|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
G14
|
Post subject: časove xp Posted: 02:41 12. Oct 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
ehmm nevim zda to je chybka,pripojila jsem se po ressu ve 2:30 a casove xp u me postavy chodili po 9.... DM ve hre neni,zadna jina postava take ne..tudiz nemohu zjistit zda to je chyba ci ne... radeji to nahlasim,nepomohl ani relog... takze si delam carky casovych xp za dobu co ted budu hrat (cca pul hodiny)a zitra az tu bude DM,tak si necham odecist odpovidajici xp...chyby nezneuziju,pokud je to chybka..... pokud jsem prehledla nejak zmenu navyseni xp pak se omlouvam za tento topic  tak a ozrali hospodsky v hostinci v Ivory mi ukopali psa,kdyz sem prosla okolo,jen tak.. to patri ted ke hre? 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 08:57 12. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hmm, chybka. Jsem vedel, ze si mam aktualizovat zdrojaky. Ale s psiskem to je nejaky divny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 11:45 12. Oct 2009 |
|
|
mám stejný problém - před chvilkou jsem se připojil a časové xp mi přibejvají po 8mi
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 15:29 18. Oct 2009 |
|
|
Mě se zase stává že se mi expy vypínají a to necraftím ani nebojuju.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 17:14 27. Oct 2009 |
|
|
Chm já to vypínání časových expů nechápu, jaký to má smysl? Nebojuju, necraftím a přesto se mi sem tam vypnou. Jako co mám dělat, když třeba postava čeká na lod, pořád s ní chodit a nebo si má sama se sebou povídat, aby se jí nevyply? Ale nedělá to jen u tohohle.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 17:30 27. Oct 2009 |
|
|
To je prostě detekce, jestli u toho ten člověk vůbec sedí. Jinak si můžu ráno plácnout postavu do hry, nechat jí tam a večer mám o pár tisíc xp víc.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 17:40 27. Oct 2009 |
|
|
kucik wrote: To je prostě detekce, jestli u toho ten člověk vůbec sedí. Jinak si můžu ráno plácnout postavu do hry, nechat jí tam a večer mám o pár tisíc xp víc. Hmm to ano, ale problém je ten, že já čekám třeba na lod. Expy se mi vypnou, ale už se samy nezapnou a já pak pobíhám po městě a všimnu si toho po hodině.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 18:14 27. Oct 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Musíš použít nějaký předmět. Sníst jablko, popřípadě jen použít duši.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 18:35 27. Oct 2009 |
|
|
Tretas wrote: Musíš použít nějaký předmět. Sníst jablko, popřípadě jen použít duši. nebo treba neco rict namornikovi nebo aspon neco "vyhvezdickovat"
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 18:37 27. Oct 2009 |
|
|
-RoF- wrote: Hmm to ano, ale problém je ten, že já čekám třeba na lod. Expy se mi vypnou, ale už se samy nezapnou a já pak pobíhám po městě a všimnu si toho po hodině. To chápu, taky se mi to často stává, ale nějak mi za to nestojí dělat nějaký pokročilejší rozpoznávání, co postava dělá a jestli se chová jako hráč, nebo jako nějakej automat.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 18:49 27. Oct 2009 |
|
|
Aha....Fajn no, díky 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 12:58 28. Oct 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
taky čekání na lod a běhání po městě neni žádná extra RP činost, kdysi časové ani nebyli, ted to z dobroty našeho srdce je, aby hráči byli odměnování i v nepřítomnosti DM ve hře a stejně si na to někdo stěžuje, že to je málo nebo že nejsou pořád... tak se vzpamatujte 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: časove xp Posted: 14:38 28. Oct 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
to je pravda*kývne* časovky nebyli jaou řádku let  a taky to bez nich šlo
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie