|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 23:08 22. Sep 2009 |
|
|
Mám dojem, že to je nabídka pro ty, co si pořídí Visty snad po 31. červenci 2009 či tak, aby se zajistil neklesající prodej - tudíž my s dříve narozeným operačním systémem jsme ostrouhali.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 23:25 22. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dost by me prekvapilo, kdyby byli vlastnici Vista zahnani do slepe ulicky, kdy by nemohly upgradovat na posledni service pack (obchodni nazev Win 7  ), nebo alespon vymenit za win xp.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 00:00 23. Sep 2009 |
|
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 00:05 23. Sep 2009 |
|
|
A to bylo kecu jak to pujde po nepodarenych vistach zdarma prekopcit na sedmicky. Fucking monopol. Diky Bille, je to tvoje dite 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
jogurt
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 09:56 23. Sep 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Kdyz uz jsme u tech Vist a win7. Nevite někdo co mam udelat aby mi NWN nepadalo kazdejch 10 minut??  Zjistil jsem ze se mi v AR_ERROR.log po kazdem padu hry prepisou ty chyby. Vsiml jsem si nejcastejsi chyby Names Differ: MODEL em_ssword_l nebo jina zbran... mam si stahnout neco aby to nepadalo??
Last edited by jogurt on 10:08 23. Sep 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 10:07 23. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
1. Prohledat starsi prispevky - tenhle týden se to tu řešilo minimálně dvakrát. 2. Pokud to nepomůže, popsat aspoň trochu problém (operační systém, grafika, ovladače...), jinak můžeš těžko čekat nějakou pomoc, nebo radu. Sorrow wrote: Diky Bille, je to tvoje dite  Jsou dva druhy lidí. Ti, co na ně nadávaj a ti, co to nepoužívaj 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 10:18 23. Sep 2009 |
|
|
kucik wrote: Jsou dva druhy lidí. Ti, co na ně nadávaj a ti, co to nepoužívaj   To mas pravdu, jen nevim proc v kazde firme pouzivaji xp a zadny IT nechce o vistach slyset 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 10:52 23. Sep 2009 |
|
|
protože ve firmách se často musí pracovat a neni čas na betatesty  sedmičky maj bejt v pohodě, visty byly betatest novýho kernelu (něco jako milenia před xpčkama) uvidíš, že na sedmičky firmy přejdou
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 14:40 19. Oct 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
tak sem ve win7 64b ... nemuzu najit toho hosta  preletel sem to tady tak nejak zbezne...jinak hra vypada ze pujde jenom to prihlaseni dela potiz  thx za reakci
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NWN Windows VISTA Posted: 22:49 17. Nov 2009 |
|
|
Tak já už přešel na W7 někdy v dubnu na 7100, teď kopu ovladače do originálky na NBčku, o víkendu mě čeká velkej kompl a už se nemůžu dočkat. Konečně vysvobození od Vist 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|