|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 03:15 08. Nov 2009 |
|
|
Po loginu do hry v pískovcových dolech, po restartu se mi zasekla grafika a po loginu mi vždy skolabuje, nevím co to je... tak doufám že mě někdo nebude obviňovat z odlogu v boji 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 03:17 08. Nov 2009 |
|
|
Už to tu mám po čtvrtý, je to zrovna po restartu ve dvě hodiny ráno... Jestli to nějak nerozchodim, vytáhne mě někdo odtamtud, nevím kde je chyba, ale asi to bude něco s grafikou, protože mi to dělá na více místech, ale né tak, že by se to opakovalo hned zasebou.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 03:20 08. Nov 2009 |
|
|
bohužel ani restart PC nepomohl, zkusím zkopírot nwn na druhý komp a doufat že to půjde tam... jinak jsem v...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 03:25 08. Nov 2009 |
|
|
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 03:31 08. Nov 2009 |
|
|
Opraveno, hurá žiju, ale pěknej to hnus, musel jsem stáhnout grafiku na minimum, nebo je možný, že to bylo tim mephitem co tam pořád lítal a nakonec se trefil a T ho zabila  ale problém s bílím oknem se mi vyskytuje na obou počítačích... používám karty od Nvidea, má s tím někdo podobný problémy ? má na to někdo řešení ? už se mi to stalo nesčetně krát, ale naštěstí nikdy né v boji, až do teď, nerad bych vytuhl někde v lokaci, kde mi NPC dávají záhul... Edit: Omlouvám se za spam Edit 2 : po opětovém navýšení detailů to opět zkolabovalo  zkusim se přesunout jinam Edit 3: lokace dolů před touto lokací mi funguje normálně... ale jakmile se vrátím, jsem znova u pádu grafiky 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 19:04 13. Nov 2009 |
|
|
Tak dneska totéž, až na ten rozdíl, že mi to spadlo tam kde se na povrchu těží zlato a už nepomohlo ani vypnout stíny...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 01:39 14. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sezen si jine ovladace na Nvidiu ...to je jedine co mne napada
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 02:02 14. Nov 2009 |
|
|
No, postupem času, jsem už vyzkoušel asi čtvery a ani jedny nejsou stabilní na tohle, spíš čim novější tím horší 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 18:12 14. Nov 2009 |
|
|
innfra wrote: No, postupem času, jsem už vyzkoušel asi čtvery a ani jedny nejsou stabilní na tohle, spíš čim novější tím horší  a neí to tím, že to okno je býlé a ne bílé ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 18:51 16. Nov 2009 |
|
|
Omg, lol.. sakra tak to je hnus, to radši smažte někdo, to je ostuda tohle... ale myslel jsem že jsem psal bílí
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 19:17 16. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
innfra wrote: ale myslel jsem že jsem psal bílí Myslís bílí po vzoru mladý, nebo bílí po vzoru mladé? Pardon. Nedalo mi to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 00:13 17. Nov 2009 |
|
|
Raději bych anglicky, tam nejsou y a i, ale zase se těžko vyjadřujou pocity no... rozhodně čeština neni moje silná stránka, ale snažim se 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 10:21 17. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
innfra wrote: No, postupem času, jsem už vyzkoušel asi čtvery a ani jedny nejsou stabilní na tohle, spíš čim novější tím horší  Jestli jedes pres notas tak si sezen 186.1 nebo 186.61. Nejak tak jsou, mel jsem podobny problem a resil jsem to s kucikem. Preinstaloval jsem drivery, reinstal celeho nwn a zas mohu jet na full detaily ve hre.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 13:46 25. Nov 2009 |
|
|
Kuciku, daj se ty starší ovladače někde sosnout ? Mám stálé problémy s vyšším gafickým nastavení v jeskyni se zlatem.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba býlého vokna - grafika zkolabuje Posted: 13:50 25. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pro windozi as musis proste hledat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|