|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Bumovo "RP" Posted: 18:16 18. Oct 2009 |
|
|
Dnes mi naprosto znechutil hraní incident v Karathské dílně. Ti zůčastnění vědí, ale pro ostatní osvětlím. Postava Bum (Acc Margareta) dotáhl do dílen mulu. Zde chci poděkovat neznámému DM za zásah, kdy se ta mula vykálela a i správce zareagoval a přikázal Bumovi vyčistit dílnu a tu mulu odvést. Do tohoto momentu vše v pořádku, ovšem Bum si začal jako by nic skládat dřevo a osekávat ho. Jelikož Ghorin měl v úmyslu skočit na hlínu a pak dělat formy, trochu zavyhrožoval, načež se strhla menší hádka na jejímž konci začal Bum Ghorina ignorovat. Když chtěl Ghorin mulu odtáhnout, okřiknul ho, ať jí nechá bejt. (Zde ještě stále jakžtakž RP) Na to Ghorin po menší poradě zareagoval svérázným způsobem, pokusil se ho hodit do tý hromady. A tady už RP končí. Na jakékoliv pokusy o RP odtáhnutí k hromadě Bum VŮBEC NEREAGOVAL a co víc, ještě si vytáhl další dřevo od muly. Zde jsem se rozhodl k ráznějšímu řešení - sražení. Na což zareagoval kříčením, ať zavolají stráž. To už nejde popsat slovy - viz screeny. Předem upozorňuji, že začerněné telly jsou pouze mezi mnou a Esu. Uznávám, že ke konci jsem v tellu použil méně slušná slova, ovšem sami uznáte, že k takovému hráči nelze jinak. Nejde mi o žádný trest, jenom o to, aby se nad sebou dotyčný zamyslel a aby si na něj ostatní hráči případně dali pozor. Díky za pozornost. Všechny screeny zde: http://www.elwar.ic.cz/rp.rar
Attachments: |
File comment: Ingorace 2

rp_dilna11.PNG [ 633.26 KiB | Viewed 3348 times ]
|
File comment: Ignorace

rp_dilna10.PNG [ 617.56 KiB | Viewed 3318 times ]
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 20:47 18. Oct 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tak copa vo to, postava holt je arogantni a nehodla poslouchat kde jaky latro, ale ta mula mohla po schodech treba zakopnout pod vahou nakladu, zlomit si nohu a cely naklad prihodit k blizkemu ohni, tim by hrozilo vzplanuti cele dilny a nasledne zavreni pred rekonstrukci. Pak by si BUM musel vzit pujcku, aby na vlastni naklady celou dilnu zrekonstruoval...  btw, mula se vejde do vchodu baraku?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 08:40 19. Oct 2009 |
|
|
Jejda, ono už z mul nejde krást náklad, když se nechají venku?
a) nejde z mul krást .... pak měla zůstat venku b) jde krást .... čemu se divíš, že si mulu bere dovnitř
P.S. věčná písnička, neznám nyní poměry, ale za mě nebyl problém z muly nakrást např. kůže či dřevo za desetitisíce v pravé poledne před očima stráže a trénující armády
P.P.S. screeny se začerněnými telly jsou pro mě rovněž faktorem vypovídajícím o straně žalobce
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 12:24 19. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud vim, tak z mul krást nejde už docela dlouho.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 12:51 19. Oct 2009 |
|
|
kucik wrote: Pokud vim, tak z mul krást nejde už docela dlouho. To je dobře, móc dobře .... docela dlouho jsem nebyl ve hře. Pak je vše jasné, mula měla zůstat venku a když už byla uvnitř měl správce zavolat městskou stráž, která by mulu vyvedla a hříšníka potrestala pokutou.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 12:59 19. Oct 2009 |
|
|
Theogil I wrote: P.P.S. screeny se začerněnými telly jsou pro mě rovněž faktorem vypovídajícím o straně žalobce *tuká asi na hlavu* Ehmm a ty myslíš, že je dobré zveřejnovat screeny s tellem, kde můžou být osobní věci, netýkající se dané situace?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 14:31 19. Oct 2009 |
|
|
Theogil I wrote: P.P.S. screeny se začerněnými telly jsou pro mě rovněž faktorem vypovídajícím o straně žalobce Sobik wrote: Předem upozorňuji, že začerněné telly jsou pouze mezi mnou a Esu. Tzn. pro pochopení zápletky nejsou důležité a lze se v nich dočíst pouze "To je ignorant!", či "Taková hromada  ", nebo diskusi nevztahující se k incidentu, což sami uznáte, že není důležité.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 14:44 19. Oct 2009 |
|
|
Sobik wrote: Uznávám, že ke konci jsem v tellu použil méně slušná slova, ovšem sami uznáte, že k takovému hráči nelze jinak.
Tak buď se za to stydím nebo nestydím. Pokud si za svým hodnocením protihráče, jež jsem odhalil hned na první potkání neb jsem profesí psycholog a ještě k tomu telepat, stojím tak to nechám i s TELLy a pokud si za jeho hodnocením a tytuly jimiž jsem ho častoval nestojím, tak nejsem o moc lepší než on a pak je zbytečné vášnivě psát na fóru. Vždy když jsem screenoval tak jsem dával k dispozici vše včetně tellu, určitě to je potom věrohodnější něž cokoli zapatlat a označit to za "soukromou věc". No a proč do toho ryju, protože samozvaní strážci pořádku co berou spravedlnost do vlastních rukou jsou mi stejně příjemní jako vám notoričtí zdraviči. DM u toho dle popisu bylo, takže "linč" za mulí hovno na podlaze mi přijde jako přešlap stejného ražení co je mula v dílnách.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 14:45 19. Oct 2009 |
|
|
-RoF- wrote: Theogil I wrote: P.P.S. screeny se začerněnými telly jsou pro mě rovněž faktorem vypovídajícím o straně žalobce *tuká asi na hlavu* Ehmm a ty myslíš, že je dobré zveřejnovat screeny s tellem, kde můžou být osobní věci, netýkající se dané situace? Ano pokud chci na základě těchto screenů obvinit. Jo to už je prostě daň za věrohodnost - alespoň pro mě.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 15:03 19. Oct 2009 |
|
|
Theogil I wrote: No a proč do toho ryju, protože samozvaní strážci pořádku co berou spravedlnost do vlastních rukou jsou mi stejně příjemní jako vám notoričtí zdraviči. DM u toho dle popisu bylo, takže "linč" za mulí hovno na podlaze mi přijde jako přešlap stejného ražení co je mula v dílnách. Četl jsi celou tu diskusi? Jestli jo, tak ti nemohlo ujít, že první ostřejší slova použila jeho postava. Do doby, než napsal "Ty si spravce? Ne, tak sklapni...", Ghorin jen rejpal a potlemoval se mu. Ale co je důležitý, je naprosto mimo RP rovinu - to hlavní, co mě naštvalo bylo, že naprosto ignoroval to, co dělala moje postava a dál si mlel to svoje. Pokud o RP se mnou nestál, stačilo to napsat, ale né hrát "RP" a reagovat na to, co se mu zrovna hodí.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 15:07 19. Oct 2009 |
|
|
 kým sa ti nestalo, že ako DM si napísal hráčovi: vidíš to a to, je to tak a tak .... a hráči ti odpísal: nie, tak to nie je, lebo moja postava to jednoducho nemá ako vedieť, moja postava to nevidela .... a mohol si mu to 100x dookola vysvetlovať že z logických a iných dôvodov to tak bolo a on si stál na svojom a nie len to, ale tak i ďalej hral .... tak je to, čo sa tu rozoberá, fakt jednoduchá úsmevná vec 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 15:12 19. Oct 2009 |
|
|
jachyra wrote: :mrgreen: kým sa ti nestalo, že ako DM si napísal hráčovi: vidíš to a to, je to tak a tak .... a hráči ti odpísal: nie, tak to nie je, lebo moja postava to jednoducho nemá ako vedieť, moja postava to nevidela .... a mohol si mu to 100x dookola vysvetlovať že z logických a iných dôvodov to tak bolo a on si stál na svojom a nie len to, ale tak i ďalej hral .... tak je to, čo sa tu rozoberá, fakt jednoduchá úsmevná vec  Naprostý souhlas a ještě k tomu podpořená cenzurovanými screeny. Rejty kde si - tak já to napíšu za tebe - řešíte tu kraviny co na fóru nemají co dělat. 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 21:05 19. Oct 2009 |
|
|
To Sobik: Neni to trochu moc, hazet sem na forum kazdou blbost? Kdybych ja mel vypisovat kazdou blbost co vidim ve hre, tak skoro vedu bodovani A u tehle situace sem i byl a neprisla mi az tak hrozna abych s tim vylepoval stranky na foru. Doufam ze tim nehonis jen vodu...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 04:49 20. Oct 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Sorrow wrote: To Sobik: Neni to trochu moc, hazet sem na forum kazdou blbost? Kdybych ja mel vypisovat kazdou blbost co vidim ve hre, tak skoro vedu bodovani A u tehle situace sem i byl a neprisla mi az tak hrozna abych s tim vylepoval stranky na foru. Doufam ze tim nehonis jen vodu... jde o to ze RP je RP a jesli chceš hrat na RP serveru měl by ses tak chovat ........ i když i mkistr tesar se obcas utne to je tež pravda
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Bumovo "RP" Posted: 00:33 22. Oct 2009 |
|
|
Tohle melo bejt mysleno na me?
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|