|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Alkohol Posted: 17:22 17. Nov 2009 |
|
|
Dnes se mi stala divná věc: Ghorin si takhle dal v hospodě dvě piva a o několik hodin později se uprostřed vlkodlačího doupěte začal hystericky smát, asi deset vteřin neschopen jakékoliv akce. A za několik minut znova, UPROSTŘED BOJE. A myslím, že jsem měl štěstí, že si nesvlíknul zbroj a nezačal řvát "Jooo tanec! Tančíme!". Proto se chci zeptat WB: Nebylo by možné tyhle vynucené akce zrušit? V boji je to dost nebezpečné a vůbec nemluvím o tom, jak to dokáže kazit i normální hraní v hospodě.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 20:52 17. Nov 2009 |
|
|
Opilost je děsná věc že?  Já myslím že to je správné.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 20:55 17. Nov 2009 |
|
|
Davaj zakerny co? 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 20:57 17. Nov 2009 |
|
|
To zní jako by si někdo říkal o souboj v pití, skoda, že ... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:01 17. Nov 2009 |
|
|
Když už je tu řeč o alkoholu.....ovlivnuje tu opilost nějak výška odolnosti?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:03 17. Nov 2009 |
|
|
Ano ovlivňuje
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:06 17. Nov 2009 |
|
|
Já si myslim, že trpaslík (který pije pivo jako vodu) dvě piva vůbec nebude vnímat. Ale místo toho se o několik hodin později začne bez zřejmého důvodu hystericky smát. ... Uprostřed boje s vlkodlaky. To mi nepříjde normální. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:08 17. Nov 2009 |
|
|
Třeba ho to rozesmálo no  co ty víš. Se podívej na svůj podpis. Ghorin, náladový trpaslík  třeba byl zrovna hodně veselej.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:13 17. Nov 2009 |
|
|
Jak moc bys musela být opilá ty, aby ses smála když na tebe běží vlkodlak? 
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:16 17. Nov 2009 |
|
|
Mé číšnici by stačilo jediné pivo.  A dost to s ní zalomcuje.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:28 17. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
taky sem loboval za to, aby se trpaslíkum udělal imka na alkohol z piva 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:38 17. Nov 2009 |
|
|
Spíš by je mělo léčit a zvyšovat sílu a odolnost. 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 21:59 17. Nov 2009 |
|
|
Zvyšuje jim odvahu. Chechtat se do ksichtu vlkodlakům...
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 22:05 17. Nov 2009 |
|
|
Tak už víme k čemu je vlastnost Výsměch 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Alkohol Posted: 22:07 17. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
 holt je ghorin frajer , ale větší frajer by byl , kdyby ohodil tu zbroj 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie