitově.

Po chvíli z toho vylezlo, že to byli dva 5.lvl proti 2.lvl a 4.lvl v kryptě - v dungu.
Ve světle, jak se mění výpověď beru zpět, co jsem napsal.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 13:23 08. Oct 2009 
Nováček
 Profile

Sendys: Prosím o vyjmenování těch skvělých věcí a pastí co jsme použili. Já nemám žádnou kouzelnou věc a žádnou past. Byl na vás použit jeden svitek hlučné rány a 4 šípy s elektrickým zraněním (1k4). Zemřeli jste navíc vlastní blbostí, protože i když jste věděli, že tam jsme, stále jste hloupě otevírali dvěře.
A pohádku o tom, že do hrobky chodí jen lvl2 apod. si nech pro někoho jiného. Co jsem sledoval tak obvyklé složení vykradaču hrobek je okolo lvl10 a výš (můj odhad, nemám jak ověřit). Lowlevely chodí v doprovodu silnějších.

Venomeq: No tak já budu rád když mně poučíš jak bys hrál vraha ty. Zkus být trochu méně zaujatý a dívat se na to objektivně. Já opravdu nevěděl jak na tom jste, byl to prostě risk a měli jsme štěstí. (Nechceš mi snad tvrdit, že slabá postava se pozná podle toho, jestli kolem ní líta lounský kámen apod.)

Ohledně Cairona: U té akce vůbec nebyl a ani o ní nevěděl. Jediné čím se přičinil když dal skrze mistrni vrahů úkol:
"Přines hlavu, abys dokázal, že jsi hoden výcviku"

Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]