|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
Lorelei
|
Post subject: LAG Posted: 09:00 12. Oct 2009 |
|
|
Touto cestou bych chtěl oznámit, že od včerejšího večera možná dnešního dne, ve hře během několika málo minut, je větší množství lagů, které jsou opravu i o život. Když hru dám na lištu a kouknu při tom na fóru a fórum ani nenajede. Nemůže být problém po nahrání posledních Haků?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: LAG Posted: 09:04 12. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyz je problem i s pripojenim na forum, je to problem s nwnserverem? Nejspis je chyba nekde na trase.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: LAG Posted: 09:10 12. Oct 2009 |
|
|
Tak isto sa k tomuto pripájame aj viacerí .... včera mne + štyrom hráčom to rovnako nenormálne lagovalo .. každú chvíľku sa akoby zastavila na asi 30 sekúnd hra a potom zrazu zase pokračovala.
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Alviara
|
Post subject: Re: LAG Posted: 09:55 12. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Připojuji se k tomu. Hra se seká cca každých 5 minut na 20 sec a k tomu se ted nemohu připojit. Při načítání lokace karathské dílny, mi to spadlo a od té doby to pádá vždy, když s tou postavu loguji do téhle lokace.
|
|
Top |
|
logoogo
|
Post subject: Re: LAG Posted: 10:01 12. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Alviara wrote: Připojuji se k tomu. Hra se seká cca každých 5 minut na 20 sec a k tomu se ted nemohu připojit. Při načítání lokace karathské dílny, mi to spadlo a od té doby to pádá vždy, když s tou postavu loguji do téhle lokace. Taky mi to padne při načítaní lokace karathské dílny.
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: LAG Posted: 10:03 12. Oct 2009 |
|
|
Také jsme zaseknut v načítaní v Karathské dílně. :O(
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: LAG Posted: 10:24 12. Oct 2009 |
|
|
Tak aby toho nebylo málo... já nemohu lognout s DM postavou ... zůstávám taky zaseknutý při načítání lokace , ale pro změnu jde o Krámek Dobrodruha.
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: LAG Posted: 10:26 12. Oct 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Ahoj mam velkej problem dnes po resu mi padla hra pri nacitani dobrodruhova kramku a ted pokazde kdyz se chci lognout nacita se dobrodruh a hra padne nenacte se lokace a pokazde ve stejnou chvili pri nacitani...... Nevite nekdo co s tim? acc g14 postava Isabell jine postavy normalne lognu bez problemu,blbne to jen u tehle.....  edit:tak sme uz dva 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: LAG Posted: 10:31 12. Oct 2009 |
|
|
Jo, dobrodruh je pokazenej. Vsimnul jsem si toho v noci. Resim to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Manas
|
Post subject: Re: LAG Posted: 10:55 12. Oct 2009 |
|
|
ahoj mam ten samej problem akorat ze v doubkove v hospode u potuckovych taky seklej pri nacitani pokoju acc M4n4s postava Vorenus
_________________ Vorenus....Pravá ruka Černé paní, vykonavatel její vůle. http://www.youtube.com/watch?v=ysWRb9bqB-Y&NR=1
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: LAG Posted: 11:50 12. Oct 2009 |
|
|
G14 wrote: Ahoj mam velkej problem dnes po resu mi padla hra pri nacitani dobrodruhova kramku a ted pokazde kdyz se chci lognout nacita se dobrodruh a hra padne nenacte se lokace a pokazde ve stejnou chvili pri nacitani...... Nevite nekdo co s tim? acc g14 postava Isabell jine postavy normalne lognu bez problemu,blbne to jen u tehle.....  edit:tak sme uz dva  Tento problém mám také u každé postavy kterou mám v nejakém interiéru at už u kožešníka v karathe tak v Kel a Hazru u učitele učedníku červeného draka. acc:klodiator postava: Kermánšáh Salíf A ještě při načtení rozjíždecí lokace jsem měl ve výpisu ztratil jsi klíč od trezoru v dílně a od trezoru v bance.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: LAG Posted: 12:04 12. Oct 2009 |
|
|
Kdysi se mi stalo něco podobného. Tenkrát mi pomohlo snížit grafiku a efekty na minimum...
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: LAG Posted: 12:20 12. Oct 2009 |
|
|
To jsem si zas tou upravou haku pekne zadelal. Nechapu ze kdyzuz nekdo dela modifikace, neohlida si zpetnou kompatibilitu. Ted je otazka, kolika lokaci se to dotklo, ale bojim se, ze mnoha.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: LAG Posted: 13:14 12. Oct 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: LAG Posted: 13:23 12. Oct 2009 |
|
|
Kdo prisel chybou o klic od trezoru, nebo neceho jinyho, at poprosi DM o nahradu.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|