Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:48 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Bumovo "RP"
PostPosted: 09:47 22. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Sorrow wrote:
Tohle melo bejt mysleno na me?

mam pocit ze spiše všeobecně = )

PostPosted: 14:17 22. Oct 2009 
Urozený
 Profile

Theogil I wrote:
-RoF- wrote:
Theogil I wrote:
P.P.S. screeny se začerněnými telly jsou pro mě rovněž faktorem vypovídajícím o straně žalobce

*tuká asi na hlavu*
Ehmm a ty myslíš, že je dobré zveřejnovat screeny s tellem, kde můžou být osobní věci, netýkající se dané situace?

Ano pokud chci na základě těchto screenů obvinit. Jo to už je prostě daň za věrohodnost - alespoň pro mě.

takže dle tebe je jediný screen bez začernalých políček ten správný? jestli si myslíš že jen tehdy je věrohodný, pak jsi asi nikdy neviděl co umí photoshop a podobné prográmky

tady je jasně viděl, že dotyčný pouze pro přehlednost vynechal osobní rozhovor s jiným hráčem, který není k tematu a mohou to být soukromé věci po kterých nikomu kdo se zajímá o konflikt sobik vs. bum nic není

je to o tom jestli tvrzení hráče věříš nebo ne, ne o tom jestli jsou na screenu černá políčka nebo nejsou, do naprosto "věrohodného screenu" si můžu grafickým editorem připsat 100x kucik je bůh a pokud tam nebudou začernalý místečka, bude ten screen podle tebe věrohodný?

zamysli se než příště něco podobného plácneš a mimochodem sám jsi někde psal že už tu dlouho nehraješ, proč teda soudíš lidi které neznáš? Sobika znám z demony, a je to ten tip člověka který místo aby hledal díry v pravidlech nebo vyhledával konflikty raději kraftí, hraje případně provozuje wb činnost (alicijská strážnice atd.)

PostPosted: 08:15 23. Oct 2009 
Urozený
 Profile

sandoftime wrote:

takže dle tebe je jediný screen bez začernalých políček ten správný? jestli si myslíš že jen tehdy je věrohodný, pak jsi asi nikdy neviděl co umí photoshop a podobné prográmky

tady je jasně viděl, že dotyčný pouze pro přehlednost vynechal osobní rozhovor s jiným hráčem, který není k tematu a mohou to být soukromé věci po kterých nikomu kdo se zajímá o konflikt sobik vs. bum nic není

je to o tom jestli tvrzení hráče věříš nebo ne, ne o tom jestli jsou na screenu černá políčka nebo nejsou, do naprosto "věrohodného screenu" si můžu grafickým editorem připsat 100x kucik je bůh a pokud tam nebudou začernalý místečka, bude ten screen podle tebe věrohodný?

zamysli se než příště něco podobného plácneš a mimochodem sám jsi někde psal že už tu dlouho nehraješ, proč teda soudíš lidi které neznáš? Sobika znám z demony, a je to ten tip člověka který místo aby hledal díry v pravidlech nebo vyhledával konflikty raději kraftí, hraje případně provozuje wb činnost (alicijská strážnice atd.)

Můj drahý Písku, kdepak ti zase dali ban, že jsi přišel sem šířit svá moudra. Na Demoňáckém fóru už tě nikdo nebere vážně tak to zkoušíš tady? Ano pouze necenzurovaný screen má pro mě jakousi vypovýdací hodnotu, tohle je můj pohled na věc a nejsem sám, takže co je správné nech na posouzení jiných (WB, DM, vlatníků modulu). Osobní rozhovor s jiným hráčem, ve kterém jak se Sobik přiznal použil "ostřejší" slova vůči jinému hráči, na kterého potom žaluje se dá postavit do roviny:
1) stojím si za tím co jsem o protihráči napsal a co si o něm myslím byť ho vidím poprvé a vůbec ho neznám
2) stydím se za to co jsem napsal - a pak to nemá co dělat na fóru (cenzurované)
Krom toho tohle nemá co dělat na fóru, pokud pročteš celé vlákno zjistíš, že tenhle názor zastávají právě i ti kteří by o tom měli rozhodovat. U této situace bylo přítomno DM, řešila se INGAME takže jakékoli zveřejňování na fóru spíše vyzní jako honění vody (jak psal Sorrow) než jako něco co by se mělo řešit a co je již vyřešeno. Co se dá udělat s jakým programem netuším, protože podvody tohoto kalibru mohou napadnout jen zvrácení mozky, které se schovávají za anonimitu sítě a jimž se nedostalo ani základního vychování a morálních hodnot jako je třeba nepodvádět atd..
Než se začneš navážet do lidí z jiných fór a jiných světů tak věz, že já znám všechny zúčastněné v tomto "sporu" takže si umím obrázek docela dobře sám. Jo a tady to není Demona a nikdy nebude (doufám), takže tímhle je zcela zbytečné tu operovat. Sítku zdar.

Edit:
P.S. Kucik je bůh a sedi na stolci hned vedle boha Kráti. :wink:

PostPosted: 09:01 23. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Theogil I wrote:
Osobní rozhovor s jiným hráčem, ve kterém jak se Sobik přiznal použil "ostřejší" slova vůči jinému hráči, na kterého potom žaluje se dá postavit do roviny: ...

Ehm, v tom osobním rozhovoru nepadly ostřejší slova, ty padly přímo v tellu s Bumem. Rozuměno?

PostPosted: 09:14 23. Oct 2009 
Urozený
 Profile

Sobik wrote:
Theogil I wrote:
Osobní rozhovor s jiným hráčem, ve kterém jak se Sobik přiznal použil "ostřejší" slova vůči jinému hráči, na kterého potom žaluje se dá postavit do roviny: ...

Ehm, v tom osobním rozhovoru nepadly ostřejší slova, ty padly přímo v tellu s Bumem. Rozuměno?

Není problém, rozumím. Nic to však nemění na mém postoji, předpokládám že jsem ho prezentoval dostatečně srozumitelně.

PostPosted: 12:05 23. Oct 2009 
Rytíř
 Profile

Mám k tve veci jeden dodatecek a toze lide jendaji v aspektu nastvanosti a mohou napsat jakekoliv s prominutim voloviny tim bych rekl ze i kdyb mu tam nadaval tak to bylo treba z tohoto aspektu jelikozho mohlo nastvat ze nehraje RP to co psal v tellu s Esu muze byt az moc soukrome nez aby to ukazovat tudiz dukaz to stale je leda ze byse ten screen poslal k prostudovani a to se asinikomu nechce ze ?

PostPosted: 12:10 23. Oct 2009 
Měšťan
 Profile

Quote:
- Thalie je Role Playing svět. Tedy hraci by se podle toho meli chovat. To znamená, že hra postav by měla co nejlépe odrážet jejich character (např. zlá postava se chová zle, dobrá dobře). Pokud se tak hráči nebudou chovat, nebudou postihováni (s výjimkou extrémů), ale tu, co se budou snažit hrát co nejlépe RP, mohou být odměňováni.

Quote:
- Hráči jsou povinni respektovat zásady dobrých mravů a slušného chování. Je zakázáno urážet či ponižovat ostatní hráče, vyjma RP hry postav. Je zakázáno používat obscénní či jinak nevhodné výrazy.

Sobiku, nechápu o co se tu snažíš. Jestli ti taková prkotina jako jeden ignorant a trus od muly pokazí večer, je na pováženou jestli si nedát od hraní pauzu. Navíc, proč to sem dáváš, když sám pravidla nerespektuješ...

PostPosted: 13:34 23. Oct 2009 
Bůh
 Profile

začernování osboního tellu je normální , myslim ,že tuto tady hrotit... :roll:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 14:03 23. Oct 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Začerňujte si co chcete. DM situaci na místě viděl, tak snad neni potřeba to dál pitvat. Hráč, kterýho se to týká, se k tomu stejně nevyjádřil (za což jsem rád), tak nevim, co pořád řešíte.

Pokud chceš na nějakej problém upozornit hráče, stačí mu napsat PM. Zákládat kvůli jedný podělaný mule debatní kroužek je sice hezký, ale
1. Nic to nevyřeší.
2. Zprudí to desetkrát víc lidí, než samotná hloupost ve hře.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 00:51 24. Oct 2009 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Nevidím žádnej smysl, v rozmazávání nečeho tohohle typu na fóru. Pokud se vám něco nelíbí, zdá se vám to proti pravidlům, tak to i se screeny pošlete DM. Na fóru se tím nic nevyřeší, akorát do toho budou kecat lidi, co s tím ani nemají nic společnýho.

Zamčeno!

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]