|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
whitesnake01
|
Post subject: Těźba dřeva Posted: 20:36 22. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, mám dotaz, koupil sem si sekyrku, že začnu těžit dřevo, ale nemůžu najít žádný strom, s kterým by to šlo, proběhl sem snad 20 lokací a furt nic... přitom ty stromy u vody mě pripadají jako vrby, akorat u nich není žádný popisek a nejde je sekat, přitom hornictví me šlo normálně, tak se chci zeptat jestli ty vrby nejsou někde schovaný, případně jestli nemám chybu někde v instalaci, díky.......
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 20:47 22. Nov 2009 |
|
|
Což se zkusit zeptat někoho ve hře, švarný jinochu? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
whitesnake01
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 20:57 22. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
no já sem chtěl, chodil po dílnách, ale nikdo nikde...... navíc jestli mám něco blbě v instalaci, tak se to ve hre pres RP bude vysvetlovat dosti blbe  přece není možné aby na 20 mapách nebyl ani jeden strom co se dá posekat
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 21:10 22. Nov 2009 |
|
|
Jestli ti ostatní čemesla fungujou, asi to v instalaci nebude... taky se mohlo stát žes měl smůlu a vytěžil ti je někdo před tebou...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 21:15 22. Nov 2009 |
|
|
*podívá se do mapy a s klidem prohlásí* Ano je to možné, že na 20ti mapách na sebe navazujících nemusí být žádný těžitelný strom. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
whitesnake01
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 21:41 22. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda.....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 21:53 22. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
whitesnake01 wrote: tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda..... Thalie ma neco k tisicovce lokaci. A ano, prijit na to, kde co je chvilku trva. Ale pokud jsi prohledal dvacet, zbyva ti uz jen priblizne devet set osmdesat 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 11:25 23. Nov 2009 |
|
|
whitesnake01 wrote: tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda..... no, co se opravdu zeptat nekoho ve hre? Dilny a prazdne? To si asi nehral Thalii, včera nas tam bylo cca 10-15 lidí a každý by ti při obyčejnem RP hraní prozradil kde se mrcha vrba ukrývá... a překvapivě roste tam i co roste v realu... Klidně na to kašli, zbyde vic pro ostatní...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 11:33 23. Nov 2009 |
|
|
whitesnake01 wrote: tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda..... Nenápadně poradím, vrby rostou u rybníka.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 11:44 23. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Sobik wrote: whitesnake01 wrote: tak na to, ze to bylo v lese, a ze jde o základni strom, zda se to byti ponekud podivne....... behat cely den aby si clovek vydelal par korun neni uplne idealnim, uz sem nasel dub, ale kaslu na to, to se fakt neda..... Nenápadně poradím, vrby rostou u rybníka. Sem si ted vobehnul tolik vrb a par orechu, par i jinacich stromu. Myslim ze ty vrby jsou dobre pristupne. Jen mala rada (nejsem si zcela jist) ..ale v lese u ivory stromy nenajdes (ne craftove), abys tam nehledal zbytecne.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 11:48 23. Nov 2009 |
|
|
Hele, tam bych ani bez povolení netěžil. To by mohlo bejt o kejhák, nechtěl bych potkat nasranýho druida z shardonskýho hájku 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Těźba dřeva Posted: 11:54 23. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
innfra wrote: Hele, tam bych ani bez povolení netěžil. To by mohlo bejt o kejhák, nechtěl bych potkat nasranýho druida z shardonskýho hájku  Druida rikas? *podiva se do spisu* spicata usiska, smaragdova pokozka ale tak jemna. *promne bradu* Inu kde dryadu nasel bych asi vi. Pro obrad tuze lukrativni zbozicko *bere bagl seker a jde do lese*
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|