|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Rozmnožování koní Posted: 20:25 14. Oct 2009 |
|
|
Tretas wrote: Bahnak wrote: ....Kučíku... Špatně čteš.  však má napsáno že pokud v jeho jmeně vidíme čárku nebo tak tak že sme hloupí čtenáři... o oslovení tam nic nemá - tudíž ho můžu oslovit tak jak mi to přijde OK... NE? Tudíž: špatně vidím, jsem natvrdlej a ještě jsem drzý... ach ti pražáci  Ale budu hodny: Pro Kucika: stava se že po pádu servru se koník vedle majitele neobjeví, pokud je nekde trvale parknutý tak na 100 procent ne! ale loď ho vytáhne odkudkoliv. Treba me se jednopu šprajcl kun tak blbě, že s ním nešlo vyjet, tak jsem ho lodkou vytáhl... a po tech pádech je to jak kdy...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Last edited by Bahnak on 20:29 14. Oct 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Rozmnožování koní Posted: 20:28 14. Oct 2009 |
|
|
kucik wrote: Po restartu se stejne kun objevi u postavy, ne? Právěže někdy ne. Zkoušela jsem to i takhle: když jsem ho "nechala stát na místě" tak obvykle u mě po restartu nebyl, ale tam kde jsem ho nechala když byl jen tak, tak se po restartu u mě objevil, ale nebylo to na 100%
|
|
Top |
|
Alviara
|
Post subject: Re: Rozmnožování koní Posted: 21:13 14. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Koně mám asi 2 týdny a ještě nikdy se u mě neobjevil po restartu. Taky mi párkrát jen tak zmizí a nemůžu ho najít, takže myslím že ta lod má výhodu v tom že kůn se vždy najde at byl kdekoli.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rozmnožování koní Posted: 21:47 14. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha, ono se to uz zrusilo, aby se objevoval u postavy.  Nj, pamatuju si, ze se o tom mluvilo, ale ne ze uz jsem to udelal. Ty lode uz jsem opravil, nechce se mi to vracet zpet. Tak udelame nejaky stani pro kone, odkud je nebude mozny odvest.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Rozmnožování koní Posted: 07:18 15. Oct 2009 |
|
|
Nadbytečný kůň zmizel, nevím zda sám nebo s něčí pomocí. Zdá se mi, že i stáda koní ve městech prořídly....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Rozmnožování koní Posted: 08:30 15. Oct 2009 |
|
|
nebo ten spawn point dejte nekam do staje misto lode. Kdo ztrati kone prijde si pro nej do odchytove stanice.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|