Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:16 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: No co to sakra je ?
PostPosted: 21:52 14. Nov 2009 
Nováček
 Profile

innfra wrote:
podtemnák nastavený automaticky

sorry, ze asi 10minut po zalozeni nove postavy sem vysel pred branu sveho mesta bez nastaveni odporu :roll:

den grasse wrote:
příště ho zabij a je to.

jo s tim bych souhlasil. chtel sem zustat mrtvy. nechtel sem se nechat obzivit a chtel sem umrit abych se nemusel vybavovat. jelikoz utokem n atebe to neslo, protoze si byl invis, ci neco podobynho, tak sem chtel umrit tim, ze se ti budu snazit "ujit" (ne utect! to by mi prislo prave podle presne tak , jka si myslis ty ze bylo podle utect).

PostPosted: 22:03 14. Nov 2009 
Urozený
 Profile

Kdyby jsi to chtěl, mohl jsi mi to Pmknout a né říct že tě to nudí a nehledě na meč a tvůj stav odejít.
Jö to má člověk za to že chodí a pomáhá druhejm a snaží se hrát RP. Děkuji zase se RP používá, jen když se to někomu hodí.

END. už to zamkněte, protože je to o ničem tahle debata, točí se to dokola.

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

PostPosted: 22:27 14. Nov 2009 
Bůh
 Profile

artaxas wrote:
innfra wrote:
že já něco říkal

Říkám že flames je ZLO, nenechte nalákat své příspěvky právě do této sekce a vyvarujte se jí obloukem!!!

promin,ale tohle už je moc :roll: a co debata dokola,spíš tu chce někdo nahnat příspěvky :wink:

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

PostPosted: 22:56 14. Nov 2009 
Šlechtic
 Profile

Chces radu? Az nekoho takhle uvidis proste odpor a nozem do zad...az gebne pak ho oziv napis ze je svazanej nebo ma dolamany nohy a ze se nemuze hejbat...pokud odmitne tohleto zahrat tak si myslim ze uz jedna dosti NonRP coz by se melo trestat...
Ti ze mu das nuz pod krk moc toho nedocilis kazdej tu chce mit maxiuberhero takze se neboji,nekrvaci,nema strach tudiz takovej terminator. Takze Kill,ress,emote o zlamanych haksnach a ma po ptakach.Zajimalo by mne jak by pak dosel do mesta:)

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

PostPosted: 23:18 14. Nov 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jde predevsim o to, ze spousta lidi neni schopna komunikovat. Kdyz nahodou druhej hrac neudela presne to, co ja ocekavam, tak je to hned spatnej hrac.
A nez abych se s nim zkusil domluvit a slusne se ho zeptal proc udelal to, co udelal, tak to radsi rozmaznu na foru a prihodim par hlasek o tom, jak mi zkazil cely hrani.

Kolikrat uz jsem tohle videl. A vetsinou dotycny hrac za chvili zjisti, ze vlastne hrajou spatne i DM a ze vlastne nikdo neumi hrat.

Nez zacnes nadavat, ze si druhej nezapnul odpor, zamysli se, proc sis ho nezapnul ty.
Nez se zacnes rozkrikovat ze udelal neco spatne, zamysli se, jake mel vlastne moznosti.
Bud se ti mohl podvolit, nebo jit proti. A kdyz na tebe nemohl nijak zautocit, co bys udelal ty? Stal tam a delal hruzostrasne grimasy v nadeji, ze protivnik umre strachy?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 23:32 14. Nov 2009 
Urozený
 Profile

Tak a teď jsi mě dostal, já tu situaci chtěl vysvětlit, ale jaksi se potvrdilo, že RP je tu jen, když se to hodí. Před X měsícema jste rozjeli nehoráznej flejm o Nimue a akinovi, přesně k vůly tomuhle, tak do mě nerej, protože já si myslim že jsem chybu neudělal a rozhodně jsem mu tu nenadával, že to hraje něco jinýho než jsem očekával. CHTĚL JSEM VĚDĚT PROČ TO JAKO UDĚLAL, PROTOŽE VYSVĚTLENÍ TOHLE MĚ NUDÍ NEBERU. Ale očividně jsem ten zaškatulkovanej a tudíž ten špatnej a prostě mám smůlu. To že někdo naběhne tedy na meč skoro mrtvej a odejde do města bez jakého koliv zranění je v pořádku. Ano, myslím že od DM tu už opravdu nemůže člověk jako já čekat spravedlnost i kdyby jí chtěl (já jí nechtěl, chtěl jsem to vysvětlit) a věřit DM se tu prostě nedá a to jsem si před prázdninama bláhově myslel, že jsem už v pohodě.

A vůbec skaarx před X měsíci v podobě slaada na jiný postavě, když byl v odporu a uviděl skupinu dobrodruhů v jeskyni goril ve hvozdu nerozeběhl se bez čehokoli a nepřitáhl prastarou gorilu (myslím to RB) že ?

Edit: Tak to měl bej xaarth nebo jak se jmenuje, takže tyhle dva řádky šli úplně mimo.Ale to předtim stále platí.
KONEC

Elitní Kazišuk!

Last edited by innfra on 23:50 14. Nov 2009, edited 1 time in total.

PostPosted: 23:36 14. Nov 2009 
Šlechtic
 Profile

innfra wrote:

A vůbec skaarx před X měsíci v podobě slaada na jiný postavě, když byl v odporu a uviděl skupinu dobrodruhů v jeskyni goril ve hvozdu nerozeběhl se bez čehokoli a nepřitáhl prastarou gorilu (myslím to RB) že ?

KONEC

to byl jiný hráč...jsem si tím téměř jistý, ale nebudu provokovat že...

PostPosted: 23:39 14. Nov 2009 
Urozený
 Profile

tohle byl skaarx, sice jiná postava(druid/shifter v přeměně do slaada), ale byl to ten acc, dokonce to píše i stejnej člověk na fóru. Tak mi neříkej že to byl někdo jinej, ani jsi tam u toho nebyl.

Elitní Kazišuk!

PostPosted: 23:43 14. Nov 2009 
Šlechtic
 Profile

myslíš spíš xaartha ne?

PostPosted: 23:47 14. Nov 2009 
Urozený
 Profile

Ajo, no, tak to už jsem zapomněl, ale jsou dost podobný... tak jestli to neni on tak to beru...
Jsem myslel že to je tenhle člověk a že hraje pořád stejně... Tak to jo...
To bych mu moc křivdil...

Elitní Kazišuk!

PostPosted: 00:02 15. Nov 2009 
Šlechtic
 Profile

Achjo ..nic proti tobe ale...vubec tohle nemas hazet na forum, uplne zbytecne gesto...maximalne to poslat DM zda tohle je RP hrani a zda to neni proti pravidlum...Vim ze jineho hrace do hrani nutit proste nemuzes ale zas na druhou stranu odpovedet stylem ze ho to nebavi mi prijde trosku moc.Kdyby rekl ze nema naladu bral bych to ale to ze ho to nebavi tak proc vubec tu hru hraje????kvuly huntu?expum?lvlu nebo craftu?-otazka pro DM :Je dobre tu mit hrace ktere to nebavi proto odmitaji hrat s ostatnima a jen hunti a expi a kdyz uz maj high lvl dou delat Uber hera na ostatni?
A dal tim ze takovehle veci hazes na forum se zaskatulkujes jen sam a navic nevidim tu ze by se nejake dm primo na tebe osocovalo Kucik ti pouze slusne vysvetlil ze ani ty si uplne nejednal spravne a poukazal ostatnim to ceho by se mely vyvarovat.
Ale jestly chces delat z komara velblouda jen do toho ale pak se nediv kdyz si na tebe vostatni ukazou prstem a budou se smat.
Reseni: oba dva si bezte nafackovat pred zrcadlo a pak se tohle muze zmaknout a hodit kamsi do odpadu....

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.

PostPosted: 00:18 15. Nov 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jen takova drobnost.
Ze ho to nebavi rekla postava, v cemz fakt nevidim zadnej velkej problem. Nerekl to hrac tellem.
Predstavte si tupeho orka (soudim podle mluvy ze screenu), kterej ma pred sebou neco, do ceho nemuze prastit, nemuze to nakopnout, zkratka zadne jeho osvedcene praktiky nezabiraji. Tak co udela?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 00:20 15. Nov 2009 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Myslim, ze vse dulezite bylo receno.

Prosim zamknout, je to ted uz jen kazic nalady tenhle topic. :)

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

PostPosted: 00:24 15. Nov 2009 
DM Thalie
 ICQ  Profile

innfra wrote:
Ano, myslím že od DM tu už opravdu nemůže člověk jako já čekat spravedlnost i kdyby jí chtěl (já jí nechtěl, chtěl jsem to vysvětlit) a věřit DM se tu prostě nedá a to jsem si před prázdninama bláhově myslel, že jsem už v pohodě.

Mohl bys mi prosím vysvětlit jakou spravedlnost od DM vůči sobě očekáváš ... máme dodatečně rozdávat DM kill protože někdo něco zahrál špatně nebo máme předem všem BANovat adresy a napřed žádat písemné potvrzení o dokončení alespoň základní školy , duševní způsobilost ke hraní od lékaře , fotokopii rodného listu že je dotyčný hráč plnoletý a pak teprve povolovat hraní na Thalii aby si byl spokojený s kvalitou hráčů ? A VELMI bych chtěl znát odpověď PROČ , na tvoje napadení DM teamu , že se nám nedá věřit ...

" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]