Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:15 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Prestizko na vraha
PostPosted: 13:35 08. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

kucik wrote:
Aha, takže původně se psalo o zabití jednoho lowlevela (2.lvl) dvěma 15ti na Ivorském hřbitově.

Po chvíli z toho vylezlo, že to byli dva 5.lvl proti 2.lvl a 4.lvl v kryptě - v dungu.
Ve světle, jak se mění výpověď beru zpět, co jsem napsal.

Kuciku chtelo by to poradne cist i to co je v zavorkach a toho druhyho ignoruju pro me to nema smysl :)

PostPosted: 13:37 08. Oct 2009 
Šlechtic
 Profile

kucik wrote:
Aha, takže původně se psalo o zabití jednoho lowlevela (2.lvl) dvěma 15ti na Ivorském hřbitově.

Po chvíli z toho vylezlo, že to byli dva 5.lvl proti 2.lvl a 4.lvl v kryptě - v dungu.
Ve světle, jak se mění výpověď beru zpět, co jsem napsal.

Kuciku ty lvl sou jen priklad...staci si muj prvni prispevek precist celej a nakonci najdes par slov zavorce :) A ano tu kryptu myslim Ivorskej hrbitov.....Nic e vsak nemeni na tom ze se jedna strana pobavila a druha jen ususila hubu.

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

Last edited by venomeq on 14:01 08. Oct 2009, edited 2 times in total.

PostPosted: 13:58 08. Oct 2009 
Šlechtic
 Profile

Danseur wrote:
Venomeq: No tak já budu rád když mně poučíš jak bys hrál vraha ty. Zkus být trochu méně zaujatý a dívat se na to objektivně. Já opravdu nevěděl jak na tom jste, byl to prostě risk a měli jsme štěstí. (Nechceš mi snad tvrdit, že slabá postava se pozná podle toho, jestli kolem ní líta lounský kámen apod.)

Ohledně Cairona: U té akce vůbec nebyl a ani o ní nevěděl. Jediné čím se přičinil když dal skrze mistrni vrahů úkol:
"Přines hlavu, abys dokázal, že jsi hoden výcviku"

No ja v te kobce vubec nebyl pouze sem koukal na druhe pc kde sedel nekdo jinej.)
a Jak bych hral vraha?...povolani vraha jak uz napovida je brani zivotu ale zas delat to lehce po PK neni zabavne pro nikoho.Tudiz bych si vyhledl cil (rozhdone ne lowko ale ani nejakej vetsi jak sem ja sam...) a jak prijdu na lvl postavy? budu ji chvily sledovat,kam chod creepit,co dela a tak ...z toho se da nakrasno poznat lvl a kdyz bude vyhovujci tak si peclive vsecko pripravym.Kdyby mne zastihla pri sledovani vzdy se da rict ze je to nahoda:)....no az budu mit vyhlidnute misto-nejlepe tam kam chodi casto creepit...pripravim si vse co je potrbne a pockam az vleze do jeskyne...chvily ho necham se rozkoukat a pak mu prilozim nuz na krk a pockam jak zareaguje....no a nakonec z toho vznikne mozna i celkem zabava.

Btw tak kdyz u ni nebyl tak to mne mrzi,nicmene kdyz uz zadava neco takoveho mohl by dohlednout na to aby se obe strany nejak pobavily a ne jen jedna.

PostPosted: 14:11 08. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

hmmm pochybuji,ze pokud u toho byl Cairon tak to nemelo hlavu ani patu,ba naopak....
a pokud hraci nekde udelali chybu,tak si to s nimi vyrikal sam...
chybama se clovek uci no ne? :wink:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

PostPosted: 14:13 08. Oct 2009 
Nováček
 Profile

Venomeq: Já ti rozumim a vím co tim myslíš, ale v téhle situaci to prostě jinak nešlo zahrát. Jako hráči mi bylo líto zabíjet Vruma, protože se mi jeho RP líbí a rád ho ve hře potkávám (což bylo předtím myslím jednou někde na cestě), ale jak už to bývá, byl ve špatný čas na špatném místě.
Hra stylem "přiloží ti nůž na krk" je sice pěkná, ale nám nešlo o to někoho okrást, přišli jsme vraždit.
Před lety jsem hrával na Alhambrii, pak na Equilibrii. Všude se řešilo to samé, vrah zloděj nekoho sejmul a hráči si stěžovali, že to nebylo RP (jednou i já sám), protože byl vrah zticha.
Kdy si konečně lidi uvědomí, že zákeřňák je to jediný co zloděj v boji má. Bez toho ho zrube každá postava, i ten lvl2. Vzali jste nám okrádání, snad nám nechcete brát i tohle.

Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..

PostPosted: 14:26 08. Oct 2009 
Šlechtic
 Profile

Danseur wrote:
Venomeq: Já ti rozumim a vím co tim myslíš, ale v téhle situaci to prostě jinak nešlo zahrát. Jako hráči mi bylo líto zabíjet Vruma, protože se mi jeho RP líbí a rád ho ve hře potkávám (což bylo předtím myslím jednou někde na cestě), ale jak už to bývá, byl ve špatný čas na špatném místě.
Hra stylem "přiloží ti nůž na krk" je sice pěkná, ale nám nešlo o to někoho okrást, přišli jsme vraždit.
Před lety jsem hrával na Alhambrii, pak na Equilibrii. Všude se řešilo to samé, vrah zloděj nekoho sejmul a hráči si stěžovali, že to nebylo RP (jednou i já sám), protože byl vrah zticha.
Kdy si konečně lidi uvědomí, že zákeřňák je to jediný co zloděj v boji má. Bez toho ho zrube každá postava, i ten lvl2. Vzali jste nám okrádání, snad nám nechcete brát i tohle.

Samozrejmne ze to neni RP,nedate druhemu sanci reagovat-zahrat si.Navic ste byly dva....jeden skovanej ve stinu a druhej se vokaze?nenapadlo?skoda mozna by to dopadlo i lepe.A nevim proc kazdej povazuje nuz na krku za styl okradani..co takhle lehce polosilenej elf co ma rad kdyz se ti podiva do tvare jak projevujes strach? A navic neprisly ste tam krast ale kaspy ste jim vysosaly domrte...zajimave.Chtelo by to aby sis to prebral znova v pameti a zasatral po vsem co ste udelaly :)
Jak rikam vzdy je vic moznosti to resit nez jen sprostej kill bez slova a jeste z invisu.Staci jen trosku mit predstavivost a chtit si hrat.

PostPosted: 14:40 08. Oct 2009 
Nováček
 Profile

venomeq: Já si prostě stojim za tim, že jsi z nějakýho důvodu zaujatej. Zkus se do těch postav vžít a pak mi něco povídej. Jak říkám bylo to jen o štěstí (měli jste menší level než jsem myslel). Já tam nešel pro nějaký zvrácený potěšení z něčí smrti, ale proto abych mohl jít k mistrovi.
I když s postavami hráče Sendys nemám IC žádné zkušenosti (krom této), vážně bys na mém místě na postavu tohodle hráče zkoušel vytahovat nůž s tím, že má za zády ohromného půlorka a říct jim "Dejte nám dobrovolně vaše hlavy" Pak do vás mlátit s dmg1 a čekat až chcípneme ?
Ano RP by to bylo moc hezké to uznávám, ale učel by to jaksi nesplnilo.
A to, že jsme vás okradli, to tam jako zloději máme nechat ležet ? Máš vůbec představu kolik stojí jeden level prestige class ? A mimochodem, obsah vašich kapes nepokryl ani náklady na ten spotřebovanej svitek.

Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..

PostPosted: 14:43 08. Oct 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Cituji Karatský zákoník :

Pokus o vraždu

Kdo by se pokusil někoho zabít a bylo mu to prokázáno, musí na místě zaplatit pokutu 50 000 zlatých, jinak bude vězněm až po dobu jednoho měsíce (7 dní reálného času) a poté před propuštěním bude nucen zaplatit pokutu 10 000 zlatých.

Odsouzení za vraždu

Pokud někomu bude prokázáno, že zbavil života jiného obyvatele, bude mu zabaven veškerý majetek a bude vykonávat nuceně prospěšné práce po dobu stanovenou soudem. Při několikanásobné, brutální, či opakované vraždě může soud stanovit trest nejvyšší a tím je smrt z rukou katových (permanentní).

Kdy dojde k postrestání těch vrahů ????

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 14:45 08. Oct 2009 
Měšťan
 Profile

Danseur wrote:

Takze vlastne co tim autor chtel rici, je to, ze si provedl takovou akci jen proto, abys vyuzil zakernych utoku a mohl zabit sve protivniky.

Nekdy hold musis nekde neco ozelit i na ukor ze nebudes tak silny.

PostPosted: 14:51 08. Oct 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

monstera wrote:

Kdy dojde k postrestání těch vrahů ????

Asi potom co je někdo chytí :idea:

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 14:53 08. Oct 2009 
Bůh
 Profile

a to většinou armáda nebo paladinové ;) však kdyby sis všimnul kořínku byla už i poprava takového jednoho vraha :P :mrgreen:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 14:57 08. Oct 2009 
DM Thalie
 ICQ  Profile

Takže moje vyjádření : Pár věcí co teď povím bude spadat těžce do OOC ... takže kdo je slepičí prdelka a nedokáže odlišit informace ať si jde pustit Šmoulíky a nečte to dál.

Fakta :

1 , Ano prestig class vraha jde na povrchu jen a pouze s povolením DM.
2 , Ano součástí "úvodu" k výuce je přinést hlavu postavy odpovídající úrovni žadatele ( žádá-li zloděj tolerance +/- 3 lvl , ostatní povolání +/-1 lvl ) Nexistuje aby 15 lvl přinesl hlavu 2 lvlu !!!
3 , V hrobce byli všechny postavy do PÁTÉHO lvl. Žádné 15 lvly !!!
4 , Pravidla zapnutí odporu byla dodržena , napadení byli varování už prvním útokem šípy , to že znovu a znovu útočili a otvírali dveře byla jejich svobodná volba
5 , Pravidlo že si vrah - profesionál (tedy ten kdo opravdu má to povolání ) , musí s budoucí obětí dát ještě před útokem RP pokec u kávy a vyměnit si recepty na domací džem je totální blbost. A hráči , kteří takové jednání očekávají by si měli otevřít denní tisk a přečíst si realitu a né stále koukat do oblíbené knížky Medvídek Pú zasahuje.
6 , Psát po smrti do DM kanálu , že on mne navíc okradl a to přeci nemůže je zbytečné...MŮŽE po zabití vaší postavy na Vás může třeba vysázet jahody...
7 , perlička na konec...
Pokud mi hráč oběti napíše cituji : " Když mne tedy zabil a je 30 minutová amnesie a nevím kdo mne podle pravidel zabil , tak ale podle pravidel vím kdo mne po smrti okradl protože na okrádání se amnesie nevztahuje a mohu ho nahlásit ... " Tak opravu v zájmu mého duševního zdraví odmítám s takovým hráčem něco další řešit o logice přepadení a RP hře.

Závěr...přepad a vražda proběhli podle pravidel , nebylo to dokonalé , ale to nejsou ani vaše výpravy při kterých zemřete. Prestig class vraha zatím dostali jen hráči , kteří na to mají a zvládají to. Pokud by se takhle přísně přidělovali i jiné prestig classy opravdu by mne zajímalo kolik by tu bylo pánů zbraně , učedníků rudého draka nebo černých strážců. Zameťte si před vlastním hraním jak často váš úžasný klerik chodí často do chrámu nebo jak často se prošel jen tak po vsi jestli není někdo nemocný. Ale vlastně proč by to dělal vy máte kraft klerika a to je jiná specializace...

" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku

PostPosted: 15:07 08. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Cairon wrote:
Takže moje vyjádření : Pár věcí co teď povím bude spadat těžce do OOC ... takže kdo je slepičí prdelka a nedokáže odlišit informace ať si jde pustit Šmoulíky a nečte to dál.

Fakta :

1 , Ano prestig class vraha jde na povrchu jen a pouze s povolením DM.
2 , Ano součástí "úvodu" k výuce je přinést hlavu postavy odpovídající úrovni žadatele ( žádá-li zloděj tolerance +/- 3 lvl , ostatní povolání +/-1 lvl ) Nexistuje aby 15 lvl přinesl hlavu 2 lvlu !!!
3 , V hrobce byli všechny postavy do PÁTÉHO lvl. Žádné 15 lvly !!!
4 , Pravidla zapnutí odporu byla dodržena , napadení byli varování už prvním útokem šípy , to že znovu a znovu útočili a otvírali dveře byla jejich svobodná volba
5 , Pravidlo že si vrah - profesionál (tedy ten kdo opravdu má to povolání ) , musí s budoucí obětí dát ještě před útokem RP pokec u kávy a vyměnit si recepty na domací džem je totální blbost. A hráči , kteří takové jednání očekávají by si měli otevřít denní tisk a přečíst si realitu a né stále koukat do oblíbené knížky Medvídek Pú zasahuje.
6 , Psát po smrti do DM kanálu , že on mne navíc okradl a to přeci nemůže je zbytečné...MŮŽE po zabití vaší postavy na Vás může třeba vysázet jahody...
7 , perlička na konec...
Pokud mi hráč oběti napíše cituji : " Když mne tedy zabil a je 30 minutová amnesie a nevím kdo mne podle pravidel zabil , tak ale podle pravidel vím kdo mne po smrti okradl protože na okrádání se amnesie nevztahuje a mohu ho nahlásit ... " Tak opravu v zájmu mého duševního zdraví odmítám s takovým hráčem něco další řešit o logice přepadení a RP hře.

Závěr...přepad a vražda proběhli podle pravidel , nebylo to dokonalé , ale to nejsou ani vaše výpravy při kterých zemřete. Prestig class vraha zatím dostali jen hráči , kteří na to mají a zvládají to. Pokud by se takhle přísně přidělovali i jiné prestig classy opravdu by mne zajímalo kolik by tu bylo pánů zbraně , učedníků rudého draka nebo černých strážců. Zameťte si před vlastním hraním jak často váš úžasný klerik chodí často do chrámu nebo jak často se prošel jen tak po vsi jestli není někdo nemocný. Ale vlastně proč by to dělal vy máte kraft klerika a to je jiná specializace...

Jeste jendou opakuji vetu jako kucikovy *skrti ho* cti to co je v zavorkach :-D :-D

PostPosted: 15:08 08. Oct 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Vyjádřením DM to považuju za uzavřené. Myslím, že vše bylo dostatečně vysvětleno.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 15:10 08. Oct 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Zameťte si před vlastním hraním jak často váš úžasný klerik chodí často do chrámu nebo jak často se prošel jen tak po vsi jestli není někdo nemocný. Ale vlastně proč by to dělal vy máte kraft klerika a to je jiná specializace...[/quote]

Pokud to má být na Sandru, tak v chrámu strávila hodně času, jen ji při tom nikdo nesledoval... léčí na potkání když potká nemocného a za nevyžádané vzkříšení dostala vynadáno...A jinak už po posledních úpravách kraftu téměř ztratila motivaci ke hře.
Když přistihla vyznavače Zaira při modlitbě u kůlu s lebkami, měla by ho bez milosti zabít, ale protože se mi zabíjení hnusí, tak zničila jen kůl s lebkami a pokoušela se mu vysvětlit, že by měl raději zmizet, když ho přistihl aasimar, a to dost obtížně...

Já jednoduše nemohu překousnout zabíjení CxC, s ním nesouhlasím a pokud by se rozmohlo do neúnosné míry, byl by to důvod proč bych opustil Thalii.

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]