|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 23:47 10. Nov 2009 |
|
|
taktež hlasim chybu, dal jsem perzistentnimu obchodnikovi amulet, nacenil ho na 25.000, on si neco prihodil a koukam že je koupeny ale penize v bance nepribily... takže si je ten obchodník nejspíše nechal, asi pujdu za stražemi a IC ho obvinim z kradeže... Tím obchodník a problémy s ním skončí, nebot ho doufejme objesí...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 01:16 11. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tam je fakt problem, ze ono se to neproda a zobrazi se z nejakyho zahadnyho duvodu jen par predmetu.
Koukam na to a vubec nechapu, kde to deleni nulou porad bere (tam prakticky zadny deleni neni)
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 01:46 11. Nov 2009 |
|
|
a nemůže to bejt tím, že tam byli na prodej nějaký věci za 0 zlatek ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 09:44 11. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Kuciku nevim zda ti to pomuze, ale zatim vzdy kdyz jsem se k nemu dival, tak mel ten plast za 200.000 a taky mel vzdy tu Adamantitovou sekeru. A maly a velky stit jeste. Techto 4predmetu jsem si vzdy vedom v ramci cca 3real dni ze tam vzdy byly.
EDIT: Tak koukam ze se ti to povedlo, ted ma hafec veci. Dekujeme.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 10:19 11. Nov 2009 |
|
|
No nevim. Jsem si tam pridal logy abych zjistil, kde je chyba a ono to tentokrat jeden bez problemu.
Jenom tam ještě zůstal limit z klasickejch beden na to předmětů - to musim nějak vyřešit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 15:00 11. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Ráno se mi stalo, že jsem otevřel s ním obchod, chvíli tam byly asi 4 předměty a pomalu tam přibývaly další 3. (šlo o zbroje, rukavice a štíty)
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 16:00 11. Nov 2009 |
|
|
Jo, nacita se to postupne. To je kvuli rozlozeni zateze.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Persistentní obchodníci Posted: 11:18 01. Apr 2010 |
|
|
Všechno nahlášené opraveno.
|
|
Top |
|